o lalala mys

Idag eller igår kväll rättare sagt, när jag skulle sova då så la sig Citrus (katt nr 1) vid mina knän i sängen och Sia (katt nr 2) vid mina fötter de va jätte mys. Så låg dom där tills jag hade somnat sikka pärlor va;) hehe sen brukar citrus komma o väcka mig på morgonen när det är dags att gå upp ( när jag sovit så länge att hon är uttråkad eller hungrig;))

Och idag har jag skickat in massa arbetsansökningar och så har jag jobbat på möllan med Kristoffer. Roligt roligt vi hann med massor för de va jätte lugnt.! de är kul när man hinner med allt man ska göra + lite till.

Imorn ska jag och Kristina och Emelie Müller gå på Marknaden.. Hmm kanske Emeli vill med också, får ta o fråga henne. och sen ska jag träna men jag är förkyld, fast de har jag varit sen Ayia napa tror jag!

Min katt ska kastreras imorn med. Citrus är den som är MIN om ni/du inte visste. Stackars henne. men men de blir bra då får hon inga oväntade pisseungar.!

Och på torsdag är det VIP hyllan ( inte hyllan, internskämt) de blir Emelie *3, Kristina, Marie, Johanna, Jag, Malin, Anna, Gustav, Robert och en till som vi inte vet vem än;)


Nödvändigt inlägg.. va ju lite iaf men men nu ska jag NANA o SUSA sött som bara jag kan;) pussas


Hela Heliga Helgen;)

Fredag - shoppingrunda med Johanna o Kristina. Vi åkte till Torp o Uddevalla CITY o shoppade:P blev ett par svarta byxor och lite presenter till Jörgen och Sofias inflyttnings fest. När jag kom hem va jag tvungen att börja pyssla ihop halsbandet till Sofia. Äta o fixa mig fort som fan. För kl 20.00 va de idol hos Magnus. Sen va jag o Emelie påväg till GGs i Uddevalla, vi tog en buss som gick kvart över tio. Vår fina förfest plats va inne på kampenhof och utanför... va riktigt mysigt och busigt. Tog massa flum kort. YEAH, blev karatefulla... men de va skoj TACK HAKKI för att vi fick åka med dig hem, annars hade vi ju inte kommit nån stans;) haha

Lördag - Upp kl 12 o fortsätta på Sofias halsband. Köra till Farmor med grejor, köpa kattmat, och SKYNDA SKYNDA till jobbet. Klockan va 15 när jag stämplade in och 21 när jag stämplade ut. däremellan hade jag ingenting att göra, som tur va kom Johanna o hämtade halsbandet o tjötade lite. När jag kommer hem så gör jag mig iordning fort som fan o tar med blomman och åker bort till Jörgen o Sofias nya lägenhet. Lämnar blomman till dom och NU börjar festen. Synd bara att jag va tvungen att va nykter. Skulle ju inventera Idag söndag. Men sen så beger sig hela inflyttningsfesten vidare till Lipz, jag stannar bara till runt 1 för att jag skulle upp tidigt.

Söndag - Klockan ringer halv 5 på morgonen, bara att stiga upp. Ta lille bilen till Mölan o börja RÄKNA O RÄKNA O RÄKNA. vi va klara med allt när klockan va 11 riktigt skönt. Då åkte jag hem, åt lite och gick o la mig på sängen, de tog inte mer än några minuter fören jag somnade. Vaknade upp igen kl halv 3 och gick upp o satte mig i fotöljen, jag hann se ett program på tv innan jag somnade igen. vaknade upp vid 7 tiden. då ringde Emeli och Emelie...( JA för Emeli är hemma på besök en vecka) o så åt vi pizza sen hyrde jag o Emeli en film o kolla på så jag kom hem nu för en stund sen.

Snart dags att sova, ska hjälpa mamma i morn med att banka och sen ska jag väl fixa lite andra grejor.

Men deta va iaf min händelserika helg. Ha de gött alla miffon;) hehe Pyssa

YEAH

Idag har jag jobbat på möllan. va faktiskt gött att göra ngt, synd bara att det är så sällan. Stämplade in kl8.00 och stämplade ut kl 16.30. Haft så himla mkt att göra på jobbet idag, så KUUUL. o sen när jag kom hem fick jag hjälpa pappa, hann inte ens ta av mig jobbskjortan, så den va klar på ända tills kl va 18.00. då plingade kickilina på dörren och så bar det iväg till BYN. o kolla lite i affärer. försökte hitta ngt till Jörgen o Sofia, så får se om vi kan brainstorma lite mer. ;) sen blev de strandgatan, fick sitta där tills dom stängde ja de har sina förklaringar..;) haha kickilina och emelie vet.

blev lite sur på tessan med. hon hade frågat om jag kunde jobba istället för henne på lördag för att hon skulle plugga för de är helgen innan hennes tentor. Jo men visst de går väl bra. Men sen kom de fram att hon skulle på personalfest med Anders URSCH vilken dålig stil..!!! behöver ju pengarna men jag är hennes syster, hon behöver ju inte ljuga mig mitt upp i ansiktet. GAAAH. jaja men skitsamma lär ju ändå behöva vara nykter det är ju inventering på söndag kl 05.00 PHJUUU..

men nu kollar jag på ROBINS pratshow. så se you..Pussa

ge mig ett jobb

Lever just nu hemma, o bara kollar tv.
är med kompisar då och då.! och inte gör ett skit, jo jag jobbar iuf ibland, men hur ofta är det då?:S öh inte alls ofta.. skit säger jag bara. vill ha ett jobb nu ett heltidsjobb, som jag känner att jag gör nytta på.

JAJA men de lär ju aldrig inträffa.

men något som va toppen, Emeli ringde igår. Underbart att få säga några ord till hjärtat.

Sen fyllde bella 20 så vi firade henne med mat och bowling på buddys. skitt gott och roligt va de. o sen efter så gick vi hem till linnea och drack o lekte massa lekar. 

Jaja jag orkar itne skriva nu för nu ska jag inta duschen sen kanske träna o sen träna mer.. om jag inte får ngt jobb ska jag iaf bli slim..Pussa

en vecka, två huvudstäder.

Ja måndag till tisdag var jag ju i Oslo med Kristina och sökte jobb. de va faktiskt kul.. läs mer om de i förra inlägget och i resedagboken..

idag ha jag, mamma och syrran varit i Stockholm. VA gjorde vi där? jo de är så att vi har sålt våran häst, så vi skulle upp för att göra vet besiktning. Allt gick prima. Men det känns ju, de är ju fortfarande "min häst" kanske inte på papprena. Men inne i huvudet är det svårt att fatta vad man har gjort. Jag har förlorat en vän jag haft i 4 år, en som man alltid viste fanns där, man kunde gråta intill hennes hals, man kunnde pussas på mulen och man kunde sitta i boxen och bara fundera över bekymmer och titta på henne. Dom stunderna är borta nu, de går inte längre. Jag förstår om ni inte bryr er o inte orkar läsa de men skit i de då för jag måste bara skriva de. Det är ju ändå min andra hälft som försvunnit 43 mil bort. Jag har levt med djuren i 10 år och henne i 4 hon är underbar. på Vet protokollet vi fick när vi köpte henne stod det Het och enrgisk, när vi sålt henne står det Lugn och harmonisk. Jag vet inte varför men det har inte kännts lika jobbigt idag som dagen innan hon åkte, då lipade jag i 2-3 timmar. men idag, inte en droppe. det kommer väl snart när jag skriver här, och kollar på alla bilder som väcker alla otroliska underbara minnen. Jag kraschar, måste hitta en häst att rida NU.. vill ha en som man har en - två gånger i veckan. men hällst vill jag ha tillbaka Amantha. Jag skriver som om hon vore död, men jag antar att jag överriagerar. Men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu har jag ingen att gråta mot, ingen att borra in näsan i halsen på o bara sniffa, ingen att pussa på o ingen mjukis att  pyssla med....Men hon får de väl bra där uppe, det är ett stort stall med många väner. Hoppas allt blir kanon båsde för nya ägarna och Manthafjanta. :(


o om ca 2 veckor ska min katt till vetrinären, tänk om hon inte klarar sig, minns ju när våran förra katt skulle sövas, hon klara inte uppvaket. om hon går bort nu så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Dränka sina sorger i sprit kanske.!

nä nu ska vi inte vara negativa. orkar inte deppa mer. för nu måste jag sova, klockan är mycket och jag tänker bara på dumma saker... HA DE

OSLO

japp.. förhoppningsvis åker vi till Oslo Imorn eller på Tisdag för att söka jobb.. det skulle vara så PERFEKT om man fick ett jobb där med en gång.. vi åker nog i min vento och sen så sover vi i bilen, tar med oss trangia kök och lagar nudlar ;) och sen kanske vi borde ha en kybox med YAPP..

Ska prata meed Kickilina sen för de är vi som ska åka så vi måste änna göra upp en färdplan på vart vi ska och hur många ställen vi ska till och en tidsplan kan vara bra att ha lite kolla på sen måste jag hämta madrassen från vinden och två täcken och börja bädda bilen..! Först o främst får jag väl fråga om vi får låna Bilen för de är ju fars bil..! men om han får låna min i stället så går det nog bra.

vi måste nästan ha hans bil för min blir lite trångt att sova i de går, jessica har gjort de;) men venton är en diesel så de blir billigare om man ska köra låååångt och dessutom större så de går bättre att sova i..! jaja men nu skajag no jummpa in i duschen de behövs sen så ja kanske prata med kickilina dåå....! Pyssa

Idol och HEX

ja idag blev de mys kväll med idol och Hex. blev lite besviken att hex bara va i lite drygt en timma denna gången.. 3 avsnitt kvar.. kommer inte bli utgång på fredagar på lääänge.. MÅSTE se alla hex avsnitt de är så bra Mycket spänning lite romantik och mycket hämskheter.. YEAH.. underbart

Idol nytt - idag va Snygg Erik den bästa utav alla, Danny va helt ok, Johan va kass, Snäckan är som han är, Magnus har en oootroligt bra röst, Cissi va verkligen grym idag, Linda sjöng bra men hennes ögon är så läskiga, Felicia visar klass och Jessica åkte ur.. från 9 till 8 men det är bara en som kan vinna, det ska bli spännande o se vem den lyckliga är... bara de inte blir Johan. ;)

nä men nu ska jag nog ta o klä av mig naken o ta en dusch man brukar ju va naken då fast de är lite läskigt. :) kanske blir fylla chaffis i natt också, vet inte än men de löser sig! Puss o puss o puss också

japp

nu sitter jag här hos emelie igen. tog inte bilen denna gången.. vi ska på lipz idag. Sarah, jag, linnea, emelie, kristina och jag.., göttisch mosis,.


emelie säger att jag ska skriva att mitt hår är coolt.. då gör jag det.. Mitt hår är coolt..;) hehe

a just de igår när jag va hos emelie så beställde vi pizza, jag tog en barnpizza som hette Kalle Anka, den va väldigt liten men god.. och hon åt tuttifrutti med kebabbsås som hon alltid äter. de ville hon också att jag skulle skriva.

jaja men nu ska jag dricka lite vin och bli lite lullig för som sagt lipz idag o då lär väl lipzvakterna vara på sin vakt haha japp man vet aldrig vem man träffar på då..! köss o bye

HATA

Japp jag har varit med Emelie idag kul har de allt varit och nu när filmen på 6an va slut skulle jag åka hem. Japp på min bil så sitter det en JÄVLA kuk lapp.. Ja de är ju bara o räkna ut vad de står 300 fan kronor i parkeringsböter, jag har stått där utan att betala p avgift 10000000 gånger o så just idag nu när jag är som fattigast varför allt är emot mig fanskap också.. jaja de va ju bara o åka hem o lägga in betalningen. När jag ändå höll på slängde jag in räkningen för de missade sjukhusbesöket också 150:- till så lätt rök 450 spän iväg på skit bara skit. nu ska jag sälja min bil skaffa en spark och leva i celibat i ett kloster och tro att om man blir sjuk så är det gud som vill det och om han anser att min tid är kommen så är den det.. BYE BYE freinds SE YOU IN HELL.. för i himelen lär jag inte landa.

MAT

Ni skulle bara se hur duktig jag är. jag lagar mat igen, idag blir det schnitzel och potatis och sås.

sarah ringde nu och lurade med mig mig til Lipz nu jag har igentligen inte råd, men hon skulle bjuda på inträdet så de får väl gå då..! hmm jag tänkte för övrigt att jag ska ha en vit helg denna helgen så jag ska nog inte ut mer än imorn då!

kanske skulle bli afterworken med tjejerna på fredag men bara o käka o så o ganska tidigt.. så de blir nog bra..

fick sms av jörgen i morse ( han väckte mig 07.20 typ) han skrev att han kunde lära mig offside när som helst...:) de låter tryggt;) haha

bsta filmen som gjorts är helt klart Kristinas säger jag bara  den handlar om emelis överaskningsfest;) hehe nä nu ska jag ta disken. kram o kram Jag vill inte bli för snuskig  med er så vi håller oss till kramarna:P

Sverige - Serbien

Japp då va den matchen avklarad... de blev 0-5 lite illa.. Japp jag tror att Johan va lika flummig som i klassrummet, eller så va de bara skickliga serber. men matchens lirare i Sveige va ändå den som va snyggast ( ja dom såg ju inte så bra ut någon utav dom men) nr 10 samuel tror jag att han hette. Men problemet va väl de där med offside. jag tror jag glömt vad de är sen sist Jörgen förklarade de för mig så skickade sms o frågade om han kunde göra om den förklaringen..Får väl se om jag får ett svar, gärna ett glatt besked ;)

Imorn ska jag till junkyard o fixa min klocka. och sen ska jag nog till Maxi och snacka med dom där. Sen ska jag beställa läkar tid. sen blir de väl till o ringa kommunen och sen laga mat o kanske sova lite;) hehe

redan onsdag imorn asså.. vad veckan gått fort ändå.. eller aa de har bara gått två dagar men igår jobbade jag och i dag sov jag till 1 :P sen kom pappsen och väckte mig. lite illa

nu ska jag susa sött i min älskade säng helt själv..!

Emeli då

ja hon är allt bra rolig. hon vill att jag ska hålla kontakten med lipz vakterna så vi kan booo där när hon är hemma. Problemet är bara att Lipz vakten ville a med mig hem i lördags utan att han ens hjälpte oss in och SÅ långt går jag inte. jag följer inte med en vakt på 35+ som har barn HEM och sover där inte en chans! Sand vakterna är betydligt snällare..! och dessutom snyggare;) hehe

men men idag är en dag då jag märker att jag inte har något jobb..

fast nu har jag faktiskt rensat hela matkällaren, plockat i och ur diskmskinen, äldat kartonger, tagit vara på all aska som va i öppna spisen och nu ska jag kolla upp ett matrecept och laga mat till ikväll..;) göttisch..

kickilina hade ringt så jag ringer upp nu och emelie hade skickat sms så jag får svara snart !

blir sverige - serbien idag på edsborg. ska fråga pappa om inte han kan firra en biljett till mig, hade varit toppen.. men men kanske måste betala den ändå,, bara för att jag är ett jävla pucko. men jaja!


so long suckers nu ska jag laga mat.

Möllan ett fint ställe

Japp han Andreas som är vakt på sand är typ stamkund hos oss på Möllan. Han va inne med Robert den andra sand vakten. Sen stog dom o snackade om min nya frisyr..TYP " asheat tycker inte du de blev snyggt. JO de blev as bra. Jag tycker att hon blev ass snygg i de. A värsta Puman. M eller hur....

hallå har vakter psyk på mig eller va är detta. jag låssades som att jag inte hörde. Tänk om dom vill att jag ska prata gott om dom för pappa.. haha men de händer inte serrni  för att jag berättar inte om mitt liv för pappa speciellt inte om vakter, vad skulle han tro om mig då..! haha

Japp som ni kanske fattade då så har jag jobbat på Möllan idag 12-21 gött som faen va de. lite pengar i sparbössan..;) så är det.

hmm jag hostar som faen också... de är väl inte bra men men de får gå. jag får skylla mig själv när jag röker. Puss puss hjärtegryn nu ska jag snart nana..

blond NEJ

ja nu är jag inte blond längre så ingen kommer känna igen mig!! tjoho.. blev nöjd iaf. och nu syns min tatuering utan att jag behöver firra frillen för de;) hehe

o äckligt.. på 6an så är det par som tävlar mot en miljon. nu ska en ha huvet i en låda den andra i paret ska ta DAGGMASKAR i munnen och spotta ut i lådan så jävla vidrigt.. va tvungen att byta till 4an.. äcklit..

nä nu ska jag omforma mitt cv lite och söka lite jobb. ha de najs

JAhA ensam i sin stora säng:P

japp.. de va ju då meningen att kristina skulle sova hos mig inatt. men hon lyckades sova på annan plats.. jag säger bara PREEM, dom som fattar gör de, dom som inte fattar är det inte meningen att dom ska göra de! ;) jaja men alias är på tv nu kollar lite ska snart sova, för jag ska vara på Klipparna imorn kl 13.00 och bör vara lite pigg så att jag fattar vad dom gör med mig, så att jag inte kommer se för jävlig ut..) hehe..

MEN helvette detta avsnittet av ALIAS har ju jag redan ser,, skit också.. då blir det 6an som jag lyckligtvis har nu en liten stund..
 
på måndag hade jag tänkt att jag skulle kunna få kolla på den där lägenheten igen och visa johanna och emelie den... hoppas verkligen inte den dä andra bruden sk ha den,, va fan ska hon o hennes pojkvän med en trea o göra, de räcker ju med en 2a om man ska bo med sin pojkvän... sheat lakkar ur om hon tar den, men men ska väl int bli för besviken häller de kommer väl fler 3or..! men den är ju så fin och ligger så perfekt..

de va bara skit på 6an så nu ska jag sova.. susa sött och knulla inte för mkt nu.. se you

PS. gör aldrig något jag inte skulle gjort (vilket betyder, det finns inga gränser)  ;) KÖSS HAJ

Kickilina och Duschen

Japp nu står bruden i duschen. hon fick duscha först så att de skulle vara varmt när jag ska duscha.. hehe underbart..;) de kommer du få göra resten av livet nu serru..!ja ja men de kan va så ibland.

kollade på filmen på dattis.se idag...härliga sommarminnen. de är kul att kolla på för man vill tillbaka till sommaren. stanna tiden där.. nu är det så kalt, FRYSER!

men det är tur att det finns vinterkläder annars hade ju inte jag klarat mig en sekund i vinter. Fryser om sotarna med!

igår va de underbart idol mys med Johanna, Emelie, Marie, Kristina och Malin. Hemma hos kickan i västerlanda.. de va riktigt mysig och sen kikade vi på HEX lite läskigt va de men bra iaf !!

Jag är såå sugen på Pizza nu så vi duschar här sen så skulle vi tydligen till bens i Lilla Edet käka en pizza och sen åka hem till mig, se vad man ska ha på sig ikävll för de blir nog fest med ifk killarna då är det inte bara o dra på sig nått sletet  :) men nu ska jag duscha för kickilina klev ur den nu..

Catch you on the flip side!

Flytt..

Yes vi va ju och kollade på en lägenhet idag.. gick toppen så JÄVLA fin.. o vi vill verkligen ha den.. så nu ska vi söka bostadsbidrag och sen ska vi se till och få jobb över allt..

SAAB börjar ju dra ner igen. så tyvärr fick jag inte de jobbet just nu men dom skulle höra av sig när det va aktuellt igen.. men skit i dom. har ju sökt på plusenergi jag och kickilina..där skulle vi passat bra.. speciellt på personalfesterna.. hade varit så jävla bra..

men de är bara o söka andra jobb life gos on. men men nu är klockan mkt och jag kan faktiskt inte sova för jag tänker bara på lägenheten och kickilina går runt och visar allt vi kan ta med oss till läjjenheten.. Så jävla bra.. vi ska ringa kl 7.00 eller kanske 5.00 för o säga att vi vill ha den VI VILL verkligen asså.. SHEAT nu gör vi detta kristina och sen har vi inflyttningsfest när emeli kommer hem från LUX.. okei.. Johanna och Emelie lovade ju faktiskt att hjälpa oss att flytta.. de kanske finns några fler villiga..;)

och sen bestämmde vi oss för att vi ska bjuda massa folk på inflyttningsfesten, bara för att få massa grymma INFLYTTNINGSPRESENTER.. så tänk på de kom inte tomhänt..;) hehe men nu blir det nog natti natti sängen här serru... köss o natt nana kudden sött.

YES

nu är det 30 min kvar tills vi ska gå på visningen YEAH.. så jävla kul ska de bli.. sen skulle jag få reda på saab idag, men dom har inte ringt än:( men men de gör dom väl får vi hoppas.

o emeli faktiskt så heter låten billy och jag på johannas dator OKEI...! hehe

o igår va vi ju på LIPZ blev lite mkt, men de va ju hiltas drinkar oh shottar haleluja,.. helt seriöst =D men jag vet iaf att dom som känner grabben vet vad jag snackar om..;) tjoho..

men vi fick poliseskort hem. vi började gå, men så stannade pappas kolegor och frågade om vi ville ha skjuss. de tackar man ju inte nej till... men bra mådde jag inte..! jaja men de händer ibland. men nu ska jag leva celibat, nyktert och kanske vegitarian..HEHEHEHE nja tror inte jag klarar de men iaf;)

nu ska vi kolla på läjjenheten så pjukk pjukk

Johanna, LIPZ, kalas;)

Japp nu sitter jag hemma hos johanna och vi ska snart åka ner till Lipz.. det är ju trots allt SANNY SUNSHINE.. så de är jävlans göttisch..

och nu står kickilina och kollar på vad jag skriver visst är hon söööt, vi ska ju sova i samma säng också.. härligt. ;) de är min sambo de LEV LIVET..;) hehe

nä men jag tänker faktiskt lite på EMELI för vi lyssnade på Billy och Jag förut.. och vad passar inte bättre när de är hennes EF nick..! jaja men nu ska jag sluta för dom tycker att jag är ganska osocial.. Pyss Pyss..

Nattcafé, Trafikregler, Nordan och Jag

Jag och Nordan fick för oss att en caffelatte inte skulle sitta fel vid 23 tiden.. Japp vi bråkade lite om vem som skulle köra. Det slutade med att vi träffades på Lipztaket..(parkeringstaket där man alltid parkerar om man är cafför på helgerna.;) sen körde Emelie till Donken (nattfiket;)) mot min vilja.. men de gick inte o övertala henne. Japp när vi kom ner från taket så börjar Emelie blinka och svänger lite tills hon kommer på fan där får man inte köra. Då var hon på väg förbi Systembolaget men i fel färdriktning eftersom den gatan är enkelriktad.. Sen gick de bra hela vägen till MceDonk. Och vid 24 får vi bege oss hem igen för då stänger dom. Så släppte Emelie av mig på den nya mötesplatsen Lipztaket..;) o sen när hon ska åka hem då börjar flickan blinka och svänga till samma enkelriktade väg. Lilla gumman du har bott i THN skit länge, haft körkort i över ett år. Men på natten blir man väl lite vimsig..;) hehe 

I morse pratade jag med Kristina. Lundqvist byggförvaltningar hade hört av sig. Vi ska gå o kolla på en 3a centralt I morgon.  Fy fan nu leker livet nu jävlar känns det som man börjar bli vuxen.. sheat. nu knakar de i fogarna morsan o farsan snart slipper ni mig och Kristina får stå ut med galna mig..;) haha Hoppas vi kan få en lägenhet innan Emeli kommer hem så vi kan ha inflyttningsfest.;) yeahh....!

Och imorgon ska jag få besked från Saab och så ska vi på info om hårmodell. På kvällen blir det IDOL-mys hemma hos Kristina i västerlanda. Så mysimysigt vi ska ha de..

Jag har fått in 6an på min tv vet inte vad som hänt men får ju ta tillfället i akt o kika lite SO LONG

Underbart*

Ja för jag har precis pratat med Emeli på Skype. tur att datorn hängde sig efter de..;) nu ligger jag här i min säng och kom precis på att Nordan och jag ska till MaceDonken kl 23...;) hehe den nya natt-caffelatten och kanske glass?? ja du vi får ju inte feta oss för mkt nu de får vi spara tills IDOLmyset på fredag. chips och sockerdricka är fredagens busmys.. ska bli så gött!

Sanny Sunshine favorit i repris imorn då.
dock blir det några besvikelsefulla ändringar

*LIPZ istället för MEZAS öltält.
*ingen Emeli Kristensen
*ingen skön sommar värme.

de va dom jag kom på nu men de räcker och blir över. speciellt mellanpungten. att inte MLI är med gör de hela inte de samma. men vi får väl försöka kämpa emot och göra de bästa av saken.

Idag har jag jobbat 8-16 phjuu får man säga.. men de gick bra iaf. men imorn YEEEAAAHHH så jobbar jag kväll underbart.. 15-21 mer pengar (ob-tillägg) ingen stressig lunch tid med alla små barn från en skola i närheten som inte äter lunch utan köper godis istället.

JUST nu spelas Gnarls Barkley VS Peter LeMarc Tack kickilina och emeli för den underbara musiken..

o förresten vet ni vem som ringde idag när jag jobbade. min vänn YLLE. vad han ville ja du antagligen bara tjöta om allt och inget..:D det är en mycket lustig och rolig grabb..;) tjohooo.. vi prata nog i säkert 10 miin eller nått, medans jag plockade frysvaror.. fick iaf ett gott skratt på jobbet. rolig humor grabben.


EMELIS brev är postat. de gjorde mamma igår. härligt. så hon har nog de tjocka brevet imorn eller på fredag.. nä men nu ska jag fortsätta min inskrivning på POOLIA.. kyssa

Jobb, jobb, jobb, arbetslös.

Tjoho.. nu sitter jag här efter 5 Morgonar i rad med jobb på Möllan. phjuuu.. jag klarade det. men nu får jag äntligen vila imorn.. ska bli skit gött. sova sååå länge man vill och inte bara till 07.00.. helt underbart.

Men borde gå upp i tid imorn så jag hinner träna. gå till Lundqvist o se om dom har några lediga lägenheter. umgås lite med kickilina. hon hade nämligen tagit fram alla nummer till alla bostads bolag så vi ska sätta oss o ringa runt imorn.. håll tummarna för att vi hittar oss en stor 2a alternativt en liten 3a men hällst med balkong..

precis skrivit brev till Emeli med allt härligt skvaller man fått reda på under helgen..! plus att jag skicka med favvoskivan.. så vänta dig mirakel emeli! tihihi

och barbapappor.. härregud vad jag saknar AYIA NAPA speciellt nu när de regnar som aldrig förr.

nä nu blir det den andra dumburkens tur..(TVN) köss o haj

bingo!

IFK trollhättan - Östadkulle 6-1 ja så kan de gå på sista serie matchen vinner med 5 mål. GRATTIS till SERIE segern allihopa i IFK. helt underbart roligt för er. lite runda o goa om fötterna på kvällen också!

de blev en ganska lyckad kväll ändå. hamnade på Sand och som vanligt är det ju jag som händer med vakterna:P haha nä inte hela tiden för jag va faktiskt med barran och müller också. Men vakterna gillade iaf lampan jag fått på kvällen TACK EMELIE! hehe jag ska absolut inte klaga på kvällen men på HILTAS hår eller va säger jag han har ju inget hår.. GAAAH.. grabben gör aldrig om de där igen låt håret växa ut nu o så låter du de va sen..;)

Så kan de vara. o Emeli hade tydligen svarat på mitt brev kanske jag hittar en skatt i brevlådan imorn! skulle väl vara trevligt. Och jag lovar att jag ska skynda o svara på de så du kan få den nya favvo skivan.

Idag har jag jobbat 10-16 efter en natt ute igår. Men de gick faktiskt skit bra för de va så mkt att göra så man han inte tänka på om man va bakfull eller inte.. de va ju bra:P Tjorrelorr. nä nu ska jag kika runt lite på nätet efter en lägenhet sen kankse jag sätter mig framför tvn de är jag förkänt av nu när jag har jobbat 5 dagar denna veckan:) haha puss o kram

RSS 2.0