God mat och en Emelie.

Hej hopp.. nu ska jag snart åka hem till mamma o pappa o hämta en flaska vin sen ska jag hem och börja med maten. Jag och Emelie Muller ska äta pommes, beanese sås och kött. ska hem o se vad jag har i frysen.=) så detta kommer nog bli fint men måste åka NUUU för vi sa 18.30 hemma hos mig och då måste jag förbi föräldrarna sen med.. Stress stress. stress..=) men men.. Sen kankse Jensan o co kommer vi får se dom skulle höra av sig. Lucky you jensan för de är Gästlista på Lippan för VBG=) Ni är dom utvalda=) Love <3

POLIS svenska prov.

Idag hade jag Polis svenskan kl 12.30 Det har varit en klump i min mage hela dagen så de enda jag har fått i mig är en kopp kaffe. Gick dit och bara skakade. Löd pappas råd att ta de lugnt och sitta hela tiden ut. Jag hade nog 1-2 min kvar när jag lämnade in det. Man blir ännu mer nerväs när man ser att jag är den enda som är under typ 23-25 år sådär. Då tänker man att dom vet ju hur man gör, dom kan mer svenska. Efter provet (medans det rättades) Så fick vi sitta i ett rum o parata med en polis och kolla på en video, Han snackade typ om hur testerna gick till och vi fick ställa frågor!

När vi skulle bli uppropade och indelade i grupper så knöt det sig ännu hårdare i magen, tänk om jag får 89 (90 är G) eller tänk om jag får 91 hur kommer far reagera om jag får IG hur kommer jag reagera hur kommer alla andra reagera.

Jag fick prata med en kille från Lidköping, kommer inte ihåg hans namn var för nervös. Men han sa att jag KALARDE DET =) wooohooo.. Fick 97 p. wohooo....Så jävla roligt.. FARMOR JAG KLRADE DET. De är lite jävlar anamma i mig som du sa. Har lite stake i mig fast jag är tjej.=) men nu ska jag upp och hjälpa mamma o sen ska jag till Sportlife o träna. Måste ju komma i form om jag blir kallad till fys testen..=) puss o kram

EN AV DE LYCKLIGASTE DAGARNA I MITT LIV

Bränna fett.

Jag och Linnea har varit ute och gått på morgonen nu i 3 dagar. Runt kanalen och typ förbi högskolan och tillbaka. Gott gott säger jag.! Innan frukost med då tar det lite extra! Imorgon blir det s-core pass igen MAGE MAGE MAGE RYGG RYGG RYGG =) sen ska jag ju skriva i morgon, Jag kommer DÖ men jag ska fan klara det ska göra de måste göra de. Nu är det dags att ändra inställning.=)

Var hos Farmor på u-valla sjukhus igår, nu ligger hon där. Dom har kapat en bit till på benet för de andra läkte inte. Men nu ser det bättre ut och hon accepterar det. De enda va att hon inte fattade varför dom skulle ta en bit då o en bit då! men när faster hade förklarat det så va det lugt. Hon tror dock att hon kan hoppa på ett ben, Härlig inställning farmor inte illa om du kan de nu när du är såppas. Hon skulle hålla tummarna i morgon. Och sen lovade hon mig att hon inte skulle dö innan min 20 års dag.! Om du inte håller ditt löfte nu farmor så blir jag gaaaalen.LOVE YOU!!

Vad gör du nu för tiden varför hör du aldrig av dig?! Jag har inte glömt bort dig Emelie M!

Jag är rädd. För första gången i mitt liv är jag riktigt rädd. Rädd att jag ska misslyckas, rädd att mitt liv ska falla mer i samman, rädd att ingen finns där. Vill igentligen bara fly de skulle vara lättast. Fly till andra sidan jordklotet fly iväg till Lomitless Lodge till hästarna till Tim.! Men just nu kan jag inte bara fly fast det hade kännts lättare. Kickilina kommer ju hem snart, dock ska jag göra högskoleprovet samma helg som hon kommer hem, men det är ju inte på kvällen,

Nu siktar jag mot en vecka med helgjobb. Jobba hela helgen. Blir nog bra jag behöver ta de lugnt andas kolla film och bara softa. Tråkigt att kolla film själv bara. Antar att Jessica ska ut denna helgen med.! Får se till o leta upp någon som kan offra sig. Emelie Muller kommer ju hem. Får tvinga henne o komma hem till mig.

Men nu ska jag vara lite social mot Linnea som sitter och kollar på Smallvill. Clark Kent. =)

Något mystiskt hände i morse...!!

Pussar

Gästlista Lipz.

Sitter nu och skriver Gästlistan till Lipz på datorn. =) blir typ 220 namn. HUr bra som hellst..
MR bean är på tv med kan det bli bättre. O ja maten står på spisen. Och Linn kom med en cider till mig kvällen är räddad. Lippan blir det i kväll och de ska bli ett jävla röj har nog fått dit hela stan snart=) vi raggar folk in i sista minut. Korv stroganoff och fullkornsris blev det. =) underbar. men jag måste sluta för vi ska gå nu..=) love..

underbart

Klart jag ringer dig sådär kl typ halv 2 på tisdag kickilinaa.. Men jag vet redan nu vad svaret kommer bli tyvärr.. men jag ska göra mitt bästa..!

Funderar faktiskt lite här hemma nu och om du inte kan komma hem ja då får väl jag komma till dig då!! nu är jag ledig i helgen men hinner inte men ska kika på nästa lediga helg så kanske vi kan busa ihop KICKILINAA=)
Finns tåg från THN - KALMAR med två byten GBG och Emmaboda.. tål att funderas över.. Nu ska jag upp ill kiorren o äta frukost för de har jag inte hunnit än..! Pussa

S-core, Mage+Rygg

Idag har jag jobbat 9-16 och sen hem o slängde i mig en macka, för att sedan åka o hämta min syster och Helen. S-core passet närmade sig.. O fy fan va jobbigt de va men tydligen ska vi gå varje tisdag nu.. Min MAGE O RYGG kommer DÖÖ=)Najs majs iaf..=) S-core passet var 30 min sen sprang jag 15 min på de, i ett högt tempo. Så högt att jag nästan trodde jag skulle trilla av löpbandet=) Men det gick bra..!

Nu ska vi tydligen äta pannkakor.! Weei! hohohohohohoho jaha nu dög de inte mde pannkaka nu skulle dom ha äckliga pizzor..! morr.. Blääää

Well... sa jag attt jag saknar dig?? =)=) love...

O du jag ahr haft hick precis hela dagen.. hela dagen lång. Jobbigt värre..

Imorn blir det tvätta, har tvätt tid mellan 8-11 o sen skulle vi la bowla o sen börjar jag jobba kl 15-21

NÄSTA TISDAG HÄNDER NÅGOT SPECIELLT.  Önska mig lycka till tror ni vet vad jag snackar om jag ska göra potatisgris provet.=)

Nu måste jag leta sv prov på nätet. puss o hej

Drömmar

Australien i mina drömmar hela natten. Blev bara så besviken när jag vaknade. Så besviken o lessen att jag inte var kvar.! Morr på mig själv.

De kan nästan vara som drömmarna jag drömmde när jag var där nere. Fast då drömde jag att jag var hemma, hemma i min egna säng. Hemma hemma hemma men nej nej då. Men nu skulle jag nog göra allt jag kunde för att vara där, jag har till och med kollat på resor. men jag kommer nog inte ner än på ett tag nu. Får samla lite pengar och ta tre månaders besöksvisum i aussie eller om man kanske skulle plugga där?? fast då behöver jag väl bra betyg e klart.

Nog om de nu nu får jag leva här o nu. Och jag håller förresten på att dikta ihop ett brev till brudarna som snart är i Australien. Och ska i väg o träna med syrran snart. Och ja Emeli nu är brevet postat, lämnade det till mamma o då blir ju allt gjort.

Sen fick jag en P-bot idag, har inflamation i mitt tandkött, jag har lite träningsverk, MEN vi ska till Lipz sen o se sunny sunshine. Blir bara o gå dit för de=) hehe BEROENDE??!! Varit hos mamma o jobbat lilte med så jag fick till en tredje del av p-boten av henne=) hehe..!!

Men nu ska jag o Tessan Träna röven av oss. o sen ska jag hem o laga mat till Jessica.

Take care alla mina prinsessor över världen.! LOVE

Helen dag!

Idag har jag jobbat 8-13 sen så har jag telefon jagat helen tills vi möttes kl 13.45 ca! Sen har vi åkt runt i min fula lilla bil, Hämtat våra trängingskort och lite träningskläder. =) yammi. Sen va de pappa helen som stod för maten och vi för mackorna.! nu är vi mätta o glada som ingen annan i denna stan o nu ska vi ta den fula lilla bilen ut till stallet där lilla sally står! =) så ska vi mocka skit och rida=) hihi.. pussa..

Jävlar vilken helg

Jag är mest stolt över söndagen fortsätt läs så får ni se.

Fredag = AFTERWORK på Swania med gänget, till o med alla killar va med WOW den enda som saknades var Sandra =( Täffade för övrigt David o Johan som vi var med i australia.! sen gick jag på ef med Fredriksson o Heiki, det kan bara sluta på ett sett kort indränkta i sprit och klädpoker. Jag hann gå innan de blev för jobbigt=) hehe

Lördag = alla mina gooa brudar åker till GBG (plus björk o larsi) Jag o Helen stannar hemma för att göra stan osäker här. Vi börjar våran tripp på kära smulan där de underbara solstråle bandet spelar SUNNY SUNSHINE! Sen drar vi oss vidare till Sand där vakterna stämplar oss. Nu menar jag inte med en vanlig stämpel, en av dom skriver med BLÄCK på våra skulderblad, STÄMPLAD. O tjejerna i garderoben insisterade i att vi skulle ha en vanlig stämpel med, förstår inte detta=) Vi dricker drinkar o tjötar o shakar lite. SEN natta mat o går hem till mig för o ha efter fest, Den blev inte så lyckad helen somnade eller deckade hon?? Och jag försökte hålla mig vaken tills Jessica kom hem men jag somnade nån gång vid 4-5 där.

Söndag = Jag o jessica stuttsar ur sängen kl 11, Helen har smitit hem=) Och vi bestämmer oss för frukost på strandgatan=) Yippie. Ringer till Helen, Cattis och Sandra utan framgång så vi knallar dit bara vi två. Sen tog vi en liten promenad i stan! Och på väg hem ser vi BOWLA och FIKA för 50:- på buddys Ja men de är klart vi går in men de visar sig att de bara gäller vardagar 11-15 men de hindrade inte oss vi bowlade ändå.!(jessica vann) Sen bestämmer vi oss för att ja BIO kan vi väl gå på SUPERSUGEN=) vi vände o gick o bokade, sen kommer jag på den briljanta iden BILJARD är roligt,. så ja vi gick o spelade lite biljard med (jag vann) så nu börjar kl bli mkt närmare bestämmt 6 så då är det dags att äta igen, det blir ammis för båda kom på "vi åt ju faktiskt inte kebab igår"=) Sen gick vi hemmåt o dog framför tvn ett tag innan de var dags att gå ner till stan o se på bio. 
                                           EN HELDAGS DEJT MED JESSICA KAN DET BLI BÄTTRE??


kyss o hej. saknar er alla som är utspridda på klotet.

RSS 2.0