BAD BAD BAD girl

kolla på klockslaget nu då snart halv 5 på morgonen. Men jag kan inte sova vet inte vad det är med mig men helt omöjligt. Nu skulle jag haft en såndäringa jävulskt stark sömntablett från THAI som Linn har:S gud osså... har försökt sova sen kl va halv 2 men går bara inte! vad är det för fel på mig nu då? förrutom att jag är hungrig som ett as. men kan verkligen inte somna funderar på att ta en promenad, men vem fan promenerar ut i mörkret kl halv 5 som inte har en gnällande hund som strongt vill ut jo INGEN okej INGEN men vad ska jag göra då?? får nog ringa till sjukan imorn så jag kanske kan få sömntabletter! sover ju aldrig eller när jag väl somnar så sover jag tills kl blir ett eller två eller när mamma o pappa kommer o väcker mig..

Me år 2007 blir det ändring på de närmare bestämt den 2 jan 2007 för då händer de grejjor.. Tyvärr måste jag ringa till Jessi idag(är ju som sagt morgon nu) och säga att jag tyvärr inte kan följa med på nyår och hoppas dom kan hitta någon som ersätter mig! HOPPAS!!!! men men men har ju lagt en 1000 lapp på den resan och får räkna med att den är putts veck ingenstans och bara borta!


Undra om jag hinner säga farväl till alla mina vänner men Emeli kommer ju hem den 22 dec och åker väl i samma veva som jag o Linn entrar stora vida världen!! Måste sälja min bil nu och sen boka biljetter o sen köpa backpacker väska och sen få hem mina skor och chaps. o tvätta alla ridkläder se om min säkerhetsväst får plats i väskan:S oolalaaa

Nä nu ska jag försöka sova!! lååång dag imorn pussa

skivor!

Idag så ringde min kära Emelie o sa Kom ner till stan nu så bjuder jag på lunch! Asså varför detta? Jag är ju skylldig dig massa pengar! JAHA

Då var de bara att springa in i duchen ta på sig lite kläder o ta PWRn ner till city! då blev de ju så klart en lunchtimme på SMULAN! Åt lasange UNDERBART GOD* (vi fick dom två sista sen va de sluuutt....) o så drack vi en kopp kaffe på de! sen körde jag Emelie hem o så hämtade hon några papper o så åkte vi till mamma o hämtade pengar o sen begav vi oss till varsin bank=)

FAR O FLÄNG så va de dags att åka till VBG för att sätta upp LIPZ affischer o hämta Evelina! O sist men inte minst var jag o träna avslutade med att sträcka ut ryggen i sträckbänken! AJAJAJ va ont de gör nu när kotorna håller på att sjunka ihop igen men gud så gott de är när man ligger där.

Nu sitter jag o bränner dom där skivorna till Smulan, de va visst 13 stycken=) där ser man hur många Le Marc jag ha asså.. Nä nu får jag lyssna på bästa skivan låt nr 16 babe!

Pussas


sponsor

Jag ska bli smulans lilla sponsor=) jag ska nämligen sponsra dom med alla PETER LE MARC skivor. Yes de du dom hade ni bra gärna velat ha va??!! Igentligen borde de vait jag som fick skaffat sponsorer till alla mina äventyr =)!!! Tror jag ska leta up några Uno skivor o lite sånt till dom med!

De va väl de ända kuliga ikväll va en stund på smulan o mingla!

Börja nästan LIPA på Max när vi hade ätit, fråga inte varför men jag mår nog inte så bra. Skulle se mig nu hela jag skakar som om jag frös eller va nervös men inget av de jag bara skakar som en liten råtta.Ont i sidan (troligtvis gallgångrna som spökar igen) men snälla tyck inte synd om mig jag vill inte! De blir nog bättre om några dagar=)

Blev en ganska dyster förfest efter ett tag, hade faktiskt roligt i början men sen kom leken som vände de hela. o kännde mig inte riktigt party idag häller men man ställer ju upp för sina kära vänner=)

Näe men nu är det sanslöst min fula vana att sita här o skriva så här sent USCH! men man kan inte bara gå o lägga sig direkt efter utgång. Man måste gå upp o kika så föräldrarna inte glömt släcka ngt ljus som dom brukar! hur ska dom klara sig uten mig hela huset komemr ju brinna upp=( får sätta litet larm som piper om dom går o lägger sig i sängen utan att släcka alla ljus. Finns det något sånt får ni gärna tippsa om vart jag kan köpa de.

Visum

Yeah idag kollade jag min lilla MAIL! och mitt fina Work and Holiday VISA har gått igenom, vilket innebär att man kanske är ett steg närmare sitt livs chans=)

Idag har Linnea födelsedagsparty! och jag ska dit o klirra lite nä men jag vet inte om jag ska dricka faktiskt blir nog bara lite redbull UTAN vodka! jag är faktiskt ganska trött o kl är bara 17.

Men ska nog laga lite mat nu så mamma o pappa kan få lite i magen plus att jag är hungri=) hohoho! köss hej..

O va glad jag är =)

Jag är så glad för mina vänner Kickilina ska få möta en till snygging i fotbolls ligan, hon har fått ett till jobb=) hon kommer jobba skiten ur sig o åka på språkresa precis som hon vill de vet jag för de kommer bli så JAG LOVAR=) gud va kul

O Linn ska på bal imorn i STHLM slott, jag vill med! o sen fick hon igenom sitt VISUM=) Yeaah nu bara vi hoppas på mitt men men vi ska inte ta ut ngt i förskott! men jag är så glad för deras skull det är så himla roligt..

Men men fan vill ha ett mail med ett YES i för vill verkligen detta nu! kommer säkert inte gå vägen för att vi hoppas så mkt GAAH håller nog på att bli galen. OLALALA nu får jag sluta tänka!Puss å håj. va en bra film på 4 an så får väl kolla på den så jag tänker på ngt annat! köss

Li skriver 03.03

Vilka tider jag sitter o skriver min blogg på (03.03)! men de är ju nu min dag slutar och om 12 timmar börjar nästa.. har vridit lite på dygnet..

Idag jobbade jag 15-21 rätt jobbigt men riden rusade iväg o ryggenvärkte. så dålig arbetsställning.

Efter jobbet kutade jag iväg till kära Linn med 2 stycken bananlådor, godis och RIKTIG coca cola i högsta hugg. Vi skrev lite på datorn o kikade lite tv. sen tog vi colan o godiset så besökte vi donkekonken o åt varsin lilla menyn. Sen ar det iväg till Daniel (krabban) så kikade vi på en film, men efter 5 sekunder kom jag på att jag sett den. ILLA men men en uppdatering. efter den så körde jag turturduvorna hem till Linn o så åkte jag hem hit o satte mig. Föresten fått ett nytt smeknamn av Linn nu heter jag Li=)

imorn blire jobb 17-21 o fredag 15-21 fick lite tide i veckan WEEEI blir bra till nyårslönen=)

men nu ska jag sova för jag ska ta med Nea upp till Ö-by imorn  kika lite hon fyllde ju år o fick massa pengar så hon ville ha en ny jacka o någon snygg topp o jag ska kolla efter julisar på RUSTA!! Mamma tyckte inte jag skulle köpa julisar utan spara mina pengar men måste köpa till systerami iaf!! Puss å håj alla barn!!

LINNEA 19 år 22/11-06

Yes idag fyller Nea, min party pingla, cypernkompanjon, tjejen man kan bråka med o bli sams innom 24 timmar=) Och hon hon bara hon (kanske finns fler som fyller idag men iaf) ska hon firas ut i 1000drade år=) yes mannen!


Igår (kl är efter 12) så hjälpte jag Sandra med sin religions läxa eller hemprov va de! o så fick ja se fam Kristensens nya badrum eller PROJEKT! kommer nog bli hippit snyggt! o sen såg jag massa inslagna klappar o kom på mig själv att jag inte köpt en ända FUCK FEJS! Jaja den tiden kommer , ska handla alla mina julklappar på rubb o stubb, rusta, öb och haraldnyborg =) blir lite billigare så...

Sen va jag hos Linn o fick massa fina smycken hon bara sa vill du ha den här och den här och den här JA men visst vem säger nej till smycken? Så bakade vi kanelbullar med klet i jag hon o krabban. Okei krabbans blev snyggast men va fan dom går ju o äta!! o de va mer klet i mina o linns!

men nu börjar de bli läggdags ska jobba om 12 h och 45 min..

Pratar på att ta ett jobb kanske i australien då ni suckers kommer vi inte kunna ses på många månader! Inte för o va sån nu men de hade varit jävligt gött o tillbringa några månader vid Australenskust i ett stall nära stranden och lära sig surfa och ta dyksert. Men bara pratar om de så inga förhastade slutsatser nu...

Men sängen och tandborsten väntar på mig nu puss o håj

min kära chef!

Yes skulle jobba 8-16 idag  OKEI tänkte ja de är lugnt =) men när klockan slog 16 så kom ingen o löste av mig. Tiden gick lite längre. Maria ringde till Kristoffer o frågade vart han va, men hallå CLAES hade inte snackat med han och han va sjuk. Haapp då kläcke Maria - vad gör du ikväll? JAG- ööhhh glöm att jag jobbar till 21. Så då fick vi ringa Evelina o då visade det sig att hon skulle jobba ikväll 17-21 o Claes skulle ringt mig o sagt att jag skulle va kvar en timme för Evelina inte kunde börja fören 17.. GAAAH säger jag o sen när kl blev 17 då blev de rusch på Möllan så jag fick stanna kvar några minuter till kom hem 17.40 PHJUUU kom iaf hem.. IDAG=) imorn blir det jobb 15-21 om de inte är några konstiga saker som händer då!! jaja men nu lagar jag mat sen ska jag hjälpa min extra lillsyrra (Sandra) med en religions läxa får se om jag firrar de för va ju inte toppen på sånt men de ska nog gå=) hehe puss å haj kaj..

TICKETS

Yes nu är det så att jag ska hälsa på en Au-pair familj som lyckas bo i Luxemburg där Emeli spenderar sina dagar nu för tiden.Tror dom är jättegulliga, då är bara problemet med friendsen domhar ju varandra där nu och försöka banka sig in i nåns liv de är inte lätt, tänkt på de dom senaste veckorna. Men men får se de som en resa till ngn bekant som jag känt i 1000 år så kanske jag tar mig hem hel efter 6 dagar. Kickilina åker ner en dag efter mig o hälsar på Emselemsan med kartan i högsta hugg.. Tror mammi slängde den första får se till o haxa mig till en ny=) den va ju trots allt inte ifyld av ngn än Men va sägs sötisar STRANDGATAN kanske på fredag innan IDOL och fylla i den där STORA GIGANTISKA MAGISKA kartan, får ta med lite randigt papper som får bli bilagorna med=) hohoho

Men iaf så idag har jag boookat flygbiljetten till Farankfurt hahn och bussbiljetten till Lux. sen skulle parvlarna komma o hämta mig där.

Men jag är rätt splittrad fick korten på den engelska familjen som bor i oxfordshire idag o vilka underbart söööööta barn =) men ganska ful pappa så man fattar inte hur barnen kunde va så snygga har inte sett mamman än men hon kanske är världens snyggaste=)hahaha fått alla gener från henne..

sen fick jag mail från några i Amsterdam också o frågade om jag fortfarande va intresserad JO men visst va jag de=) måste ju ha alla dörrar öppna iaf.. jag MÅSTE ju ha den BÄSTA familjen!! haha Nä men övertrött nu så nu ska jag sova för jobba imorn 8-16 o sen onsdag 15-21 OLALALA

Puss körvas..

Fotboll =)

Yes de är vad jag o Emelie tillbringat hela helgen åt. FOTBOLL i VBGs innomhus sal. Härligt att se alla killar och tjejer att kämpa så. Sen så va de ju en och annan man kunde spana på. Lördagen blev det 6 timmar i VBG med ett litet matavbrott i mc driven på DONKEKONKEN. Drog med os burgarna in för att inte missa matchen vi ville se.

På kvällen hamnade vi först på Heat en stund, sen på Meza! Tog ett glas vin o hade chill kväll! Mysigt, men jag hamnade på EF tills kl va halv 9 på mörra. Emelie hamnade utanför kartan, på bifogade filerna:P hehe

Söndagen började med en härlig dusch efter 1 timmas sömn! Sen blev de frukost i mc driven på DOKEN. köpte till Emelie med och begav mig för att hämta henne efter ett tag hittade jag fram o vi begav oss in till matcherna. Tog med donken påsen in o började äta frukost framför fotbollen.

Va ganska trött så jag somnade till på Emelies axel så småning om oo va gott de va=) hehe sen tog vi räser bilen o gasade hem o jag sov från 2 till halv 5=) hehe

Kristina kom förbi en stund och sen skulle vi se 9 filmen man jag orkade inte ha ögonen öppna så jag somnade! Kickilina åkte hem o jag la mig i mor o fars säng för o se vidare på filmen men de gick bara inte =) bara somnade hela tiden, vaknade när det blev lite högljutt!!!!!

Nu ska jag nog gå ner o sova lite mera ska nog va med NeaPea imorn! köss o hej alla

Datorn=)

Yes nu jävlar ska jag fixa skiten, har sagt det länge nog nu men nu hamnar alla HEMLIGT stämplade bilder på pappas dator ett tag. Hoppas han inte kollar på dom för då är hela vårat Cypern äventyr upptäckt typ, däckning på toa, spagettilagndet, nakenbilderna, tjejhångelbilder (dock mellan Linnea och Kristina=)), alla supar bilder och värst alla glassiga minuter på playan som är dokumenterade HAHAHA. Sen har jag ju bilder från massa supar kvällar, ÅPPELSKRUTT kvällen tjejer OFÖRGLÖMLIG säger vi om den. Hmm underbaraste festen på länge Emelis avskedsfest, kanske tillochmed bilder från efterfesten där Emeli aldrig dök upp;) o en massa bilder på mina tjejer GIRL POWER=) Yehooo dom bilderna kommer ta mig igenom livet svävandes på moln.! tack för att ni finns.

Tar ändå ganska lång tid o föra över 53 mappar när jag bara får över 4 åt gången + 2 st laptops i knäät.. Weeehoo.. sk försöka dela ut bilderna kankse man kan plocka dom lättare..! Puss o håååj

Ge mig ett riktigt jobb nu

Hmm ja jag har no sökt typ 70000000 jobb tror jag. men snart kankse jag får ett man vet ju aldrig men de verkar inte som om de blir i Svea riket iaf så nu mister ni mig också tjejer för i Januari ska jag vara härifrån vill inte bli ett år äldre och konstatera att mitt liv är ett helvettes liv utan stadig inkomst.. vill iväg NU klara mi utan mamma och pappa. Göra allt de där som bevisar för en själv att man klarar sig på egna ben, all de som bevisar att man blivit vuxen, som bevisar att man inte är mamma och pappas lilla flicka längre.., Bara göra något drastiskt för att bättra på världsspråken.

Vem vet jag kanske hamnar i OXFORD som au-pair för både hästar och barn vore ju perfa. Få rida hur mkt man vill och sen får betald engelska kurs som är på ett collage i Oxford ENGLAND då tror jag nog att jag kan komma hem efter ett år och tänta av de där IGt jag fick av Eva i engelska då kan jag bevisa att jag är bättre än henne sätta dit henne för jag kan verkligen engelska om inte hon hade lärt ut så kasst.. åhh nu låter det som om jag skyller allt på Eva men de GÖR jag också.. inte gilla henne.

Men men vem vet dom kanske inte vill ha mig där och då blir jag kvar här lite till men fan inte länge för isåfall tar jag min säng under armen och sticker nån stans och får jobb;) hohoho..!!


Har ju lite andra bollar i luften med nu så får se vem som pejjar bäst;) hihi.. nä jag tar de jag får:D 


Köss alla


Max - nattfika:D

Kom precis hem från Max där Emelie och jag varit. Det blev tyvärr ingen kaffe eller så, det blev Pommes med smält ost;) VART ÄR SAMHÄLLET PÅ VÄG NÄR MAN KÖPER SMÄLT OST PÅ BURK haha ja du de va en bra fråga.

Det va marcus som ställde den. Ja han och jimmy kom dit när vi hade ätit upp. Undra varför igentligen för dom käkade ju inget, kanske va de så att marcus va lite sugen eller va säger du EMELIE??? Jag tror iaf att de va ett välförkänt intittande för han fick iaf åka med i en blå pegeot :D hihi där ser man och om ni fäljt min blogg tidigare så vet ni att jag har en blå corsa OPEL så de va då rakt inte mig han åkte med..:P

Emelie är så söt förresten. Hennes mamma fyller år imorn och hon hade TOTALT glömt de o inte köpt någon prexent.. men hon får la firra de imorn!

Jea men nu ska jag sova måste komma upp i tid imorn! pussa

Kartan Tjejer

Yes nu har jag den, som vi talat om..ska bara se till att var och en får sin efna färg och ta reda på Kristensens adresser så jag kan fylla i dom runda ringarna och dom med kryss i:P

HMM undra om Emelie Nordqvist ska få Rosa, Kristina får nog Rött, Jag vill nog ha Blått, då får Emeli Kristensen nog Grönt, Johanna ska få Lila tor jag, men Marie Silver passar de bra, sen får vi se om någon mer färg ska delas ut!

Jag döpte kartan till TJEJERNAS KARTLÄGGNING I THN! så orginellt o rakt och KLOKT val!

nu ska vi bara se till o fixa till den där kartan o rama in den + bilagor, den är jävligt stor, men jag ahr redan hittat 2 ställen där det blir blåa ringar med kryss i iaf....

Ska bli kul o se vart den röda ringen och krysset sitter och kanske det finns något ställe där det blir två färger på samma plats vem vet..???

Ni kan nog se kartan på Svenska Kungliga museet eller nått om några hundra år när vi är kändisar..;) haha Puss o kram

krogrunda

Heya! Igår blev det sand en stund sen heat, sen sand igen sen tillbaka till Heat!

Helen stog för förfest spriten, hällde dock ut en hel del! när jag va på sand drack jag inget!
Men på Heat så va de Danny som bjöd.... Jag hade med mig 240 kr ut igår jag kom hem med 100 kr i byxan! gjort av med 140 kr och blivit stupfull! de är väl en bra deal, men inte idag!

sen så ramlade Linnea inne på dansgolvet på sand och drog med mig i fallet. Hon baklänges och jag framåt... Jag lyckades ta emot fallet med min lilla NÄSA så den är stor nu Tack Linnea!

Nä nu ska jag keka frukost köss

Idol och Sand inte HEX =(

Missade mitt favvo progrram, men så jävla dum tid dom lägger världens bästa program på! antar att jag får hitta alla avsnitt på dvd nån gång i tiden:)

Idol = Cissi åkte ur tack gode gud! oj nu gick jag och blev religiös också! =) jaja

men de blir ett kort inlägg idag måste bara citera Emelie Müller och min pappas dialog

Pappa - Emelie vart har du köpt dom här skalen (mjuka tacco skal)
Emelie - På Netto eller va heter den där hund affären;) hahahaha
Pappa - HOHAHEHI asså du menar inte FIDOS då =)

efter taccosen kom chipsen

Pappa - Emelie har du köpt dom här chipsen på hundaffären med eller
emelie - Yepp
(Kristina kläcker - aaa men dom ser ju lite ut som grisöron) hahahahahahahaha UNDERBART*

Efter idol blev det en promenad i stan som slutade på Sand i ca en timme. Yepp sen fick vi skjuss hem av Marie. Jag hem, Johanna hem och Marie hem sist men inte minst Kristina på valfri adress;) mohahahaha

puss alla körvar

Kiosk och goooodis

Idag öppnade jag mammas kiosk helt själv visst va jag duktig, hon trodde inte att jag kunde de men serru de va inga problem. Fått lite ledigt nu ska tillbaka dit om en timme för jag ska vara med och stänga. okej okej säger man bara för man får ju götta så man mår bra iaf:D och på måndag ska jag stå där helt själv från halv 9 till halv 7 på kvällen, mamma o pappa åker till tyskland och laddar på en omgång VIN och SPRIT igen se där ja!

Nyårs spriten är nog fixad, för jag ska nog ner till Kiel innan jul med och träffa en au-pair familj. får se hur de går med de..!

IKVÄLL = idol mys, HEX, taccos och brudar kan det bli bättre.. TJA SOL SOMMAR BADEN PWR det är iuf bättre men vi gör de bästa av kvällen:)

IMORN KVÄLL = MÄÄT fösledagsfest, helen fick för sig att supa mig under bordet får se hur bra det blir, sen när man är halv dragen blir det UTGÅNG! sen hem o dööö i sängen!

SÖNDAG = återhämtningsdag och Chill kväll

MÅNDAG = som sagt JOBBA i kjorren:) blir nog toppen

Tjingeling

Kom på en sak

Glömde ju berätta.. Jag har en Ljusblå OPEL CORSA. de är PoWeR :P dom som fattar gör de:D

NU inom den senaste månaden har jag bytt
1. Tändstift
2. Tändstifts kablar
3. Fläktrem
4. Lampor i mängder

snart måste jag väl byta batteriet med PENGAR som bara försvinner är det.

Men de roligaste av allt är att de är JAG som bytt allt i bilen. Pappa har köpt grejjorna och jag har fixat smutsgörat. Men de är jävlit kul faktiskt. Kankse skulle byta karriär till bilmekaniker:P BYTA o BYTA jag har ju ingen så de är lätt. Snart börjar de lida mot däckbyte med, vintern närmar sig med stormsteg.

men de är RIKTIGT roligt snööööö.. då kan man gå ut o bygga snölyktor o sätta ett värmeljus i så lycer de så vackert. o sen kan man göra snögubbar som man sätter gamla fula sletna halsdukar runt som blir jätte blöta! underbart va de när man va liten, den tiden vill ma uppleva igen!

nä nu ska jag återgå till mitt tv tittande de är j de jag gör på dagarna så att jag har ju hunnit börja följa en del serier:D haha puss o smek

Emeli

Nu sitter jag o snackar med Emeli på skype. vi snakcr lite om man har ngt som binder en här i THN och igentligen inte faktiskt. de enda som finns här är trygheten att ha kompisar och mamma o pappa men sen är det bara en LITEN skit stad där alla känner alla o alla knullar med alla de kan ju inte bli värre.. När man får komma in på krogen för att man känner vakterna, tar följe hem med vakterna på krogen, ja då har de nog gått lite långt. men men de kan ju kanske va kul de man, kanske skulle sakna de men vem säger att jag inte kan bli bundis med vakterna i en annan stad:D hehe

Emeli tyckte att jag uppdaterade dåligt jag med här i Bloggen så jag får ju uppdatera. men då fick jag inte bara skriva skit utan ngt vettigt också, men de tycker jag att jag har gjort nu jue..

jag vill FLYTTA härifrån NUUUUUUU så de så.. kanske hmm tänk om jag skulle få för mig o ra till LUX då va skulle du säga då emseli

Tror hennes dator SVARTNADE i gen för hon försvann från SKYPE och MSN?! weeerdo.. men SE där nu kom hon:D


nä men nu ska jag nog snacka vidare med lillen o kolla lite mer på BARN KANALEN (bästa kanalen som finns) speciellt när det är mima program, när dom inte säger ngt! hahaha


PUSSSA

Härligt ;)

Ja de är just va de är.. se vad jag hittade för skönt blogg inlägg på EF:P hehe se och lär säger jag bara så ska min kontaktannons med se ut om jag ska lägga ut ngn :D



Tjänsten som ÄLSKARE är ledig.

Arbetsplatsen är på en ort i Västra götaland, men viss del av arbetet sker från det egna hemmet.

Sökes: Charmig, Intelligent, Social, Vältränad, Humoristisk, Spontan, Modeintresserad snygging med långt hår, skön stil ,glimten i ögat och gärna en härlig dialekt! Sökanden erbjuds generösa villkor, semesterförmåner och en och annan fri måltid. Övriga förmåner kan nämnas massage, varma skumbad samt underbara myskvällar.

Tjänsten är garanterat berikande, och du erbjuds oändliga möjligheter att utveckla dig själv och dina talanger. Övertid förekommer, företrädesvis helger och kvällar, viss nattjänstgöring ingår.

Tjänsten förutsätter att du är allmänbildad och den innebär en del externa kontaker då varför sökanden bör vara utåtriktad, samt ha avslutat tidigare uppdrag. Vidare bör du gilla närhet och gilla att skämma bort och uppvakta. Erfarenhet av att behaga, på olika plan, är meriterande, då vi ej har tid till nybörjarutbildning.

Provanställning i sex månader tillämpas, möjlighet till förlängning.

Resor såväl inom som utom landet sker.
Individuell lönesättning tillämpas.

Vid intresse: maila CV, Personligt brev, foto. Referenser önskas.

TACK FÖR DITT BIDRAG ;)

Mäster kock!

Japp nu laar jag mat. Potatisen Står på Plattan och Äggen kokas! Idag ska jag bjuda min familj på Torskfilet med kokt potatis och äggsås. Jag hoppas bara att de blir lika gott som jag tänkt mig. Annars vore det ju tråkigt. Men jag tror att de här blir kanon gottit..Tackvare den fina kokboken jag fick av fam Eriksson kan ju INGET gå fel!

speciellt om man tittar på Flying Doctors samtidigt.. haha nä nu får jag laga färdigt maten.. Puss

Mina senaste dagar

Ja torsdagen började bra men slutade svart. Vi började kvällen hos mig och sen dog vi oss till LIPZ för vi hade hyrt VIP hyllan. De slutade med att Johanna satt på knä på toan alla va på olika platser och jag fick BLACK out.. minns inte alls mkt men men så kan de vara.

fredagen blev återhämtning och god mat (helstekt rostbiff och potatisgratäng) sen blev det Idol och Hex mys hos kickilina. Och efter Hex tog jag turbo bilen HEM o susade.


Lördag - sov o gosade med katten, började jobba 14.30 slutade 21.00. Gick hem i mörkret och sen kom Emeli, Emelie och Kickilina och vi tjötade o drack lite, sen tog vi taxi in till stan och gick på SAND..

De där med Kösystem är inte riktigt min grej. Fixade in oss 4 före den GIGANTISKA 1 timmes kön.. Vad va de Snygga brudar Listan;) hehe sen när vi skulle hem råkade jag bara snubbla före min kö o hämta allas jackor, eller min o Emelis va de igentligen sen lurade Kristina ALLA o sa att hon skulle spy så henne släppte dom ju fram fort och då råkade bara hennes lapp hamna i min hand där dom andra va. Sen står Emelie o Magnus kvar i kön, jag går in hämtar deras lappar o på mindre en 1 minut är jag ute med dom med. BRA jobbat. (DIALOG, Jag-Emelie vet inte du hur man gör eller?? Emelie- Vet du hur man är trevlig eller?) haha man kan väl vara trevlig fast man smiter förbi 100 pers, men när man är på krogen o ska ut så sitter man o väntar tills alla har gått eller tränger sig fram på ett eller annat vis.

Söndagen va lite hård eftersom jag o Kristina kom hem till mig runt 4 på lördagen och sen inte somna fören kl va över 5 o jag skulle upp kl nio för o göra mitt efterlängtade 11 timmars pass på Möllan. Phjuuu. de va seegt men de gick, jag lever och jag gav inte upp. Jag räknade ner när kl va 12 hade jag ju trots allt bara 9 härliga timmar kvar, men det sved lite när Maria belv avlöst av Suvi kl 15 men de svider defenitivt inte när lönebeskedet kommer. Men lite surt är det för EMELI har åkt hem eller va man säger hon är tillbaka i lyxiga luxemburg. Men får väl hoppas att hon o Lia o alla dom andra har roligt fram till Jul för då ses vi igen stumpan TACK GUD FÖR SKYPE och BREV;)


Nu har jag kollat på Starsky and Hutch men nu va den slut och jag ska nog ner o nana se you guys


KJYSSAR O KLAJMAR.....


RSS 2.0