LÖN

attans fick inte så mkt jag ville ha men jag får väl klara mig med de jag fick ATTANS dags att ta mer tider. o kanske söka ett till jobb.. Måste ha mer pengar om jag ska leva som jag gör annars blir de nudlar hela dagarna. Men men de löser sig väl..! nu ska jag snart cykla hem på Jessicas cykel.! o sen ska jag ja vad ska vi jo sätta sprätt på pengar åka till överby o kolla lite jag hittar säkert inget men iaf. de är jju bra isåfall. för jag behöver spara mina pengar nu jue.. =) men men se you later.

Skolan

Nu sitter jag hos mamma o pappa (förvånad?) så länge jag inte har en egen dator så måste jag jue.! dags att skaffa mig en dator nu GAAAH..

Men iaf. Kl 14.10 börjar min lektion, jag bedar för att han rättat provet. Jag vill inte se de usch..=)

Haha min lilla jessica försov sig idag stackare =) men men de löste sig ändå. hon hann till jobbet som tur va men mer än så var det inte. Jag var för trött för att ta tvätt tiden vi hade kl 8.00  i morse. efter min jobbiga helg kankse alla förstår mig. vaknade och gick upp kl 09.30 o insåg att de enda till frukost vi hade var lite kräm. Brödet gick ut den 20 ÄCKEL. och Youghurten var slut och ja lite kräm fick det bli då.!

Men nu ska gäspande lilla jag knalla bort mot skolan. ha de gött. Lover

film, tjejer, butlers, bus.

så kan man nog summera helgen.
Började med en filmkväll på fredagen. När jag kom hem från jobbet var min lägenhet full av pangbrudar. Min Jessica höll koll på allt.=) tur att jag bor ihop med en sån som dig. Vi kollade på en skön film som jag sett en gång tidigare men de gjorde inte så mkt. !

Lördagen jobbade jag 8-15 och sen va de hem o laga mat och färga håret på Jessica. När de va klart var det vara att göra sig i ordning för att kila bort till Helen, som hade förfest. Underbart gumman, du drack dock lite lite lite för mkt..men de är härligt att se dig vild och galen. Sedan tog vi en Taxi ner till stan. Jag o Jessica hamnade på butlers, och helen o co  hamnade på sand. Jag knallade hemmåt i mina 2 dm höga klackar framåt 1 tiden för jag skulle upp o jobba.

Söndag har jag jobbat 8-17 rena pinan med värkande fötter från gårdagen. Men det gick. Jag fixade det. de va otroligt men det gick. nu sitter jag hemma hos mamma o pappa o kollar på fear factory där dom äter munkar med skalbaggar, rutten bläckfisk, maskar eller grisblod i och så ska man sköja ner med sur mjölk. Mycket mysigt att kolla på när maten står på spisen INTE.. Urk urk urk. blääää.

Nu så är jag ledig imorn och ska parkera bilen så jag kan sova LÄÄNGE.

Pratade med Kickilina förut. mysigt. kul o höra din stämma bruttan. Lääängtar så tills du kommer hem o hälsar på.

men nu är de mat. Potatis kroketter, oxfile och gorgozola sås YAMMIE!

ÅT HELVETTE MED ALLT

åt helvette med regnet.
åt helvette med Trollhättan
åt helvette med ENGELSKA B. jag ska bränna min bok, kasta iväg kollegie blocket och mörda alla engelsa lärare. Va fan ska man kunna engelska för, era jävla bortskämda engelsk personer ta o lär er svenska istället för att tro att alla ska kunna lära sig engelska så får ni se hur jävla lätt de är. Åt helvette med hela skiten hör ni det. Jag dödar nån nu för fan.! okei om jag nu råkar göra det o förnekar de så står de här .de står här att jag försöker/ har tankar på att döda någon. Då hamnar jag raka vägen i fängelset. Men just nu helvette åt jävla engelskan. Och nej Staffan jag är inte lugn som en filbunke nu, nu är jag arg som ett bi. Mest på mig själv för det inte går in något i min tröga hjärna. Va fan ska jag lära mig LOGOPED på engelska för va fan betyder de på svenska förresten. Baja maja.. Ursh ta mig till ett land där man slipper plugga slipper jobba bara få pengar o göra vad man vill. PETER PAN kom o rädda mig o ta mig till landet långt borta. Jag står inte ut längre. Jag hade fan mindre press på mig när jag gjorde min körkorts teori. ENGELSKA B är något hemskt som bara existerar i skolan. Inte fan bryr sig alla om om jag har läst engelska a, b, c, d eller e bara jag kan snacka o göra mig förstådd o skriva o förresten finns de lexikon varför ska jag då veta vad smedja är på engelska när jag bara kan slå upp de i ett lexikon om jag vill skriva om grott människor.  BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

mina tjejer

Alla mina goa brudar. det är alltid lika roligt att höra av er. Det kan bli lite instängt här i THN med bara ett fåtal vänner, men än så länge har jag inte lyckats dubbelboka mig som jag annars brukar lyckas med. Och de kanske är ngt possitivt !? eller?! Ja nu sitter jag hemma hos mamma o pappa o laddar musik in till min MP3 och sen ska jag sätta den i den lilla fickan på röven ( i byxorna) o sen ska jag ut o springa lite. Lovat jessica o springa ikväll med så de blir bara ett litet pass..=) men måste röra på mig om jag vill tappa magen o de ska jag verkligen ha gjort tills mina world-wide brudar kommer tillbaka o när Emeli "Island" Kristensen kommer hem ja då ska jag inte bara vara maglös utan då ska jag vara FIT=)

Har filat naglarna idag. o sen gick jag upp kl 09.00 mycket stolt för jaag hade inte ställt klockan och jag somnade inte om på soffan,.

Senare idag närmare bestämmt kl 14.10 kommer jag sitta i en sal o skriva ett prov ett engelska prov. Jag är inte så nervös o verkar som jag kan en hel del men va fan händer om jag skriver IG på de BAJA MAJA! jaja håll tummarna för mig LOVA..

O Emelie & Johanna tack för att ni skickade solen, men i behövde väl inte ta tillbaka den så fort, jag kunde väl fått ha den hela dagen idag iaf =(.. Puss puss på mina söta=)

Weei ledig helg..

Ja o jessica har sagt att vi ska ha fest eller vi ska gå på fest. fast vi vet inte vart än om de blir hemma hos oss eller hos ngn annan men jag vill ha med singstar då så vi får luska fram vart det är..=) Har igentligen inte så mkt att säga mer än att jag jobbat i kiosken idag o verkligen pluggat till mitt engelska prov jag ska ha om en vecka.. o snart är de ju högskoleprov med så jag får börja plugga på de med =)Lösa lite korsord=) haha

men svar på kickilinaas fråga : 1a handsval UMEÅ
                                                         2a handsval VÄXJÖ

                                                         3dje handsval STHLM
så vi får se stulk bulk=) love you all nu ska jag åka o tjöta lite med linnea.. Kiss kiss.



Polis och högskola

nu har jag sökt in till polishögskolan, samt anmält mig till högskoleprovet. Nu jävlar ska jag bara träna vidare.
Va ute o sprang till jobbet igår, vi skulle ha personalmöte kl 21 så jag bestämmde mig för att sringa dit.=) gott va de! just som jag kom fram och hade stretchat så ringde det i min lilla telefon. Jag trode de va min syster som skulle ringa o höra om jag ville ha skjuss med henne till personalmötet. Men inte för de va min KICKILINAA! De va riktig roligt att prata med mitt troll=) och sööt jag lovar att jag ska komma o hälsa på dig en helg SNAAART längar tills jag kan komma=) pussaa..

Men idag ska jag jobba 15-21 så jag måste fixa färdgt allt. Jag måste äta o så.. !! nu har jag iaf lagt öve bilderna från tunisien på datorn=) ni får nog se några snart.!! kiss kiss.

Gråten och förtvivlan i hals o mage

Jag har precis kollar igenom lite bilder sen Australien, jag kan inte hjälpa med men gråten sitter i halsen för jag vill så gärna tillbaka jag vet inte vad jag ska göra jag vill åka NU. Jag vill bara tillbaka försvinna ur den här vardagen jag har jag vill inte se dom äckliga regnmolnen mer, jag vill inte sätta mig i bilen o åka ärenden på stan, jag vill inte sitta ensam hemma när alla andra är utomlands eller gullar med sina pojkvänner. Jag vill jobba och jag vill vara ute i naturen ute på Limitless lodge.

Konstigt nog gråter jag inte för farmor, men de var farligt nära. Det kanske kommer nu när alla sover ( är hemma hos mor o far inatt igen) För när jag tänker på henne där i sängen på intensivvården på Näl, så ynklig o så blek. det är min farmor som ligger där. Hon som hämtade mig o min syster på dagis när vi va små, hon som va med oss hela tiden, våran barnvakt, MIN farmor MIN MIN MIN. Jag kommer ihåg hur lessen jag blev när Tant Alice ("Tatta") lämnade oss, jag grät, grät o grät fast jag bara träffat henne ett fåtal gånger. Vad komemr jag göra nu då. Jag vill rymma, försvinna, inte gå på någon begravning o det kommer snart HOPPAS INTE.

Jag vill inte, kan vi inte bara dra tillbaka klockan i typ 4 månader ändra på alla beslut, jag kunde stannat jag kunde varit i Australien nu. Det känns som mitt land, jag vill landa på Sydney airport igen ta min bag o handduk o åka till bondi beach med tunnelbana o buss. gå ner på stranden o bara kolla ut i vattnet på alla surfare. Hoppa i vågorna i Byron Bay. FY FAN VAD JAG VILL TILLBAKA..=( Borde inte kolla på biljetter men gör det iaf=( vill vill vill mitt hjärta vill.

Kaffe, Eng, Farmor, Fika, Mor&Far

Iadg vaknade jag upp kl 09.00 (hade ställt klockan=)) i min gamla säng hemma hos mamma o pappa. Hälsade på dom igår kväll efter jobbet. Ja jag jobbade fast jag kom hem från tunisien ca 14.30 så var jag på jobbet kl 17.00, så när klockn närmade sig 23 satt jag fortfarande hos mamma o pappa som en Sombie pga att jag gick upp kl 02. natten mellan mån o tis för bussen från hotellet gick 02.25 (sov ca 4 timmar den natten) så det va inte så svårt för min lilla söta kisse till charmtroll o övertala mig att vi skulle sova ihop inatt. GOS KISSE=) Nu sitter jag hos päronen och har skickat in lite ansökningar till olika arbeten. Snart ska jag bege mig hemmåt för att hämta engelska böckerna och sedan sitta i skolan o läsa eng i typ 1½ timme, tiden går skitfort iaf. Men jag ska bara dricka upp mitt kaffe som jag sitter med i handen, som jag värmt i micron 2 ggr redan=)

KL 15 ska vi fika på strandgatan Jag, Jessica, Sofie och kanske Stefan. Så får ju iaf i mig en kaffe till sen. Får försöka dricka så mkt kaffe som möjligt idag så jag blir pigg.=)

Min lilla Farmor ligger på Näl och har så ont i benet så hon inte kan gå, ett tag va de snack om att man kanske var tvungen att amputera foten men tror inte det är på tavlan mer. HOPPAS. så jag tänkte åka upp o säga hej till henne där hon ligger på avd 65 rum 9. Ta med lite blommor så blir hon nog glad, skulle igentligen tagit med lite choklad eller ngt men vill inte att hennes socker ska bli till ett problem igen nu när dom har stabiliserat det.

Måste ju ge er en rad om tunisien.
- Jag ska ge er alla kameler i hela tunisien om jag får henne. ..................... Ja där ser man vad dom tycker jag är värd EN JÄVLA MASSA KAMELER. bilder kommer senare för nu ska jag hem o hämta mina böcker KISS

Ps Emeli Brev kommer snart och Kristina ska jag skriva ett till IDAG=) Ds

RSS 2.0