Arresten, Skola, Möllan och party

denna veckan har det blivit 3 händelselösa dagar i Arersten, visst käna pengar för att kolla på tv är väl inte fel för den late. Men jag däeromt klättrade på väggarna o visste inte vad jag skulle ta åt mig när det inte var ngt att göra, så när jag kom hem i onsdags gick jag ut o sprang 3.5 km.observera att jag slutade kl 23 så detta hände 23.30 och jag insåg att jag MÅSTE skaffa mig en reflexväst....Galet skönt va de iaf att springa i regnet som sen övergick till uppehåll och svett.;)

Idag har jag varit i skolan och är riktigt nöjd med min insatts.. Intervjuen av Heidi och alla 32 orden med sammanhang blev vi klara med idag på rasten och skickade till våran lärare.. NÖJD.. o rättskunskapsboken är köpt, nu ska jag bara köpa etik i polisyrket med de saknades 50 kr för att jag skulle kunna köpa den idag och dom har ju inte kort så jag får ta den på tisdag..;) Sen ska vi prata om Barnkonventionen i våran grupp på tisdag med.. Hade tänkt att jag skulle hinna läsa hela konventionen tills dess, eller inte hela bara de delar vi har. Barnkonventionen har 54 artiklar och vi har runt tio o välja mellan o ska ta en o kommentera och skriva om så att man förstår och sedan redovisa för resten av klassen vad det står för.. Sen har vi läxa i rättskunskap med, den kan jag nog hinna göra på möllan ikväll kanske.

Slutar 21 idag o sen ska jag hem, duscha och göra mig i ordning så ska jag och Nea på BACKSTAGE...;) ska bli riktigt roligt faktiskt.. Men nu ska jag plocka ur och starta en ny disk i maskinen sen ska jag lägga mig o vila lite så jag orkar ikväll och imorn (när jag ska jobba, blev inringd skullevarit ledig lör-mån igentligen men får nöja mig med sön-mån).

RSS 2.0