Hissar flaggan

Idag ar det den 31/5-07 Det ar inte en helt vanlig torsdag det ar nagongting som hander nagon stans i Varlden. Och inte ar det nara mig=(

For 20 ar sedan, 31/5-87 foddes en liten tjej i vanersborg (tror jag) Hennes namn kom att bli Emeli Kristensen. Hon ar en liten prick med blont har och langa ben. Hon vet hur man ska se ut nar det ar party. Om man gor gatorna med denna lilla flickan sa far man alltid kul. Spelar ingen roll om man kollar pa snyft film eller partajjar. Det blir bra anda. Nu var det ett tag sen jag sag henne sa vet inte om hon fargat sitt har svart och gjort en Michael Jackson operation men det spelar ingen roll for hon kommer alltid vara samma person for mig och det ar synd att jag inte far fira hennes dag med henne. For nu ar det sa att jag sitter i Sydney och hon i Luxemburg. Och det ar en bra bit ifran varandra. Men jag kommer hissa flaggan for dig anda gumman och hoppas att det racker med en Aussie flagga (man far ta det man har)





Min dag da: Steg upp vid nio tiden for att inta frukost bordet. La upp alla mina vaskor o skit pa min sang (stad dag), om jag inte hade gjort de hade allt gatt till valgorenhet och de vill man ju inte. Sen har jag tvattat lite idag, men inget blir ju rent for det ar bara kall vatten  dom tvattar i. Sa battre far man gora nar man kommer hem. Men kladerna kanske luktar lite battre.

Sen tog jag pa mig mina Jeans, tjocktroja och linne, OCH FLIPPFLOPP. Gar ner till tunnelbanan pa Kings Cross och koper mig en biljett till CITY. (hoppa aldrig av pa Central.) Jag gjorde de stora misstaget att hoppa av pa den storsta stationen av dem alla CENTRAL. Hmm vilket hall skulle jag ga at nu da? Jo jag gar ut pa Elizabeth street de later ju bra. Men vilken riktning?? Efter 5 min promenad inser jag att jag gatt at helt fel hall, nar man ser skylten AIRPORT ar det inte bra. Sa jag gar i cirklar for att komma till den gatan dar man kunde valt att ga ut. Men dum som jag ar hamnar jag INNE PA central igen och jag svaljer stoltheten for jag vill; ju inte Vanda o ga tillbaka da ser man ju for lost ut sa jag knallar upp till Elizabeth street igen och valjer den andra riktningen. Sen inser jag att de ar lattare med en KARTA sa tar upp den ur vaskan o kikar. (notera att jag hade den i vaskan hela tiden) Den dar extra promenaden som tog mig ca 20 min fick mig att inse att jag hade klart behovt Kickilinaa har men fick klara det sjalv=( en annan sak jag ocksa insag var att jag kopt aldeles forstora flippflopp. jag snubblar pa dom och tappar dom hela tiden=( men va gor man inte nar jag inte ville ha nagra andra o detta va minsta storleken dom hade??

Igar blev jag glad fast de va trakigt men min dator borjade fungera igen. Eller den laste reccover cdn sa nu ar den helt aterstalld till vad den va fran borjan. Den laser dock inte alla cd skivor far hem (till hostelet) o se om den vill lasa skivan Idag..=)

Letat parfym till min syste med hitta ett enda parfymeri i hela SYDNEY o jag tror fan jag varit over allt nu.. Och da visa de sig att den kostade bara 30 kr mindra an hemma sa de blir att kolla pa flygplatsen och i Bangkok.


hej ha. detta inlagget blir spännande

nej jag ar inte hemma for att jag har öä men har en tysk tjejs dator, for jag satt inne pa de fria internett sa behovde hon skriva ut fran den datorn och da fick jag lana hennes. Snällt va. sa nu kan jag nästan skriva svenska igen. men har inte den tredje bokstaven istallet har jag ü sa nu kan jag skriva EMELIE MÜLLER rätt wooohh.

vad hander pa Pink House  ABSOLUT INGET har nog varit mitt livs trakigaste dag LOVAR den suger. Gick upp vid 12 o sen lagade lite mat vid 2 tiden.. )min frukost) bestod av kyckling, pasta och bolognese sas o broccoli med. en javla god frukost.. Sen pa borjade jag ett brev till emeli men sa lat som jag ar o eftersom jag itne gor ngt kan jag inte skriva ngt, har ju inget att beratta. KÄSS..

gubbarna har redan borjat dricka har eller dom borjade nog vid 12 när jag drack mitt morgon the. ÖL morr.

nä men nu tror jag att jag ska avsluta. men PS love till Emelie Müller . Ga in pa hennes blogg o läs sa förstar ni varfor.
emeliemuller.blogg.se

Puss till er alla. ses snart for min resa borjar avta. o tack gode gud for de, jag hade inte statt ut sa mkt langre ENSAM. puss see u guys in sweden. Kissi

Dagbok eller tankar??

JA det verkar som det bara ar jag som anvander min Blogg sa flitigt som jag gor. Emelie Muller DAGS ATT UPPDATERA.. de va ett himla bra tagsen du skrev o inte nog med de de ar bara ett enda inlagg pa hela din sida. Tror att jag anvander denna sidan lite som en Dagbok men aven med tankar i. Men fragan ar nu vad vill ni lasa?? ar det roligt att lasa om en annans tragiska liv?? (skulle inte tro de va) Jag kanske ska skarpa mig och skriva lite roliga saker. som tillexempel VAD?? jag har inga roliga saker att saga da ar det inte sa himla latt faktiskt

Jag menar den som tycker det har hant ngt roligt under min dag kan ju beratta de for mig for vad jag gjort ar

1. Atit frukost SJALV
2. Last lite i en tidning (farstar inte ens varfor jag laser den for den ar sa trist)
3. Duschat 
4. Sitter har pa Kings cross IT cafe ( med en bull brevid mig )
.............................................................................................................................................

De ar ungefar vad jag har gjort tycker ni det verkar roligt eller?? 

Igar fick jag lite "vanner" en som heter Sandy, en tjej Riktiga namnet var Sandra.  (kolla Freddie<<<<<) Hon kommer fran tyskland, australienare till pojkvan. Mer an sa kommer jag nog inte ihag.

Vi drack alkohol igar med. och vi fyllde en linje fran ena sidan bordet till andra med flaskor FAN VA VI AR BRA.


Vad har mer hant. Jo det har gatt en MASKA i mina leggings eller 3 sa jaa de resulterar ju i att jag kanske far ta o kopa nya. Kan nog  vanta till THAI = billigare. For det syns inte nu nar jag har pa mig min Aussie kjol men de ar val bara en tidsfraga.


Sen sover jag ganska lange nu for tiden. Kl 08.00 lyckas jag vakna hoppa ner fran min vaningssang och knalla ner till koket och ata en stadig frukost (eftersom den ar gratis) Brukar ga upp i min sang igen efter men da ar det helt omojligt att snoza eftersom vi ar 8 pers i rummet och dom andra borjar kanalla upp. o de smaller i dorren och knarrar i golvet.


For er som ville veta sa bor jag i rum 17 ( de rummet som Johan och David bodde i nar vi va dar i januari.)

LINN - varat rum som vi bodde i har blivit TVSPELS RUM. halla sa kan dom ju inte gora de va ju mitt rum.. men men far noja mig med detta en trappa upp precis over recepitonen.


EN FRAGA ALLA MASTE SVARA PA SOM LASER. Hur tycker ni min svenska ar?? ok eller den suger?? for jag har tappat sa manga ord som jag inte vet vad de heter, sa jag forsoker skriva runt dom om de gar i vissa inlagg kankse lite eng dyker upp for jag helt enkelt inte kan de svenska orden OOOPPPPPSSS!


Men detta blev ett langt inlagg sa de ar dags att jag avslutar nu och tar mig till Bondi Beach (borja med shoppingen i Bondi. ) puss o haj kaj..



Hur kunde du?

Jag sitter nu pa Pink House i Sydney (Barncleuth Square) - Hit jag ska rekomendera Emelie, Johanna och Marie. Jag kan fixa sa ni far lite rabatt pa er forsta natt sa dar 5 dollar = ca 30 spann.

Men ni ska vara glada att ni kommer vara 3 pers. Har sitter jag nu helt sjalv, Fredrika ar antagligen pa ett plan fran Malaysia och hem till svea vid de har laget. for om bara 10 timmar ska hon vara hemma i STHLM. Jag kan inte fatta att denna dagen kom. Den dag jag blev sjalv i en stor stad i en massivt land. Vad ska jag saga, vara ensam i GBG eller i STHLM ar val ingenting. Halla jag ar ensam i en stad om ar sa langt hemmifran som de gar i princip. Men jag har lovat mig sjalv att jag ska klara detta.

Jag fattar inte hur du kunde ga p de dar planet, Nar jag kom tillbaka till Pink Huosevantade jag bara pa ett mirkel. Att en liten freddie skulle hoppa in i rummet och skrika WOOOOOOOWOOOOOO! men det blev tyvarr inte sa.=(  Ibland gar inte allt som man vill. Men jag kanske ska borja ta mig i kragen och LAGA mat nar jag ar har sjalv. Maste ju trana, for nar jag kommer hem sa maste jag LAGA mat sjalv. Det ar bara att inse fakta jag har blivit vuxen jag ar inte en liten baby langer jag maste ta hand om mig sjalv.

Nar Freddie gick igenom dom dar frostade glasrutorna till Gaten igar kom det nastan, satt o snyftade lite. Men tog upp min mobil torkade bort de tarar som hade kommit och slog nummret hem. Dar svarade mamma glatt.. O visst ja i Svea va de ju Mors dag igar, jag firade ju de har nere for 2 veckor sen HALLA. Vem sa att Svea-Rike hangde med i svangarna.

Har nere i Aussie har jag ungefar bara ett uppdrag kvar och de ar att se PIRATES OF CAREBEAN pa bio. Men hur javla roligt ar det att se den sjalv och verkar som att alla har nere redan sett den=/ Okej jag ar svensk jag hanger inte med i svangarna.. BUUU

Men nu ska jag ta mig i kragen o ga utt o shoppa MAT.. o sen lite sovenirer till foks dar hemma. Mamma o pappa o en kompis ar klar. Pussa

Freddie inlaggar....

Min sista dag med the one and only, Lizzie fran trollhattan. For att hedra detta, tankte jag gora entre pa hennes blogg, med tanke pa att det ar var sista dag i Aussie o sa...... Ja, vad ska jag saga. Fyra helgalna manader med lizzie, vi har delat allt fran hastolyckor, knappa indier, galna racehastar, fyrhjulingsrace, holdenrally, aussies samsta chef, en helknasig hovslagare :) , skydiving, nojesparker, brisbane backpackers -cause we only sleep with the best! o sa himla mycket mer!!! O lizzie,  var nast sista natt i Brisbane bodde vi pa ett , ja man kan nastan saga "lyxhotell", pool, tva balkonger, tre toaletter, en over o undervaning o underbar utsikt over en vacker beach. O nar vi nu gjorde entree i sydney sa tog du mig till Pink House i KingsCross, bestar av en huvudgata som ser ut ungefar sa har for dom som kan forestalla sig.... sexshop-hostel-horor-sexshop-hostel-bordell-horor-hostel....... Wooooooooooooo!! Det har varit fyra helt underbara manader i Australien med dig!! O jag kommer helt garanterat tillbaka hit, med dig forhoppningsvis! Om ungefar tre timmar ska vi aka till flygplatsen for att satta mig pa ett plan tillbaka till sverige, nu ska du alltsa aventyra sydney o bankok helt sjalv, o ja, hur kanns detta for mig,  jo lilla lilla Lizzie, Va radd om dig!!!!!!! gor inget som inte jag skulle ha gjort :) Nej, nu ar det snart dags att mata lilla lizzie, o nu borde vi verkligen "pissa off"....
Vi ses i sverige igen Liz, da ska vi gora goteborgs o visbys gator osakra, o sjalvklart ligga pa playan pa Faro o vicka rumporna i vattenbrynet, for det ar ju sommar hemma ( vilket ar ju ocksa nastan enda anledningen till att vi lamnar australien)
Massa kramar sa lange!! 

Brisbane backpackers

Bott pa backpackers nu ett tag och det ar for javla undebart. Alla stort skona folk, baren, polen, biljard, 2 min till krogen, fri buss till stan eller transit center. Det ar ganska trakigt nu nar vi har lamnat.. Nu ar det bara en stund kvar tills Freddie lamnar mig. sen sa reser jag sjalv..=(=) bade glad och besviken. jag menar vi har gjort sa himla mkt roligt ihop och nu ska hon forsvinna. jag vet inte om jag kommer klara av att gora de sista sjalv eller inte. Jag far ge mig fan pa att jag klarar mig. varje dag traffar man nya folk varesig man vill eller ej. Jag vill ju sa klart ha manga nya varldskontakter.  Detta ska nog ga bra ska vi se. men de ar lite trakiigt. Vi ar nu namligen tillbaka i Sydney har lamnat Brisbane. Jag fick kampa ratt bra for att halla mig fran grat. SARAH jag vill vara med er.. Hon va sa sot. Nar vi skulle checka ut. NU KOMMER JU JAG FA NYA RUMSKOMPISAR, Jag vill inte ha nya kompisar jag vill ha er har de ar VARAT rum ingen annans. Haller med dig sarah de va/ar varat rum aven om vi fick klatra in igenom balkongen den sista dagen for vi inte kunde lasa upp dorren men de gick ju bra de med.

Vad har vi hunnit med sen jag skrev sist. Vi va pa DERAM WORLD, jag har fatt massage, Fredrika har permanentat sitt har, vi har flygit flygplan, klattrat in i rummet pa brisbane backpackers for att scannern till kortlasaren inte funka VART TOG NYCKLAR VAGEN?? hunnit sova en natt i ett dubbelrum pa pink house (basta hostelet i Sydney), picknick vid Sydney harbor och sydney opera huose.. Mycket mysigt. Nu sitter vi pa de skabbiga it caffet pa kings x. Jag saknar it cafet i Wyong. Dom va sa snalla o sota mot oss. =)

Men men nu ska vi nog ga och handla mat och laga lite o sa dar.. Puss o hej see u mate

Fejk beach in city

Yes idag har vi solat lite for att forsoka fa bort "brottarlinnesbrannan" men de gick val inte sa bra som jag hade velat. Fick bara en ny linje for bikinin FUCK. Men men far val lagga mig pa balkongen topless imorn eller ngt den ar inte sa stor men de racker forhoppningsvis. Den har fejkade stranden dom byggt upp i Brisbane ligger MITT i city eller nastan den ligger pa Southbank och for o komma till den stora ga gatan kan du antingen GA eller ta en cityfarja over floden eller ga tillbaka till hostelet lamna handduken o ta gratisbussen in till TOWN.. Mkt praktiskt. Jag o Fredrika valde de sista alternativet.

Denna datorn ar lite fuckad.. men sa kan de vara.. En kul grej ar iaf att jag o Linnea ska bli grannar i stan. (THN assa) for alla ni som vet vart hon bor sa kommer jag bo nastan dar i de roda huset precis bakom dom bajsbruna.skriv upp Klintvagen 5d  i sommar gor dar kommer de vara en inflyttningsfest nagon gang. Om ni har tur kanske ni kan fa kinesa hos mig nagon gang, men da far ni vara javligt snalla. Nu ska jag pissa off. for vi ska nog ta 7 bussen tillbaka till hostelet. PUSSISA

SKYDIVING

Vi har hoppat ur ett plan pa 14 000 fot. de ar hogt vill jag lova men sikken adrenalin kick. Sarah hoppade forst sen jag sen freddie och sist men inte minst ollie. Sa klart hoppade vi ju inte singel for de va ju forsta hoppet for alla. Jag hoppade med den kortaste lilla killen jag sett..=) hehe na men han va iaf ett huvve kortare an mig. sa nar vi landade sa kunde jag i princip lyfta upp honom pa ryggen om jag stod raklang med bena=) men jag lovar er nar jag kommer hem ska jag ga  med i en fallskarms klubb o borja hoppa. NI MASTE PROVA om ni far chansen. De va igentligen bara en impulsgrej. vi lag pa stranden o Sarah fragade oss om vi ville hoppa. Hon ringde upp snubbarna och sen va de BOKAT. Jag angrar det inte en sekund sa himla underbart.. Du faller med en topp speed pa ca 139 km / h nar fallskarmen falls ut efter ungefar 65 sekunder fritt fall sa gar de val inte mer an 11 km / h men hur underbart som hallst. Landa pa Beachen och bara skrika woooooww i did it. Sa javla haftigt..

Vet inte vad jag ska skriva mer forutom att de ar PISS VADER idag.. Stora tjocka moln, jag som ville jobba bort min brottarlinnes solbranna. Har en kanska av att jag far gora det i SWE

Sa idag ahr vi bara sovit sen tog oss in till stan och At sushi. och nu sitter vi har.. WOOOOOWW

men nu ska jag gora ngt annat kopa lite grejjor till folk i SWE tror jag. KYSSA

cyber room

nu sitter vi pa cyber room i Brisbane. Va ute pa Family igar. Blev val halv dragen=/ opps men de basta va att jag inte betalade sjalv.. stod pa VIP listan sa behovde inte betala intrade. kopte en drink och en ol sjalv tror jag sen stod andra for min kvall de ar sa de ska vara.

Idag at vi frukost pa Jimmys blev en kyckling sallad for min del.. (frukost o frukost kl va typ 1) riktigt fint vader idag med sa vi ska ta oss till den fejjkade stranden snart..

O gusch vad jag hatar att vara tjej.. ha sanna dar ackliga veckor som man knappt vet nar den ska komma. urk burk turk.. men de ar sant man far ta..

mamma och pappa ni ar varda GULD! love ya

Men de blir bara ett kort inlagg nu for jag vill verkligen he en mjolkskakare nu.. (milkshake) Wooooowooooo

ringde o pretade lite med Nordan igar med MKT TREVLIGT.. (eller igar o igar kl va typ 5 pa morra, hade inte gatt o lagt mig da..)

I REALLY MISS LISA AND DAN and GRAND. my sweet aussie town WYONG.. ill be back... kisses

WOOOOHOOOO no more Limitless

Nu har jag och Fredrika landat i Brisbane! SEMESTER. Budgeten ligger nu pa 2000 aud. Inte sa himla mkt om man vill leva rajjan.. men far ta de som de kommer de loser sig nog... de viktiga ar ju att man har roligt sa lange man kan.! sen blire o leva snalt nar pengarna tryter men de kan vi de med for de ar bara o sova o sova o sova. men jag har lamnat in mina skor pa lagning nu (dom jag kopte for 1 dollar) de gick pa en del men va fan betala ju inget for dom.. Traffat sarah och ollie nu igen. o massa annat roligt folk.. sa nu sitter vi pa ett it / spel stalle har i brisbane som heter The Bunker och vi ar matta o goooa for vi har precis atit sushi. ! YAMMI  sen ska vi aka tillbaka till hostelet och borja varan ol/fest kvall kladseln ar fixad och allt ska nog ga prima ballerina.. Mat till senare har vi de med NUDLAR som man tillsatter kokande vatten i kan ju inte bli enklare..

Tyvarr har det inte varit jatte bra solvader idag MULET men men de gor inte sa mkt har ju fatt lite shopping och sa sa nu ar vi rustade for resten av vistelsen har och kan bara slappa pa fejjkstranden eller pa balkongen.

Antingen blir det Brisbanes hetaste club (tydligen) som heter family eller sa blir det Empire hotel Far se vart faglarna bar oss.....

O sa javla gott imorn kan man sova ut o veta att man inte ar pa Limitless Lodge o behover ga upp kl 04.20 eller vakna kl 04.45 nar det slamrar i koket..

YEEEY se you later Kisses

Indier indier och indier

Har sa manga historier om dumma saker han gor.. For det ar igentligen bara den ena som ar javligt dryg och tyken jamt. Om han ska prata med mig sa ser han jatte sur ut och sager typ gor inte sa du gor fel eller satt den hasten dar.. JAG HAR JOBBAT HAR I 3 manader nu harjinda jag vet vart hast javeln ska sta. Om han ska prata med Fredrika sa pratar han IGENOM karan (den andra indien) Och om vi forsoker saga ngt sa ar det som att prata med en vagg. Inget svar. han Lyssnar inte osv.. jag sa faktiskt de till han idag..=) da blev han nog annu surare. Men va fan jag haller pa de lange o sen kommer allt da star jag bara o spottar ut 5 veckors ILSKA. Kanske inte sa bra men han far skulla sig sjalv.. pa mandag ska vi nog prata med Tim. For om han vill ha oss kvar den sista tiden far han fan losa de har. Jag gar med magknip hela morgonen och bara vantar pa en utskallning eller en uppkaftig tyken kommentar. Och sa vill inte jag ha de. Jag jobbar ocksa pa fort som fan for o fa ga over till andra sidan dar Fredrika ar sa jag kan bli pa battre hummor. Men far val se om Tim satter Lou pa den sidan resten av tiden HOPPPPPPPAS.. for jag vill inte va dar..

Men nog om trakiga javla indifassoner. Nu sitter vi pa IT cafet igen.=) Och nu gick tiden for fort for den har gatt ut sa nu blir det Mc Donalds..=) men skriver annan dag.. Pussa

Piss off

Sitter och kollar lite pa lagenheter i Thn hittar nagra stycken som ligger fint och ar ganska billiga.. Men de ar fan inte kul att se pa bilderna.. Halla hur ser era lagenheter ut?? fullsmockade med prylar, ser unket ut och morkt o trisst.. =/ jag hade velat andra en hel del om jag skulle bo pa dom platserna.. !!Sitter pa biblan o kikar.. Men de va en pers att komma hit INDI JAVEL.. fan vad jag hatar dom.. jag fragade igar om jag fick ta bilen idag.. jo men visst de gick bra. sa tog jag bilen i morrse och at frukost. o sen va dom VANSINNIGA.. men va fan tont javlar de va dealen annars kunde jag haft min lediga dag i tisdags.... Annars hade ni inte fatt ngn ledig dag.. sooo eftersom ni inte kan gora ngt / ga /aka ngn stanns sa vem fan behover bilen da varfor ska den bara sta dar nar jag har ledigt och vill/ skulle fa ha den?? men dom tror ju att de gar at lika mkt olja som bensin i en bil. sa jag fick ta med mig ponnot och ga o kolla ojan. den va strax under MAX nivan. och jag sa till han om du fyler pa mer olja nu sa blir de fan inte bra . Okej ta bilen..



VILKEN BIL AR VARAN TRO???image7

YES fine men va behover man nar man ar sa ARG?? jo shoppa.. sa idag blev det en langtrojja (stickad pullover) tappar dom svenska orden. Och sen en Kjol och ett par sleep socks, ett par te Fredrika med ( ar typ som tofflor och vi har pratat om de o dom va jatte billiga sa jag ska overraska henne med en present.) AN SA LANGE. Mer kommer de nog bli for som har bade host rea (for nu gar det mot vinter sa dom rear alla sommar klader) och sen ar det Morsdags rea.. Hur bra som hallst ju..=) KANONNNNNN..

tyvarr glomde jag brevet som ska skickas till emeli men de far vanta nagra dagar da..!!!  Nu ska jag ga o shoppa lite mer sen ata lite och sen hem till stugan och stada.. Puss o hej image8
VARAN fina stuga



OOO jaaa jag fick ju tagit en bild pa babisen som morbultade mig

image10

working 5am-6pm

jag borde nog skriva om dollys lat 9 to5 och byta ut dom till mina arbetstider 5-6.

Idag har Karan haft sin lediga dag. Vilket innebar att jag borjade pa andra sidan gav mat till alla hastar inne (12st) och sen mockade jag mina 6 boxar som var klara innan ridingen borjade.. Sen gick jag over och hjalpte fredrika pa tims sida. Mockade ytterligare 2 boxar och tog av tacken pa sjukt manga hastar. (sa kallt pa natten sa dom har vinter tacken pa som maste av pa dagen annars dor dom stackarna av varmeslag.) Sen kom hastsjukgymnasten Don och kollade pa nagra hastar.. Sen kolla han pa min rygg med o de forsta han sa nar han sag den va OH MY GOD... tack nu kanns de mkt battre Don. Han knackte o krashade den, axlarna och nacken. kanndes fan som han skulle bryta nacken pa mig as laskigt. Men lite battre blev de. Tydligen hade han sagt till Tim att han va jatte orolig for mig for att min rygg va sa pajjig..=( far sta ut den sista tiden och kampa pa. Trodde kankse att Tim skulle ge mig lite mindre jobb med tanke pa min rygg som ar sa illa, men fore lunch fick jag mocka 6 paddockar (plus dom 8 boxarna jag gjort pa morgonen da) o efter lunch va de paddockar som gallde igen.. =( de ar fan itne kul att mocka dom dar skitiga java hagjavlarna. Men far tanka pa hotellet jag ska bo pa i THAI sa blir allt mkt battre langtar verkligen. Snalla foraldrarna hade ju till och med bokat ett dubbelrum sa jag skulle ha lite mer utrymme att rora mig pa.. Undra om min room service rakning gar till mamma o pappa eller om jag far betala den.. =) 

Imorn ar jag ledig.. WEEEI 16 dagar har nu gatt sen sist jag hade en ledig dag.. inte slatt mitt personliga rekord men jag tycker inte de ska goras haller. 21 dagar gor man bara en gang inte mer.. da dor man.. =) Nu kom Sandy som ska ata med oss pa Nandos och sen ska vi nog handla med for jag har INGEN MJOLK kvar igen.. Puss o hej 

RSS 2.0