Mitt livs sista LOOOOV

usch det känns förjävligt när man säger att det är ens livs sista lov men de är ju sant:( men detta lovet kan jag ju lova att jag och Linnea har varit på fest rundtur..

började Lördagen den 8/4 då va vi iuf bara på heat
Söndagen den 9/4 Park Lane
Måndagen den 10/4 Sletna som små djur kommer vi hem till thn..
tisdag och onsdag 11-12/4 va de lugna dagar.
torsdagen den 13/4 då va det LIPZ.. rocka fett..
Fredagen den 14/4 va de dax att jobba lite sen på kvällen va de Hit och dit och tog en Cider sen hem o se på film..
Lördagen den 15/4 Privat fest och SAND..
Söndagen den 16/4 CHILLA hemma och bara sova
Måndagen den 17/4 JOBBA...:(

de va ju en hel del festande och en hel del pengar som har bränts.. men på Park Lane va de BÄÄÄST betala 40 kr i inträde och 15 kr i garderoben.. sen va de bara att ragga drinkar och de gick lätt som en plätt när det är Elisabeth och Linnea som är igång.. vi fick allt tillräckligt den dagen med.. där slutar jag med min berätelse om den dagen för efter vi gått ut från Park Lane va de inte så himla mkt som hände faktiskt..!

nä nu ska jag nog gå ner och ringa emelie och säga att jag skippar utgången ikväll och så drar jag med en film ner så har jag nått att somna framför;) hehe

O börjar bli förkyld igen bara nyser och nyser inte alls kul.. men se ya.. kyss o natti natti

Shoo brossan

haj haj.. sitter ju då i skolan fortfarande.. Nea och Louise är ute och rauchen.. Halkan imorn då.. lite nervös för att göra bort mig men det ska nog gå bra hoppas jag.. :D

I kväll är det Lipzy men jag ska inte gå för vi ska ju samlas typ 6 imorn bitti och så...

på Lördag så ska vi se till så att det blir Key bar i GBG ska nog bli riktigt kul hoppas jag faktiskt.. för det är ju jag och nea som vanligt mohahaha:P så de så!

O vi har design nu så jag har designat en klänning så idag ska jag och mamsen åka och köpa tyg till den sen börjar de hur man ska sy den raackaren.:) hehe ska bli riktigt roligt o få sy min egen designade klänning.. svart blir den kort på ena sidan och lång på andra. får nog ta o firra en bild på den när den är klar..;) tihihi.. men men nu ska jag väl se om jag kan få sluta, slutar ju igentligen inte fören 17.15 men kan inte göra så mkt mera nu för jag behöver tyget så att jag kan börja sy på klänningen..

P&K!

nea och jag

nea och jag


de är snart dax att göra om detta eller vad säger du Linnea?? riktigt kul har vi två ihop..:P

idag ahr jag varit i skolan och haft ett döda gympa pass av jessica men de va ändå roligt fick springa lite och ta ut sina krafter..:P weei..

men men nu känns det som att det är dax att se på tv.. Kösselisar

Gryyymt

Idag har jag och min underbara Linnea GYMAT hela dagen trot eller ej men riktigt underbart.. o sen badat och bubblat och blivit rengjotrda så de sved auf hell..

Sen är det så att vi är lite av LÅNG planerare så vi har planerat att typ efter den 24/4 blir det ROADTRIP nån som kanske vill att vi stannar hos ER??

sen har jag försökt att vara lite djup och tänka på om man ska ta tag i sitt liv eller om man bara ska låta det ligga och vänta där så fint på en liten hylla och hoppas att allt blir bra..:S kan inte riktigt bestämma sig för hur många man sårar om man tar tag i livet och hur många man sårar om man låter de vara som det är.. men det lär väll visa sig för en sak som jag måste ta tag i är ju skolan även om det gick bra för vårat företag på UF mässan i bengtsfors i Söndags (vi vann 5000 kr) så måste jag ta tag i Religionen, Fiosofin, Rättskunskapen och framför allt Engelskan.. gaah blir galen.. men ska nog lösa sig för vi tar ju snart studenten..;) sova nu........catch you on the flip side.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0