Fallens shottar och galenskap..

Nu är det sista dagen för de roliga i thn.

TORSDAG - LIPZ 18 & Mezas öl tält & stradngatans öltält.
FREDAG - Fredriks förfest, Johans bååååt, Sand..MINNESLUCKOR..
LÖRDAG - halv nykter. Meza, Bästa SMULAN, Sand 
IDAG SÖNDAG - Ner på stan, till fallena och kika på fyverkerierna. 

Alla dagar hittills har varit AMMIS med nattamaten. VEGETARISK KEBAB utan oliver och med fetaost.. Yammi.. och cola burken i fickan fint jobbat flickan..=)

Har jobbat varje dag nu med.. still 3 days to go innan jag är ledig en sen är det hela nästa helg med JOBB JOBB JOBB.. men härligt när lönen kommer sen..=) men nu måste jag faktiskt jobba vidare Puss o hej

Möllan

Nu sitter jag på möllan. JOBBAR eller inte kanske, tja det finns iaf INGET att göra. varför ska man jobba när det är sa himla tråkigt.. jag får ta mig i kragan o se till att jag blir sysselsatt i mina 5 timmar jag har kvar här. yepp jag räknar ner. Det gör ajg jämt så fort jag kommer hit vet inte varför men det känns mycket lättare då.. Kanske ska ta o packa brödet nu så de är klart ikväll så vi bara kan kasta oss ut igenom dörren när vi stänger. =) För då ska jag våldgästa helen o jessi pechi hemma hos hellan.. =)

OO noo vad säger jag till chefen när han ser att ngn har varit inne på Efterfesten. com och på bloggen. ÄHH jag säger att jag va här när jag inte jobbade förjag inte har ngn dator hemma.. SMART TÄNKT BENGT..Men helt seriöst. Dom har redan tagit mjölken, frukten, alla varoror.. osv.. jag kankse ska städaa upp lite på lagret.. nä nu kan jag inte sitta här mer, fast de är rätt soft att få betalt för att sitta o skriva på blogen=)

Ikväll blir jag NYKTER för jag ska hämta min syster. hon är nämligen på bröllop på ett icke cykelavstånds ställe=)=)=) men men sen blir de vatten i öltälten.. Puss på er alla ses väl.. Köss

JobbJobbJobbJobbFallensJobbJobbJobbJobb

Idag ONSDAG den 18 juli 2007 jobbar jag kl 15.00-21.00

TORSDAG den 19 juli 2007 jobbar jag 16.00-21.00 = LIPZ 18 kanske NITLOTTEN men de sket sig för

FREDAG den 20 juli 2007 jobbar jag 8.00-14.00 = Förfest hemma hos mig o jessi och kanske dricka halvt för

LÖRDAG den 21 juli 2007 jobbar jag 15.00-21.00 = hämta min syster på bröllop när hon ringer. INGET SUPANDE och

SÖNDAG den 22 juli 2007 jobbar jag 13.00-21.00 = JOBBA och hem o SOVA.. för sen jobbar jag måndag, tisdag & onsdag med sen är jag ledig torsdag o jobbar fredag, lördag, söndag. NÄR DET ÄR FJORD FESTIVALEN I U-valla


BARA JOBBAR O JOBBAR O JOBBAR.. de hade varit ok om jag hade jobbat typ 8.00-21.00 på VARDAGAR men inte helgerna ju jag är ju fortfarande en ung dam som vill vara ute o festa o de orkar man inte om man ska jobba hela tiden..=)

Puss o hej. kanske ses ute i helgen o då kommer jag komma ihåg vad alla andra gör o ingen kommer komma ihåg mig för jag ska vara NYKTER


Hemma hos Kickilinaa och Nordan

Idag är jag ledig IGEN.. Nu sitter jag hemma hos stulk och nord. Jag o stulken har varit o fikat på strandgatan sen gick vi hem och uppdaterade oss lite på nätet i den lilla lyan bakom bästa smulan. Efter ett tag bestämmde jag att vi inte kan sitta inne när det är uppehål utan vi måste gå en promenad.. Vilket resulterade i att vi stannade på Minigolfen på spikön. Kickilinaa vann med 2 poäng. men det var en mycket god match. Ett tag ledde jag lite men hon drog sen..=) mycket trevlig tid och solen kikade fram. På vägen tillbaka så började det regna men då bestämmde jag mig för att göra soldansen. Så vem vet solen kankse kommer fram sen nu när jag ha sjunint för den. Kickilinaa lagar mat till mig o vi hade velat sitta ute ´men får se om solen vill de och om vi har ett matbord..=) Puss o hej från den lilla bakgården..

Festande vecka.

Denna veckan/helgen blir party rekordet sen ett bra tag tillbaka..

Lill Lördag (onsdag) intar brudarna GBG och malmö offecierarna. Grabbsällskapet för kvällen är fixat. Resultatet blev en krogrunda i GBG.. Mycket lyckad och bilenstyr hemmåt runt tre tiden. KANON KVÄLL.

Torsdag Brudgänget intar Lipz arton för att fula sig lite. Resulterar i några öl och lite gapskratt åt några stela tjejer som dansar på baren.

Fredag Jessie och Lizzie intar NITLOTTEN och hoppas på en pang kväll. Vi får se vart natten bär oss.

Lördag  Jag och Jessie fixar Inflyttningsfesten som ska bli bäst i väelden. Status KULIGT. Hoppas på en lyckad kväll och inte för fulla. Ganska många folk kan nog bli kul. Med gitarr och singstar ska vi rocka hela natten.

Detta var/är min vecka. hoppas bara den fortsätter lika lyckat och att regnet håller sig på avstånd.=) puss i hej

RSS 2.0