Klant

Hur klantig kan man vara? idag på jobbet var jag så fruktansvärt klumpig/klantig/allt. Jag upptäckte hur man framkallar en fejk spya. Blanda bara rödbetor, hovmöstarsås, morotsjuice, kycklingfond och olivinlagda champinjoner/pesto. De stinker SKIT. Jag lcykades dock få en halv RC falla i golvet och alla de nämda artiklarna var glasvburkar som gick i golvet.. Helvettes skit stå o skura kl halv åtta på kvällen (1 timme o 30 min innan stängning) är inte så himla roligt! BAJA MAJA! inte min dag idag. rev ner alla lapar id kassan med. Sen när jag skulle hem så tyckte jag bilrutan var skitig så jag spolade med spolar vätskan PUCKO de frös ju till is så fort de nuddade rutan! SHEAT.. jaja men nu ska jag sova med mina underbara! puss o kram..

Depp shoppar

Sitter här och nät depp shoppar på La Redoute Mkt snyggt men jag har beställt 4 artiklar.. Så får se om de blir ngt bra.. Insåg precis att jag är sjukt opropertionerlig överdelar måste jag ha 40 minst och underdelar kan jag kanske ha till och med 36 Seriöst!! Grejjen är att man kan inte BANTA brösten de går fanemej inte, jag har provat..!!

Och SNÖ va fan är de med snö.. Jävla fan de är snart APRIL och se SNÖAR.. WTF arg jag blir jag KOKAR;) men nu ska jag laga lite riktig mat för att ta med till jobbet i morn och äta sen! puss å haj

HATA SNÖ kampanjen har startat stödj mig gärna!!

Djurparken

Nu ska alla få se min fina djurpark..! har nämligen fotat mina kissar, hund och råtta väldigt flitigt..;)








Visst är dom söta:)

00.13

Sitter och kollar på CSI! underbart.. smockar nappar och cola.. Vilket jag inte borde göra. Måste ju tänka på figuren.. men jag får köre en riktig workout imorgon helt enkelt.. Varit ledig idag, SÅÅÅÅ underbart.. tar kål på en att vara social i 7 dagar i rad. då behöver man vila lite;) hehe Men  nu är de CSI igen se you tomorrow guys..

VÄLKOMMEN HEM KICKILINAA ... Love you! kiss

SNÖYRA

Idag är det verkligen snöyra i THN så mkt snö som de kommit under natten har vi nog inte haft på hela vintern..;)Blev lite KAOS i stan men de fixade sig med tiden...!

På vägen till jobbet njöt jag, lyssnade på RIX och drömmde mig tillbaka till ÅRE! Synd att inte jag har den bilden när Wictor och Berg håller på och ska kasta ut mig på en snötäckt balkong.! De är en syn de..Men jag tror kanske Jessica har den bilden. Får be henne ta med kameran imorn;) UNDERBARA ÅRE. Men snön hade gärna fått stanna där! visst man kan bli 5 år igen o bygga snölyktor vilket jag ska få med mig Linnea på imorn;) underbart! Jag har värmeljusen!! 

Nu har jag precis pratat med Kickilinaa i telefonen i 37,04 minuter. Härligt gumman, du kommer hem imorn men vi kan inte vänta.. Härligt skvaller!!

Hittat en sån underbart snyg klänning jag bara måste ha nackdelen är att den kostar 650:-  men jag ska fan unna mig den nästa månad, de är jag värd.!

PÅSK

Nu är det snart Påsk och kickilinaa kommer hem! weeei.. fast jag jobbar iuf hela Påsk helgen torsdag-söndag.. de blir min 3dje helg i rad.! pust.. nu har jag jobbat 6 dagar irad och jobbar imorgon 15-21 sen är jag ledig i två dagar! gött de.. men nu orkar jag inte skriva mer för har lite ont i fingret som Wilda Bitit i AJAJAJAJ.. puss

Pojkar :S

De va någon som frågade mig en dag : hur kommer det sig att du inte har en pojkvän?? 

De kvickaste svaret blev att jag kankse åker snart igen. Men nu blir de nog inte så men iaf..

Vid vidare eftertanke så kom jag fram till.....: Jag hr ingen pojkvän för att jag inte vill ha någon! Är det så svårt att begripa att en tjej inte vill ha en kille kanske ( nu menar jag inte att jag är lagd åt andra hållet för det är jag INTE) men varför ska jag ha en pojkvän? Kanke för att gosa med då och då!?Men just nu har jag min kille TIGER och min tjej SASSI (katterna) och sen har jag mina vänner de räcker för mig. För Pojkvänner bär alltid med sig massa skit, bråk, avundsjuka, ilskna, tråkiga. Kan nog konstatera att jag bara väntar på MR RIGHT.. kankse hade honom för ett tag sedan men lät honom gå (stötte iväg honom) de får vi aldrig veta! Men jag tror att de finns någon där ute för alla och for guds sake im 20, im a bitch and i can be alone. Jag klarar mig själv.. Och Killar där ute sämsta raggnings repliken : du har väl ingen avundsjuk pojkvän där hemma? eller hur kommer det sig att du inte har en pojkvän?? (uäkk *stoppar fingrarna i munnen och spyr*)

CSI nu igen sen sova med mina missar... TACK sirpa för att jag fick ta hand om dom!

(ändring pga att kristina rättade mig, ett fel som jag iuf såg fast inte tänkte på när jag skrev, när jag var arg och sen på kvällen;))

Melodifestivalen 2008

Jag tycker Normans låt bara blir bättre och bättre. Älskar hans röst ( i lågornas sken) Den håller nog dock inte i Eurovision men den är BRA som få.. Tyckte de va skönt att Carola åkte ut, okej låten var säkert bra de ska jag itne utala mig om men hon är för mkt.. Hon tror hon är bäst i Sverige men de är hon INTE.. Vi är precis på samma stadie med henne som de var med Per Gessle för ett år sedan.. Take a brake beach, kom tillbaka med mnya fräcsha lå¨tar som håller 2008 vi lever inte på Främling tiden längre;)

Zoo

Idag har jag nästan ett helt husdjurs zoo här..;) Jag har Ice, sassi, tiger och wilda. (hund, katt, katt och råtta.) Och ja alla går bra ihop;) Love my animals..  mysigt värre.. fast nu ligger alla och sover. Ice i vardagsrummet, Wilda i sin bur i hallen, och Sassi o Tiger i mitt sovrum..;) nu ska jag gå och gosa.. Puss o håj..

IS VAK

Kommer ni ihåg att jag skrev för ett par dagar sen att min Lägenhet var en Bastu.... Nu är den en ISVAK så jävla kallt.. Nu skulle man haft någon som värmde en. Tur att Emelie kommer sen;) WOOW

Är det bra att man har en frys som är så full så den inte går att stänga.. Då är det dags att börja äta riktig mat..;) Eller vad säger ni?? vill någon ha köttfärs, kyckling, kotletter ellt ja ngt annat kött så är de bara o säga till..Jag har ju så jag klarar mig iaf..;)

Men nu är det Film på tv igen 5an is the shit.. Köss

Wilda Pim bitts hårt.

Jag är barnvakt åt lilla Wilda. Linn jobbar och Joel är hos Magnusson. Så jag fick hoppa in, men hon är elak idag, hon bitts HÅRT.. stora märken i armarna.. Men tror inte att jag tar de hon får fan veta att hon lever.. Jag slår henne ju klart inte men hon blir buren i nacksinnet och sitta o skämmas i buren..


Bastu

Nu är min lägenhet en BASTU.. så jävla varmt.. Undra hur de kommer bli till sommaren. När de verkligen blir varmt..

Jag är glad idag.. Lämnade in min mobil för några dagar sen, och nu får jag välja en ny mob för 4000:- om jag väljer en för 2000:- får jag resten i presentkort.. hur bra är inte de då:P Underbar dag

Och på Lördag får jag tillökning i min lägenhet, 2 katter flyttar in ett tag! ska passa dom. då får jag sällskap. Fast dags att stänga av emelmenten om några är på för de är förjävligt varmt, i sovrummet är både fönstret öppet och fläkten på ändå är de VARMT..;)

Men nu ska jag till jobbet snart.. Pussa

Bilder. minnen o underbart..

Sitter som vanligt och kollar på gamla bilder. Nu är det dags brudar, jag kan bara inte stanna här längre.. Hoppas att anne fixar något bra till mig nu.. Vill till Barcelona.. Jag måste ut o resa igen de här går inte jag blir GALEn av att sitta hemma.. Känns som jag är i ett fängelse. Gud de här är inte roligt. Urk.. jag är inte till för att vara hemma jag ska vara utomlands där jag trivs.. Var itne sjuk en enda gång i Australien och här hemma är jag sjuk/förkyld 11 månader av 12 MINST.. de är inte alls roligt.. Snälla ta mig härifrån NU...

Sjuka jävlar..

Kanske dags att byta telefon nr nu snart.. Telefon terror IGEN.. Nån jävla idiot som rignde o sa att han ville hagruppsex med mig, att han ville spruta i mig och göra mig med barn och grejjer.. Tycker någon att det är roligt? inte jag iaf, sjuka jävlar. Lämmna mig ifred.. Har fan haft mitt nr sen ja jag minns inte när typ när jag gick i 7 an eller något o de är typ 8-9 år.. kan man inte bara få vara i fred eller?? Tycker de är så jävla tråkigt.. Den som nu gjorde de här och läser detta inlägg kan väl skriva och berätta VARFÖR och om du verkligen är sjuk i huvudet eller om du tyckte de var kul och be om ursäkt för jag tyckte inte de var så jävla roligt, om de händer igen så lovar jag att jag spårar nummret och annmäler dig din jävel. IRRITERAD..

Haha Jessica nu såg jag dom bildera du snackade om, jag hade inte sett dom innan;) loverly min Emelie Müller..;)

Nu ska jag sova.. puss o hej..

Melodifestivalen

Nu sitter jag o lyssnar på Youtube. Fronda - Ingen mår så bra som jag, spelas i högtalarna..;) så jävla kass att dom åkte ut.. men men så är de väl..Fan han är ju het med.. Nu bojkottar vi melodifestivalen, bara skit ju..  De är iaf tur att björn gustavsson får vara kvar :P

jätte fint väder idag.. får väl ta en promenad sen..om inte annat till jobbet..

men jag pratar med freddie nu så jag har inte tid med er.. kyss

resultatet..

Yes så här blev det när allt var klart.. så vad tycker ni ;)image17..


Så ser jag ut när jag inte är blond.. Jag tyckte de blev bra iaf, man måste varriera lite..:)


Morden i midsomer kult..

Fredag betyder grönsaks dip med morden i midsomer med Jessica.. Min lilla gumma. Sen blev de nog ALLA klipp som fanns med Björn Gustavsson på youtube. Till och med så många så att stumpan missade bussen 00.15. så hon fick ta den som gick 01.15 hehe synd för dig att du bor på sylte då =)  Ja kult va de.. fast idag rensade vi inte talrikarna konstigt nog.. De brukar vi alltid lyckas med...;) men men nn gång tar de ju stop..

ohh jag ska typ kojsa nu för  jag är kardäng trött.. o ut med helen imron, blir nog ny premiären på sand, eller lipz, eler olearys, eller butlers eller rockbaren, eller meza eller ja de blir någon stans iaf..:P


Men gryn, nu sover jag. puss

RSS 2.0