Jag vill med, jag ska med.

Ja nu har alla mina pärlor utom Marie lämnat staden. Jag är jätte avis på er jag vill med. Jag ska ju med åka nu men bara en vecka, en vecka i tunisien på hotell.  En vecka i tunisien med Jessica persica. Men jag vill tillbaka till Australien. Jag hade gjort allt för tt vara oberoende av pengar och bara flytta ner dit o gotta mig. Fy fan vad underbart. Men tjejer nu vill jag inte att ni glömmer bort mig jag vill ha vykort och brev, REMEMBER i love you all. And i´m miss you. Det känns väl inte så mkt nu men sen när jag kommer hem och jag sitter där o Helen är hemma med Marcus, Jessica är med Ylle, Emelie Müller i Karlstad, Kristina i Kalmar, Emeli Kristensen på Island, Emelie Nordqvist, Johanna o Marie någon stans i världen kanske där jag vill befinna mig nu vid grillen på uteplatsen på PINK HOUSE eller i vågorna i Byron Bay/ Bodi Beach. Om ni läser detta hjärtana så när ni landar i Sydney tar ni tåget till Town Hall, där byter ni till ett som går till Bondi Junction via Kings Cross där ni hoppar av. Går upp till gatan, tar vänster bort till rö ljuset vid fontänen går över gatan och ner runt hörnet och över nästa gata o där liggar de berömda ROSA HUSET.. Hade velat vara där på plats när ni kommer o visa er ute ställena. Men tror ni klarar er bra, en gång i veckan är det champange för alla tjejer i baren och ni går dit i samlad trupp från Pink House. Ta de nu lugnt o va inte rädda för att smutsa ner er.. Puss mina gullungar.. Älskar er alla.. Pussa

woooow!

Jag är så stolt över mina föräldrar. Min far ska blir högsta ansvariga för distans eleverna på Polishögskolan eller något sånt va de. Jätte grattis till far som verkigen ville göra något nytt och nu har han jobbat sig upp en nivå till..

Och min kära mamma som sliter på sin kiosk är verkligen min idol. Hon tog en harry boy o gissa vad som händer om hon inte vinner Fy fan va bra du är mamma. =) love you all.

Mina kusiner ska jag med nämna här hade jag tänkt, sikka pärlor, en bräda och boots hemlevererade.. Underbart tack

EN LEDIG HELG närmar sig.. gott gott.. ska va så nykter man kan vara..=) puss på alla nu måste jag äta lite innan jag ska jobba. puss o hej svejs...=)

Jag ensam i stan

Nja kanske inte riktigt ensam för Helen, Jessica, Evelina, mina grabbar, min familj mfl är ju kvar men

Kristina flyttar till KALMAR=( inte så jätte långt så man kan ju faktiskt hälsa på henne.
Emeli flyttar till ISLAND =( dit kan man tyvärr inte åka o hälsa på för de är svin dyrt att åka dit.
Emelie, Johanna & Marie åker jorden runt , och dom kommar jag verkligen inte få träffa på hela hösten för jag lilla jag ahr ju inte råd att åka efter dom=) det skulle vara om jag sket i allt här hemma och åkte till Australien igen. De skulle ju vara något. men lööööösa planer. vet inte om jag hade pallat indierna på tims gård igen=)

Men nu måste jag kila om jag ska hinna käka lite frukost innan jag o mina brudar ska luncha.. =) Kiss kiss

NEAs 1a med tv o dator..

hej hej o hå.. nu sitter jag hos Linnea och skriver lite, hon kollar på tv och käkar götta.. Hon tycker att jag ar sten tråkig, men jag har ju ingen dator hemma. de enda jag gör nu för tiden är ju o kika på tv.. =) kan alla serier utantill och en del är de bara fula äckliga tråkiga repriser på..=) jaja men iaf.. måste säga att hon är rätt söt där borta i sin "I LOVE FAT BOYS" t-shirt.

OO har en sak o berätta. Jag o Jessica åker till AFRICA den 28/8 - 07, närmare bestämmt TUNISEIEN.. o vi ska sola o bada o bara kopla av.. tror att vi behöver de nu.. ska bli så himla gott o komma i från allt o alla=) men nu ska jag vara social mot nea innan ja måste dra mig för att börja jobba.. KISS:

Helvette och vakna nätter med kräkningar och hosta=(

Jo just nu är mitt liv ett rent HELVETTE. hostar tills jag spyr. vaknar på nätterna av att jag inte kan andas för hostan, vårdcentralen i en timme. Sluta tidiare på jobbet för att man håller på o dööööö!!! Orkar inte er nu pencilin och inhalatorer ge mig ngt som funkar då för helvette.. Finns inget o göra bara vänta och försöka andas lugnt och stilla. svettas som en GRIS!!! VA inte sjuk en enda gång i Australien snälla ta mig tillbaka till himmelriket på andra sidan jorden VILL VILL VILL åka nuuuu.. take me down to paradise city. don´t keep me in hell.. se you.!


RSS 2.0