Mitt kära land Aussie, OZ, Australia, Australien.

Jaa idag kom jag på att jag längtar tillbaka så FRUKANSVÄRT mycket. Jag längtar faktiskt till Limitless tro de eller ej. Jag längtar till Brisbanes Backpackers. Men mest av allt längtar jag efter att sitta i en liten stuga med Fredrika, ta ett glas vin o lite chips o bara klaga över allt dåligt, hårt och tråkigt vi höll på med. Jag längtar efter att känna att man verkligen ARBETAR o inte springer in på jobbet, gör 4 timmar och sen cyklar hem för att vara ledig i 2 dagar till. Jag längtar efter Lisa, efter Tim, Sandy, Sarah, Ollie, Dan och alla andra. inte för att jag inte trivs hemma men där där borta så fanns det ingen dag där man inte visste vad man skulle göra inte latade sig en hel dag för man tänkte jaha vad gör jag nu när alla jobbaar. Man tog tag i att springa om man inte jobbade, man gjorde sina ärenden OSV. vad gör jag för nytta i Svea spelar playstation och kollar på tv YIPPIE.. Tim hade ringt till Fredrika häromdagen så hon ringde mig. Och JAAA om Tim betalar min resa ner så LÄTT att jag åker ner och gör iaf minst 3 månader till även om de va hårt men jag gillar de jag ÄLSKAR DET..

Men  nu ska jag måla. Puss o haj

Liten stund framför datorn i Barndomshemmet.

Ja jag bor ju inte här längre fast det känns lite tragiskt om jag ska vara ärlig. visst de är skit kul att bo med Jessica då hon är hemma. som idag tex när vi spelade på vårat nyinköppta PLAYSTATION 2 (fotbolls spel) de va SKIT roligt.  Ska snart ta och cykla hem. Men hur kul är det att cykla när det är spöregn ute..?? inte alls  roligt men måste åka hem till lägenheten om jag vill sova lite imorn bitti för vi har tvätt tid kl 11 imorn. Sen ska jag hem o firra kontrollen till tvn med så jag får in alla mina kanaler. Men men nu får jag väl ge mig då. lite tråkigt att Emeli inte är hemma när jag ev ska ha inflyttningsfest. får ta en i efterhand för bara dig gumsan... Puss o natti allesammans..

Ikea, Lägenhet o Stök.

Idag har jag varit runt i HELA THN OCH U-VALLA hittat några snygga bord (matbord) med stolar men nu måste jag ta räsern o åka o mäta i Lägenheten så att det går in. o sen måste jag mäta för gardinstänger. Sen efter de ska jag stå startklar utanför boströms i Lilla Edet för att hämta Jessi Pessi o sen tar vi den sletne till Ikea o Införskaffar lite saker. Jessi har ingen säng o de behövs ju. Jag måste skaffa kastruller o stekpannor o knivar o lite sånt plus om jag hittar matbord osv..=) Vill juha alla grejjor nu HELST IGÅR. men det går ju inte för allt är LEVERANSVARA skit ner er. BAJA MAJA.. hitta ett sket snyggt bord  med 6 stolar för lite drygt 5000 nu måste jag bara se om de går in eller om jag måste ha ett mindre=( Sen hittade ag ett soffbord SKETFINT de emd kostade typ bara 2000 INGA PENGAR jue.. vi får se hur allt löser sig imorn måste jag nog skaffa typ dammsugare o sånt.


IAF införskaffat en takfläkt med 3 lampor i till sovrummet.. KANON BRITTA.


Rusa o köra pappa nu vi ses  (inte många dagar kvar nu kickilina..) puss o hej


I´m back in the game.

Weei nu är jag hemma igen. Planerar for flytt snart, Hittat skit snygga skin soffor på nätet som vi ska åka o kolla på imorn..

Varit ute nu 2 nätter i rad.. Idag sa kan jag säga som så att jag fick ett kryss till hemma. =) så kan det gå när inte haspen är på..

Mina suprise knackningar blev lyckade alla blev lika förvånade. Det var skit roligt. Haft ett mycket lyckat år hittills. och detta ska bli de bästa året i mitt liv..=)

Kickilina kommer hem snart med o sen är det midsommar. Sen blir det flytt sen blir det inflyttningsfest.. sen blir det ja bara underbart..

Borjar på Möllan igen på Tisdag kommer gå 20 timmar fram till semestern sen blir det 40 h o heltid...=) ska bli så enormt roligt att komma igång..

Pratade med Freddie idag. UNDERBART.. men tyvärr va de en del dåliga nyheter, Linmitless Lodge har förlorat 11 hästar och 9 personer har omkommit runt om där i den stora stormen som drabbade Australien.. Om Tim hade övertalat oss så hade vi varit där under stormen.. =( men nu hoppas jag bara på att Lisa mår fint o att allla lever. MISS..

Och jag sitter här nu i värmen och lugnet.. Nu ska jag surfa vidare.. Puss

Bangkok massage BILLIGT

idag vakvade jag nog kl 06.30 FAN javla Limitless ligger kvar i bakhuvudet.. Jag tvingade mig sjalv att somna om till halv 9. Gick upp, at frukost. Tillbaka till rummen och trakade till kl 12 o sen gick jag o fick Thai massage i tva timmar. vet ni vad 2 timmar massage kostar. 60 javla kr de ar helt underbart.. Sen begav jag mig o fick tag i en taxi som inte fatta ngt eng, nar vi val ratt ut vart jag skulle sa larde han mig vad det hette pa THAI.. jo de ar nog bra o veta.. Fick kopt parfymen till tessan fast pa ett annat stalle sa den kostade tillslut 2100 bath = 420sek anda typ 100 spann billigare an i svea..

Nae springa runt o leta efter parfymen tog mig ett tag sa nu ar jag helt slut. ska sikta mot en taxi tillbaka till hotellet nar min tid gar ut har om 15 min..

Men bangkok. jag alskar staden mer o mer for var dag. de ar helt molnfritt har nu sa kanske ska passa pa att sola lite istallet for att sitta har inne pa en dator men kan inte lata bli..

SKA  fortsatta snacka med mattias pa msn nu sa ni far ha de puss o kram

Klader sovenirer och jaa

assa igentligen skulle jag behova fixa mitt har innan jag aker hem, ser inte sa dar jatte kul ut och de ar ju billigt ca 350 bath = ca 75 spann for klippning har nere. men vagar jag tank om jag blir jatte besviken. kankse maste ta den risken.. Igar hade jag en ta hand om mig dag. Jag gick o provade plaggen jag bestallt vid 18 tiden (notera jag gick inte utanfor rummet innan de mer an nar jag at frukost) o sen nar jag kom tillbaka hade jag lyckats kopa lite ol, mina klader blir levererade till rummet IDAG, en ring kopte jag eller reserverade ska dit idag o betala resten. (hade inte pengar pa mig) sen nar jag var i lobbyn sa hade jag letat efter manikyr o pedikyr stalle o vipps dar va det 150 bath for manikyr o sen 150 for pedikyfen De behovdes sa som jag har slitit pa limitless (150 bath= ca 30 sek sa allt som allt gick de pa 60 sek) INTE ILLA.

SYSTER - jag har kollat men du ville ju inte ha 50 ml for 390 sek. Jag de ar de billigaste jag har hittat...

EMELI - langtar efter din rost med men sa fort jag kommer ut ur detta stinkande stora tappabortmig land sa lovar jag att ringa dig..

idag vad har jag gjort ideg jag har kopt ett skarp. kostade igentligen 250 men hon prutade ner de till 220 o sen hade jag bara en 500 lapp o hon hade inga 20 lappar sa jag fick de for 200 INTE DALIGT att betala 40 spann for ett beckham skarp...=) Nu ska jag ta mig till de gigantiska billiga varuhuset jag hittade efter nagra timmars velande igar. Da orkade jag bara gora typ 2 och 1/2 vaning innan jag va DOD sa nu blir de 3 1/2 idag=) de ar klader over allt. de ar bra att thailandarna ar mkt indre an mig annars hade jag nog koppt ALLT...

So long se you  (och pratar med er ikvall tess o pap)

Bangkok ar stooooort

min forsta promenad i bangkok har tagit mig ungefar sa dar nagra timmar och jag hittar bara samma shoppingcenter. Well jag skulle kunna ta en taxi men jag ar nog for snal=) Jag har precis bestallt tva "kina" toppar pa ett skradderi kostade 4000 bath de ar typ 800 sek OOOPPPSSS jaja dom blir nog fina iaf.. i thai silke o allt..

Sen ska jag bara hitta ett minneskort till pappas telefon, ett par shorts till Jessi om jag hittar just nu ar det ju VINTER har men ska forsoka gumman. o sen har jag fortfarande nagra jag maste fixa sovenirer till=( phjuuu

jag ska snart bege mig ut o leta shoppingcenter igen=) o sen ska jag forsoka ta mig tillbaka till hotellet.
vet inte mer va jag ska skriva..

men om ni hor av er till min mob nu nar jag ar har i thai sa bli inte besvikn om jag inte svarar for ett sms kostar 3 kr och en min kostar 15 sek.. DYYYYYRT..

Jag saknar faktiskt  AUS va fan skulle jag hit o gora innan jag akter hem jag kunde ju lika garna stannat i AUS kanns de som. Okei frukosten ar GOOD och alla manniskor ar trevliga men va fan jag vet inte assa hade varit sa mkt enklare o va kvar i ett engelsksprakigt land o inte aka till ett land dar dom inte fattar ngt eller nar dom pratar later de ungefar sa har changahgchang aven om de ar engelska dom sager sa fattar man NADA for de later sa changigt.. =)

kollade nu pa kartan (hade an en gang behovt KICKILINA) men insag att jag kan ta skytrain till omradet  PATHUMWAN for dar ligger de ca 9 shoppingcentrum pa ett kvarter.. SA FAR DE BLI..  Hoppas de gar bra utan min kartlasare..


Skont att sitta ner lite efter min promenad.. NA men nu ska jag nog bege mig igen.. se you kissy


THE PINK HOUSE

Okej nu ska jag beratta lite om mitt hostel. Okej det ar ett **** (4 stjarnigt) backpackers boende. Det kostar 22 dollar / natt eller 132 dollar for en vecka i ett 8 baddars rum. Da ingar frukosten, som serveras mellan 07.00-09.30!
Det ingar aven fri entre och lite fria drinkar pa nagra nattklubbar.  Pink House har tre vaningar INGEN HISS.. Det ar ett gammalt hus som de knarrar lite igolvet nar man gar men de ar bara mysigt.. Koket bestar av 3 spisar, 2 ugnar, 2 micro ugnar, 2 brodrostar och lite annat. Det finns 3 uteplatser. Tvattmaskin och torktummlare. Dusch och toa 3 av varje, de ligger pa 2 vaningen (finns aven en toa och 2 duschar pa forsta vaningen) Jag har spenderat min vecka i rum nr 17 som ligger pa vaning 2.. PINK HOUSE HAR NYKLAR till sina rum, inte nagra javla scanner kort som inte funkar. Antingen far du lamna kreditkorts nr som deposition for nyckeln eller 10 dollar. Dom har ett spel rum och ett tv rum (spel rummet var de jag o linn bodde i nar vi va dar, sa de kankse bara ar spel rum under lag sasongen)

Sa om ni nagon gang aker till Sydney ta tunnelbanan till Kings Cross nar ni kommer upp sa gar ni till vanster. Folj gatan till Andersens ice cream och du har fontanen framfor dig. ga ner till hoger sa du har polishuset pa vanster sida o sen gar du over gatano bara rakt fram sa kommer du till ett stort gammalt rosa hus DAR SKA DU BO..det ligger inte mitt pa kings cross gatan vilket ar bra for pa en helg kan de bli mkt ljud dar. 

De va de om mitt stalle.... vad ska jag gora nu.. vet inte riktigt ga tillbaka till de rosa huset o kolla mer pa simpsons de va de enda dom visade idag. fox8 har san dar sipsons helg sa de kommer avsnitt efter avsnitt.

well Bye se ya

Bilder

idag tog jag mig i kragen och forsoker nu ladda upp bilder pa resedagboken sa alla kan ga in o kika. men som vanligt med den dar javla resedagboken sa funkar de ju inte ETT FEL HAR UPPSTATT.. BOOORING.. o sen ar denna datorn for seg sa jag kommer aldrig kunna ladda upp bilderna for jag maste ga in i paint forminska dom i sen ladda upp dom. De suger.

Han som sitter brevid mig ar lite labbig men jag ar ju i Kings cross. Han ar ute pa natet och "raggar" vpa sexpartnerswanted.com =) lite konstig YAS. men som sagt Kings X. Han kollar verkligen pa porr sidor.. de ar typ tjejer som posar nakna de ar val som att ragga pa horor online. hehe

De va en kar van som lamnade ett litet spar i mitt forra inlagg. KICKILINA vi ar ett grymt team. tyvarr ar vi inte lika starka nar den andra halvan saknas. tanker pa dig gumman speciellt mkt nu for Red Hot Chili Peppers ar i mina lurar nu.

forsoker ladda upp lite bilder pa EFTERFESTEN sa ni far kika pa dom nya dar den basta bilden jag har fran aussie ar dock denna

                        image11

hur underbar ar inte denna lilla bajbyn da??

alska.. Nae men va ska jag skriva mer har.. TRAKIGT..
Pratar med Emeli K o Emelie M pa msn sa far fortsatta med de so long suckers


RSS 2.0