Bag in da box and superhero!

Lördagen innebar Bag in da box med en klick av Superhjältar.
Vi sitter och spanar på P3:s diggilista och hittar en låt vi kolar upp på youtube. den heter BAG in da BOX, kvällens hitlåt, sommarens plåga och en otroligt rolig video..;) Sen pallrar vi oss ner till smulan, köper några drinkar och studdsar runt till Sanny sunshine! Lite alkohol och några timmar senare beger vi oss till Lipz och finner vår kära vän Christof som superhjälten Zpeedomannen. Till sälskap har Christof ett gäng andra superhjältar, bla Toilette-Man, Atomic SuperDude, den danske superhjälten med flera ett skönt gäng..=) När såg du senast 10 superhjältar på stan? Hel skön kväll som avslutades med efterfest hos Christof efter alla utom vi tjejer hade gått fick vi en fin strippshow och fina kommentarer. Roligaste kvällen på länge LOVE..;)

Tvättar! Åker BÅT och BIL! Picknic med Nea!

Jag ska då aldrig vänta så länge med att tvätta nästa gång, visst det är inte roligt, men de blir fan inte roligare när man har två ton tvätt.. o FAN va tungt det är.. Men nu är allt tvättat iaf..


Sen idag har jag åkt båt till Sikhall med tessan, anders och johan. det var lite för kallt för mig i vattnet så de blev inte wakeboard och vattenskidor denna gången, men nästa jag lovar..

Och dessutom har jag och Nea picknicat mellan tätt omgångarna.. Riktigt mycigt men du bska ajg snubbla mig in i sängen o sova för jag är döds trött.. BYE

RSS 2.0