Bloggar vad är det för skit??!!

Jag bloggar själv jag vet.. men jag skriver bara tankar. sånt som jag bollar lite med mig själv..

Men här har vi praktexemplar på en super konstig tjeje(min åsikt) http://filippavillalltidhamer.blogg.se/ Hon skirver om någon jävla diet som i princip innebär SJÄLVSVÄLT!! Lilla gumman om du skulle ta o proppa i dig en big mac o co o sen SPRINGA en mil är exakt lika dant som din jäkla diet som består av 1 banan till frukost, tre små roccula blad till middag o de va så lite så jag kommer inte ens ihåg vad du skrivit.. Min dag har jag ätit :en banan. en baguette, en paj, druckit två ramlösa mango, en keso 250 g, en till macka, en dröm yoghurt, 4 dl juice och kommer förmodligen bli något på Mc donken på vägen hem från jobbet. observera att jag äter JÄVLIGT MYCKET men då har jag också cyklat till gymet, haft ett 1 timmes spinning pass, cyklat hem och varit vaken i snart 24 timmar.

Sen skriver dessa små flickor att dom inte kan vara utan smink o inte utan sina siliconbröst. Jag har inte hunnit noppra ögonbrynen på minst en vecka, än mindre hinner jag sminka mig men who cares?

Sen skriver dom att dom hatar folk som SKRIKER efter kändisskap. WELL vad gör inte du då lilla gumman? vart är världen på väg??

KALKON FÖR BLOGGTJEJER! (jag måste seriöst sluta blogga)
KALKON FÖR BIMBOSAR SOM PREDIKAR OM ATT DOM INTE ÄR DET!!!

Kiss my fucking but!

Seriöst

Ja nu har det gått snart 4 timmar sen jag började jobb nr två. två filmer är redan avverkade, bolt och bedtime stories nu är det nog med barn filmer nu ska jag kika på GI JANE. Jag har verkligen ingenting o göra INGET.. fan är de inge fylla eller brott i U-valla. Tydligen inte. Nu måste väl snyggerik vara stolt. Hemstaden har en kriminalitet som är lika med 0 noll noll noll. De är väl iuf bra men så fruktansvärt tråkigt för mig. de kan nog inte bli värre än så här och jag ska verkligen göra 4 nätter i rad här.. BLÄSCH! Men men jag får väl se till o åka förbi videomix imorn och hyra 15 filmer så jag klarar mig. Har ett lager kvar här med.. jag kommer se alla filmer som finns på dessa fyra dagar men NU GI JANE. sett den en gång innan men måste ju friska upp minnet.. Pyss o sov gott alla ni andra.

Jobb + tråkigt = blogg

Just i denna stunden sitter jag o bloggar på jobbet.. FÅR MAN BLOGGA PÅ DITT JOBB är det kankse många som tänker. O vet ni.. JA DET FÅR JAG.. lyckos va. Men o andra sidan va fan skulle jag gjort om jag inte haft datorn o kunnat blogga på? jo kankse lagt patians (med kortlek), slöat på soffn, eller kanske glott på tv? o på en skala, vad är roligast?

Jag fattar inte hur tråkigt man kan ha de. Kom till jobbet kl 18.30, upptäcker då att jag glömt mitt passerkort, KATASTROF. om det hade varit i Trollhättan hade jag bara kunnat RUSA hem o hämta mitt kort eller helt enkelt bara ringt o bett dom öppna sen var de problemet ur världen. Men nu är jag i Uddevalla, där man behöver kortet till ALLA dörrar du kan tänka dig. Så jag får ringa in till Selma, be henne komma ut o hämta mig på parkeringen, kila in till inrebefäl och tigga o be om ett lånekort, lite besvärligt tyckte han nog att det var. o Sen kunde jag börja mitt pass.

NU har jag suttit här i 7 timmar. BARA 5 timmar kvar.. jag dör, detta är nog den segaste natten jag gjort på länge. Plus att det är en lördag så MÅNGA är ute o partar istället för att sitta uppe vid facebook eller msn eller dyl..!

jaja återgå till jobbet.. Pyss o hej. O FAN TA DEN SOM RINGER MIG IMORN (idag) innan kl17.00

hata vänta:P

jag hatar verkligen o vänta o de gör syrran med.. vi båa två väntar på ett livsavgörande besked. Jag om jag kommer in på Polishögskolan och hon om hon får ett jobb, med den lön hon vill..

Det knyter sig i magen varje gång jag går in o kollar min mail o de är inte en gång om dagen kan jag säga. Det knyter sig också när jag skla sova, när jag vaknar och när jag äter. Det är hemskt. Jag räknar ner nu.. det är den 15 maj som är satt som datum då alla ska få reda på om de kommer in eller ej, men jag tycker det kunde varit den 15 april för jag avlider snart, det är så himla frustrerande. Inte bara att vänta utan också att ens liv ligger hjälplöst i någon annans händer..
Men nu ska jag med Emelie Agustsson till IKEA så jag får tänka på något annat..

PEACE PUSS

Påsk firande och fyllesånger..

Yes påsken blev garanterat den bästa på länge. Dag ett var det 80-tals party med Johanna, marie och Kristina..
Mycket roligt, enormt roligt.. VIRABLÅTIRA bål och 80-tals musik, kan det bli bättre??

Dag 2 var det fest HEMMA hos Alex. Hur roligt var inte de då.. Men vi glömde bort krogen. Kom på det vid 01.30 då Anna och Alex KUTADE ner till Lippan och kom tillbaka en timme senare med pommes, medan jag o Jossan var kvar o dansa dansmatt o sjöng singstar..
Jag kan fatta att vi glömde tiden med massa fylle sånger.. RÄTTA MIG om jag skriver fel Anna.. försöker tyda din fylestil:P

En gång var jag full
ramla omkull
vilken merit
mera sprit
vodka parad
bärs gör mig glad
fan vad jag är full
sjuer bayles och en flaska vin
man tror man är så jävla fin
maskaran den rinner
pudret försvinner
fan vad jag är full


Sen har vi nr två som Kristina för övrigt försökte lära mig på 80-tals partyt. Men jag fick Anna o skriva ner den.

LAMBO PÅ ANNA LAMBO PÅ ANNA (anna ska nu hiva hela sitt alkoholhaltiga glas medan vi sjunger resten)

sätt nu glaset till din mun
tjofaderittan LAMBO
och drick ur din fyllefyllehund
tjofaderittan LAMBO
se hur dropparna i glaset rinner ner i fylleaset
LAMBO HEJ LAMBO HEJ
tjofaderittan LAMBO

(NU ska ANNA, eller den som drickut sjunga)
Jag nu glaset druckigt har
RESTEN- tjofaderittan LAMBO
ANNA- ej en droppe finnes kvar
RESTEN- tjofaderittan LAMBO
ANNA- som bevis jag nu ska vända glaset på dess rätta ända (håller glaset överhuvudet, så om man inte drickit upp får man en alkoholdusch)
LAMBO HEJ LAMBO HEJ tjofderittan LAMBO


lycka till på festen:P

RSS 2.0