Donken och Red Bull

Den roda bullen aker ner i magen som smort! Sitter pa it cafet bara sekunder kvar. Men hinner nog skriva lite. Vi akte in till Wyong for min Mjolk ar slut. Ja sa ar de nar man ater mjolk o flingor till frukost lunch och middag =) men idag kommer middagen aga rum pa inte mindre an Mac Donalds i WYONG.. undra om dom har lika god donk som alla andra donkar.. PANNKAKORNA som dom serverar pa frukost ar absolut godast varfor har dom inte de i SVEA.. jaja men off to donk

Maste bara saga att Lou va snall och sot och kopte mig en milkshake fran donka igar UNDERBART Tack Lou.. (bortskamd aussie 18 aring med egen tyota land crouiser) =) puss till alla..

wyong snabbt..

Javla indier. och TIM FAN FAN FAN.. Tim maste hata oss for han har naturligtvis GETT BORT PERSONAL BILEN och gissa till vem.. jo en av indierna fick den i present. Han fyllde inte ar nej nej. Men Tim gav den anda. sa nu vill indi javel ha 25 dollar / gang vi anvander bilen till westfield (ligger ca 1 mil bort) och 25 dollar ar typ  160 kr helt javla galet. Men men sa ar de o nu ar vi pa biblioteket men bara en kvart. sen maste vi tanka och kopa bensin till biken och sen ska vi tillbaka o slita med paddockarna och stro i boxar.. FY FAN o jag har lange sagt att de inte ar langt kvar men nu drojer de lite till for Tim overtala oss att gora 1och en halv vecka till an planerat.. FAN hur kunde vi ga med pa de.. kanske beror pa att han hojde varan lon med 600 sek /vecka.. Men maste rusa bara 6 min kvar.. puss o hej

kaos,skratt och grat.

Ja avslutningen for Sarah och Ollie pa hotel grand borjade kanon men slutade SENT. jag och Fredrika fick nog i oss lite for mkt att dricka =/ vi spelade biljard och valde abba pa jukeboxen..=) Sedan begav vi oss till Lisa for att fortsatta kvallen. Det ska namnas att vi INTE hade ledigt dagen efter. Vi borjade kvallen vid sju sa nu borjar kl bli ganska mkt tror att vi hamnade hoss Lisa vid 01-tiden. (3 h och 20 min tills vi ska upp igen) Fran Lisa far vi sjuss av Sandy vad som hander sen ar en annan historia men jag tror att jag somade en stund framfor tvn i husvagnen och sen vaknade upp och tog min feta rov till stugan igen. FRAGA INTE VARFOR VI VA I HUSVAGNEN. Men vet ni vad kl ar da? Jag skulle tippa pa 03.30 (eller jag vet for jag forsokte ringa till Fredrika da) =) och sen lagger jag mig i sangen men VART ar Fredrika?? Pa med byssorna igen och ett linne och ut o borjade ga mot husvagnen nar jag ser bil lampor och dar kommer Sandys bil och ur hoppar Fredrika.. Lite angest och tarar kommer nar vi stiger in i stugan o rummet bada tva. nu har det gatt annu en halv timme sa jaa kl har hunnit bli 04.00 innan vi somnar och 04.20 PIPER min mobil.. Gaaah sov 20 javla minuter. Men de ar bara att knalla upp igen och ga mat till 12 hungriga hastar och borja mocka sina 6 boxar. JAG OCH FREDDIE VAR FORTFARANDE FULLA.. ajajajajaj men jag tror vi larde oss nagot pa detta. Man ska inte festa till 04.00 nar man borjar jobba kl05.00 da ska man ga i sangs vid 8 tiden... Men javligt roligt hade vi iaf...

image5Fulla och glada spelar vi biljard. JAG, Ollie, Sarah, Sandy och hangandes Fredrika.


image4innan vi gick ut
FV(langst bak): Dan, Lisa. FV(fram) Karan (indie 1), Sarah, Harjindra (indie 2), Fredrika och Jag.. Ollie ar fotograf.

Ett jatte fint kort ar pa mig och SARAH..image6 

Men nog med kort nu och orkar inte skriva mer..=) puss o hej for denna gangen

LEDIG

Nu har jag skickat hem lite saker nar jag ar ledig. Passade pa att aka in till westfield eller jag fick skjuss av Tim och Sofie.

LINNEA - BASST for dig att du skickar brevet nu..=) ar ju nyfiken + att sen blir du inte av med mig pa ett tag...=) pussis..

Ja jag ar ledig idag och tack o lov for de. har skickat ett paket till Klyftevagen 30 ett kort till Klyftevagen 32 och ett brev till Malta. Det ar vad jag har utrattat hittills pa min lediga dag. Sov jattelande idag anda till 08.30 WOOOOHOOO rekord.  men snart tar jag min feta rov och lamnar limitless lodge for en resa i Aus. Far ju med mig Freddie sa de ar gott. men jag kommer definitivt sakna LISA, DAN och hastarna men absolut inte indierna. det har kommit en ny indie med GAAH tim maste hata oss. hoho.. men de gar ju bra vi flyttar nog ut i husvagnen pa onsdag eller torsdag nar sarah och ollie har akt.

Vi ska fa betalt idag med hoppas vi far de nu han har inte betalt oss pa 4 veckor sa det menas med att jag kommer fa 1456 aud = 8736 svenska kronor.

men de va fan dyrt att skicka hem paketet de kostade typ 56 dollar = 336 kr.. och de va inte sa mkt jag skickade 2 dvd filmer ett bedset och 4 uppladdningsbara batterier med laddare.. Sa de kommer nog trilla ner i brevladan nagon gang nasta vecka.

Na men nu ska jag skriva i resedagboken om de gar.. Kyssa

11/4-07 Wyong It cafe..!!

Yess nu sitter vi har igen.

Nu har babisarna akt och jag han inte ta kort pa dom jag han dock ta kort pa min lilla stora massive (SPECIAL GENERAL)..=) O min graa baby blev vagd iaf vagde 425 kg.. DE NI..

inte sa mkt uppdatteringar harifran forutom att Fredrika eller ska jag skriva som Karan gor FADREEKA. Hon blev sparkad av The invisible one. Den graa hingsten i box nr sju som har forsokt sperka av mig mena och bitit mig i axeln. sa hon har ett blatt ben och haltar. Och jaa sen har jag haft ledigt. Och ja inte sa himla mkt mer hander. Man gar upp 04.20 varje dag och bara skriker JAG VILL HEM for att lederna varker och det ar sa forbannat kallt.  Har pa mig 3 tjocktrojor och 1 jacka nar jag gar till stallet pa morgonen. jackan aker av innan jag borjar mocka sen aker en tjocktroja efter forsta eller andra boxen och sen aker andra trojjan efter tre boxar sen aker tredje trojan efter fyra boxar och sen mockar jag dom tva sista i linne.. Ganska gott med varme men pa morgonen svar man over att det ar sa forbannat kallt. 

Men nu har jag inte sa himla lang tid kvar pa Limitless Lodge sa jag ska allt klara detta. Hoppas att jag kommer hem LEVANDE och inte i en kista.. men de ska vi nog klara 

Men massive pa bild och jag ser ut som en kottbulle men kommer ta tag i de nar jag itne jobbar..=)puss
 image2

+ Fredrika och Indie 2 gor i ordning en hast som ska lamna oss tillsammans med massivefadreeka (fredrika) och harjindra (indie 2)

Pasken ar har

Folk va som GALNA efter allt pask godis nar vi va i affaren haromdan. De skulle itne forvana mig om tullen tar godiset mamma har skickat ner och ger till sina barn for att dom inte hade rad att kopa ngt godis.. Nu sitter vi an en gang pa internet cafet och ater TOAST.. ha med min Kamera idag men tyvarr inte kabeln sa blir inga bilder idag haller..

Ska ta kort pa babisen som ramlade pa mig imorn nar jag har ledigt.. FOR JA JAG HAR LEDIGT IMORN.

har inte hant sa mkt sen sist gang jag skrev. eller JO jag har lurat in Fredrika i Hex trasket, de du kickilina. Hon har strack sett hela sasong 1 idag. (hon hade ledigt idag)

Har nog glomt att beratta om en hast jag tyckte valdigt mycket om. Hedingly hette den. Fast jag vet inte riktigt om det va en hast en hund eller om det va min syster. For ibland betede den sig sa dar hast aktigt, typ hingstade sig lite och sa. Men vissa gangen stog han bara och rackte ut tungan och da verkade han som en hund for da skulle han slicka pa mig hela tiden nar jag mockade. Och sen kunde han sta och bita pa sin underlapp valdigt mycket, kanner du kankse igen de tessan. Det var en underbar hast som inte ville nagot ont och han va alltid sa latt att mocka at. Underbar hast en av valdigt fa.

Men nu vet jag inte om jag har sa mkt mer att beratta forutom att Sarah och Ollie lamnar Limitless Lodge om en och en halv vecka. Kommer verkligen sakna dom sa.. Ursch vad trakigt de kommer bli utan dom.. Men men vi kanske hinner mota dom i Brisbane nar vi aker uppat om vi stannar dar och dom ar kvar annars far det bli en englands resa till hosten. =)

men killevippen nu.. puss o hej..

Konstiga dagar..

I torsdags borjade min dag bra men jag fick avsluta den ganska tragiskt  runt 9 tiden pa morgonen. Jag fick kanna hur det kanndes att ta 400 kg i brost.  Skulle gora i ordning en av babisarna. Men den tyckte nog inte om det for den stegrade sig loss fran grimman. Jag landade pa golvet i boxen och nasta grej jag vet ar att hasten ligger pa mig i nagra sekunder tar jag ca 400 kg med min kropp, den mesta tyngden lagger sig pa brostet och en del pa benen. Hasten kravlar sig upp och jag kan springa dubbelvikt med 7 kg span i munnen o lagga mig vid hot och forsoka andas. Jag ar sa radd eller chockad att jag skakar och igentligen vet jag inte vad som hant och hur de hant men resten av dagen tillbringade jag i min sang och bara SOV.!

Idag sa regnar det i 2 min o sen ar det stralande sol i 2 min sen spo regnar det igen=( men vi sitter iaf pa IT cafet de va oppet trots PASKEN.och jag fick en pask godis av Fredrika. =)DEN VA GOOOOD!!

Har bara lunch nu sa bara en halvtimme har.

Lite lessamt att Fredrika aker hem tidigare an mig men de ar inte sa mkt tidigare sa jag far klara mig sjalv.. Vi ska iaf till Barriarrevet TILLSAMMANS...=)

Men maste kila nu far min IT tid har gatt ut. SHIT vad 30 min gar fort nar man har kul.. Pussa

Fredrika ska ovningskora...

Fredrika har haft sitt SVENSKA korkort i 2 ar lite mer. Men jag far sitta o saga vilken vaxel hon far i=) forsta gangen hon korde  AUS va igar. de va med livet som insast vi kom fram, nu kanske jag overdrev lite de gick faktiskt ganska bra..=)

Och idag korde hon med hon ar inte rikitgt ren an men de gar sakta men sakert framat.  Ibland forsoker hon lagga i backen nar vi ligger i 80 =) haha hon hittar inte riktigt vaxlarna an..men de kommer nog

O hon har ledigt i dag sa jag jobbar med indi javlarna o blir sa irriterad pa dom har bara lust att ta de dar cricket racket som ligger i foder rummet och dramma i hovve pa dom, Men de gar ju inte for jag vill haldre komma hem o om jag skulle gora de kanske jag skulle hamna i fangelse har nere sa de gar inte for sig.. men dom ar ackliga, jobbiga o HARIGA URSH..

sitter pa biblioteket nu o skriver

Koppt minnes kort till min kamera idag kosta bara 30 AUD  vilket ar ca 180 spann. de va 3 st 256 mb minneskort for de priset ganska bra va..=) men bilder far ni ngn annan dag piss off.. BYE

YEAAH

hej ha sitter i wyong i dag men har inte mycket tid kvar igentligen ingen.. FUCK hinner ju inget pa 30 min fan fan fan. Men men ville bara saga att Sandy va pa Limitless Lodge i dag och hur underbar ar inte han da..

KONVERSATION>>

Karan: im coming only one min please.

Sandy: haha karan says that to all girls.....

(nu maste ni tanka pa sandy vis.. allt ska vara sexistiskt..) hehe tror du vi garvade sen eller MOHAHAHAHA

SANDY: tycker du inte fredrika liknar en viking om mna satter pa henne en viking mossa och satter henne i en bat??

SARAH: Na men du liknar en kanin om man satter pa dig kanin oron o kanin svans..

_______________________

Jag: Hi bunny ( sandy)

Sandy: o i thought you sad hunny bunny. then i would be a lucky guy.

jag: o no not to day.. =)

Puss och kram alla

SYDNEY here i am

Yes sitter i KINGS KROSS med hororna precis utanfor dorren. Ar det inte underbart med storstader...=/ Gillar min lilla stad Wyong battre tror jag..=)

Idag har jag min forsta lediga dag pa 3 veckor. Jobbat 21 dagar i strack 11-12 timamr om dagen PHJU.. Sa jag har shoppat idag =) blev en ny kamera for min har slutat funka okej jag visste att de va en piss kamera och jag har haft den i 2 ar. Den har varit med i ur och skur och till o med har linsskyddet druckit cola och kameran har rullat sig i sand sa ska ju inte vara allt for besviken. De blev en Canon ixus 60. Men de som gor mig mest forbannad ar att mitt minneskort pa 256 mb ar pajj.. ERROR ERROR ERROR FUCKING JAVLA TEKNIK PRYLAR.. men men vad ska jag gora ar ju bara o knalla sig ivag o kopa ett nytt sant med ngn gang i veckan. Kopt ett par blaa tajta jeans och ett par roda ankel boots idag med hur grymt som hallst. JAG SKITER I OM DE AR UTE I SVEA jag har min stil och thats it.

ar sa hungrig och klockan tickar kara Linn! redan 4.20 pm och ska mota Tim pa hallplatsen Pymble kl 6.00 pm for att jag ska slippa betala tag hem och da far jag ju aka till dorren pa varan stuga pa Limitless Lodge..=) + att jag far aka LEXUS..=) vad gor man itne for att fa aka i fina bilar.

Ganget mitt va ute haromdan pa hotel grand i Wyong pa comedi show. At mat och drack ol och tjotade.. Lisa min underbara WOOOOWH jobbkompis fragade hur gammal jag var. jag ar 19 Lisa...- VA bara 19 jag trode du va typ 24/25 nagonting HAHA nae du jag har nagra ar kvar. HON AR 23 och jag ska visa kort pa henne nar jag kan ta nagra PGA att mitt mittminneskort har ballt ur sa gar ju itne de sa jatte bra just nu..=(


Men nu ar snart Linn har fick ett SMS nu sa jag far borja avsluta 5 min pa internet gar ju sa fort!!

Pussa

RSS 2.0