Santhorpe again

Yes nu ar vi tillbaka till varat hem UNDERBART (kommit pa att de ordet anvands mkt mkt flitigt) Har en adress har nere nu tror jag stannar en manad iaf kanske kan fa nagra brev av er tjejer...=)

Elisabeth Melander
c/o Happy Apple Resort
Munson Lane
Thulimbah / Santhorpe
Qld Australia 4376

AUSTRALIEN..

Ni kan ju skriva om ni vill..=) hade varit lite trevligt att hinna fa nagra brev som man kan lasa nar man ar lite lessen eller bara nar man vill hora ngt fran er och alltid annars..=)
Ni far garna skicka med ett inspelat band som vi kan ha i bilen med for det finns bara bandspelare i varan FORD..

Idag sa ska vi grilla och ata potatisklyftor. ska bli sa himla gott. Den dar pastan borjar man anna trottna pa Men men sant man far ta. ater ju haldre pasta varje dag istallet for att svalta. =) hohohoho!!

Men gatt ner i vikt har jag nog allt vet inte rikgtigt hur mkt men inte sa himla mkt tror jag bara lite,, De beror nog mest pa att man glommer att dricka o sen svettas man som en GRIS.. Andrig svettats sa har mycket tror jag SHEAT...

Resedagboks dags ska snart lagga upp mer blider pa den med.. Pussa

JAG 19 ar intar BRISBANE

Yeah Brisbane here i come. Idag har jag fatt sa mkt uppvaktning.Linn baddade ner mig i sangen nar jag hade gatt u pp sa sa hon LIGG vad vill du ha, vattenmelon kanske ja tackar pa sangen o allt. Hon spelade musik for mig och jag kunde bara saga vad jag ville ha.. =) sen fick jag betald frukost av Matt, Pannkakor och tarta=) hehe i de mysiga cafeet i Brisbane som antagligen hade blivit de dar sondascaffet man traffas pa med baksmalla och tar med killen man har haft hemma natten till Sondagen om man bottt har da.. Sen sjong hela personalen for mig , hur fick du dom att gora de Linn??=) Sen betala min karaste lille Linn mitt hostel for i natt, nu ligger hon o vilar lite sen ska vi kolla in storstaden, sen hamta joel pa flygplatsen ikvall sen ata pa restaurant o dricka VIN O OL..=) 3 min kvar sa bast att skynda sig.. OO min dagbok tjejer den anvands flitigt vill jag lova, ingen annan far rora den. dom far lasa men inte sriva/rita i den ar jatte radd om den du..=)

Men inte mer tid att skriva nu Pussa

Mundubbera

Nu plockar vi Zuccini och Squash pa en javla farm eller natt. vi bor i en husvagn..!!

COOOL grabb vi bor hos iaf han ar skon.
Hade ju onskat att fa fira min fodelsedag med alla jag haller nara och kara men det blir i en bil till Brisbaine och sen sova over dar ata pa restaurnag osv. sen Evelinas 18 ars dag hade jag ju inte velat missa men far ta igen de till 2008 o 19 ars dagen =) nu tickar tiden har och de kostar 6 kr / kvart sa far skynda mig..

Kickilina de ar nog bast om du skickar ett LAAAAANGT mail for att jag sitter nog inte sitlla pa samma adress sa lange..

Maste rusa och tjecka in min jobb check LOOOOOOON PENGAR...=) puss pa alla


AUSTRALIAN DAY TO DAY 26/1-07

Santhorpe

Nu ar vi i Santhorpe och ska saka jobb som appleplockare. Hon som hade jordgubbsplockar landet tyckte inte att vi skulle jobba hos henne for att vi skulle forstora vara ryggar med markjobb sa hon visa massa stallen pa kartan som va med applen och paron osv. Vi ska talta pa en campingplats en bit utanfor stan dar alla jobb finns. Mycket harligt kanske lite varmt i taltet dock men de har ar fan livet bara ta bilen o aka dit man vill o talta o nu forhoppningsvis kan vi fa pengar och kasnke i framtiden aka mot Perth o vastkusten. skulle varit gott o upp till barriarreven med.

Lite svar pa Kickilinas och EmeliKs kommentarer:

Kickilina. har inte tradlost internett just nu men ska se om de finns skype pa datorn pa campingan sa kan vi snacka vill hora ALLT..

EmeliK. Fartkonditon har vi hela tiden de racker inte med AC nar man ar har nere plus att ACn i bilen kanske inte ar varldensbasta sa FART KONDITION ar det vi lever for pa 100 vagar ar det ner med rutan o ut med armen, kanske inte sa fin solbranna sen ganska ojamn. Hoger arm as brun medans vanster ja du forstar nog. Det blir dock ganska kalt pa kvallen da gar det inte att ha rutorna nere da fryser man ihjal.
______________________________________________________________________________________
for dom som inte kan geografin i AUS sa ligger Santhorpe innat land aldsa inga strander man kan svalka sig vid. =( men hon pa campingen sa att dom hade en damm Okei kanske inte basta vattnet men de kommer underifran sa de va anda drickbart sa hon. De ar ju gott de.

Om exakt 8 dagar ar det min 19 ars dag och vi ar ju inte i varldens party stad direkt men de far funka. Kanske till och med far spendera dagen i en bil upp till brisbane och hamta joel. de beror lite pa jobb osv.

Men tror grabbarna kom o hamta oss nu sa far sluta. Puss o kram folk fortsatt kommentera roligt att lasa=)

Pengar pengar pengar..

Nämnde jag förra gången att vi köpt en bil, Jag, Linn, Johan, David och den nya bögen som vi har hittat som kommer från U.S. and A (citerar BORAT=)) han är jävligt rolig faktiskt. Kallas även för cake för han bjuder oss på kaka (chocklad kaka, jordgubbskaka mm. ) när det börjar bli nattetid och då sitter den där kakan aldrig fel. MMMMM...Han ska hänka på norrut tills Joel kommer. Så nu blir de ta mej fan ROADTRIP. bilen kostade 2200 AUD ni får själva få in på forex och räkna..=) men om man delar på 5 är det typ 2600 var inte så farligt. Det är en Ford Falcon så va fan tanka den med bärs kompisar. =)=) så vi tänkte stanna på varje farm och fråga om dom brhöver staff. det är lite konstigt att skirva på min egna dator på svenska för man pratar så mkt engelska så de blir lite omvändning och på tal om de, JAG och JOHAN är dom ända med körkort och de är ganska långa vägar uppåt så jag lär ju få köra en del. SHEAT fel sida vägen o ratten på fel sida, tur att vi köpt en automat.=) oj vad många smilisar de blev antar att jag är lite övertrött eller glad jag vet faktiskt inte vilket. Men de kan man lätt ta reda på om man sover en stund kanske få i sig frukost och kanske duscha eller vad sägs..! börjar änna kännas som att duschen ska bli de första fast jag är ju jävligt hungrig och jävligt trött. det får nog bli 1. MAT 2. DUSCHA 3. SOVA 4. HÄMTA BILEN 5. BOTANISKA TRÄGGÅRN.! Drack lite bira igår och sen så kolla vi på film o sen blev det som de blev. Yeah rock on.!!

Nä dags för resedagboken SE YA

snygg eller ful, 1-5 poäng.

Ja du inte en enda kille som hamnar högst upp på skalan än asså har en kille på vårat förra hostel som heter alex som är jävligt söt faktiskt men han kanske är en 3-4  så där! kanske uppgraderar sig sen. Vem vet, har skulle ju försöka fixa jobb till oss där han ska börja jobba! på ett fruktplockar ställe=)

Vi va på stranden igår. INTE ETT moln så långt ögat kunde se. Men vad man kunde se va surfkillar, dock inga snygga men de är väl sånt man får ta! hehe blir nog bättre när vi kommer uppåt i landet mot barriärreven.

Snart fyller jag år med.. fan va nice. blir jag 19, jag skipper mellan året och när jag kommer hem är det dags för systembolaget där alla mina tjejer kommer få vistas innan jag kommer hem iaf.!! Men de ska iaf bli SKUMPA och BENGA när jag fyller år kan ni ge er fan på asså..! NICE MAJS.

Lyssnar nu på Agnes och Sebastian i lurarna en ful kille ligger o läser den andra fuligen lyssnar på cd! Linn ligger och sover och nu kom piercing mannen in och frågade om jag hittat ngt jobb ska nog gå in på seek och kolla igen han ju inte förra gången. Näe men snart kanske man ska väcka Linn med kl är ju trots allt 11.02 här nu=) hehe puss o kram gullungar som läser=)

Sydney

Kanske namde igar att vi hitta en jatte check bog kille. Idag har han visat oss runt i Sydney pa en gay tour. Hela gay gatan ar incheckad. HEHE vi stannar pa detta hostel en natt till minst, idag ska vi prata med chefen om jobb dar for boendet. hon tyckte de verkade bra med oss for hon hade varit borta i 5 dagar och tyckte att det sag ut som skit sa nu ska vi fan ha detta jobbet sen ska vi soka pa cafeer man fick tydligen bra betalt plus massa i dricks. De ska nog funka ska du se!

Horde om kryss i THN for mina tjejer hmm vill verkligen veta vilka tjejer och vilka stallen=) NYFIKEN...

Vadret i Sydney har inte visat sin fina sida an. Lite regn skvattar da och da men inte skurar som i THN dock=)

Fucking javla tangentbord dom har har.. Helt vrickat. HEHE  men tror att man lar sig snart.!!

Vi rakade somna fran barrundan igar. vi skulle bara vila lite, sa vaknar vi 22.30 och man skulle motas kl 21 om man skulle med. OPPS jaja vande vi pa oss och sov tills kl va typ 7.15 i morse ratt gott faktiskt.

Men nu ska jag kolla pa www.seek.com.au om det finns ngt jobb=) pussa

Uppdatering fran andra sidan

Yes nu sitter jag har i Sydney kanske inte va de jag hade planerat men va fan i WYONG va de slaveri till 1000% sa javla jobbigt. Mocka minst 3 boxar och typ 20 hagar hamta hastar, tvatta hastar, mocka igen, mata, sopa och gora allt ingen annan ville gora. Nar vi kom till Sydney med all varan packn ing plus maten vi hade kopt sa traffade vi en jatte trevlig BOG som vi nu delar rum med i ett 6 baddars rum pa d*lux backpackers travelers hotel. Fri internet iaf=) ska forsoka fixa sa jag kommer in pa ett tradlost natverk med=) hehe men nu har jag inte sa mkt tid kvar. Puss pa er alla kommer snart att uppdatera igen hoppas jag.. pussa

Gick inte att skriva till alla pa efterfesten for att dom hade uppehall far underhall mellan 05.00-05.45  Och de ar den ju nu=) men har ar kl 3.00 pm Puss igen

RSS 2.0