Harma underbara Kickilina

Yes nu ska jag harma min underbara Kickilina
men inte med veckans uten med MANADENS

MARS

.. låtar: HINDER, lips of an angel. och Linda Sundblad, Oh father
.. händelse: Party med Lisa, Sarah, Fredrika och Oliver pa hotel grand i Wyong
.. goda gärning: Hajlpte Sarah att gora klart allt nar hon hade massa uppgifter kvar nar vi igentligen skulle sluta (tvattade tva hastar)
.. insikt:  HEMMA AR EN JAVLIGT BRA PLATS
.. bästa: Fredrika, Sarah (lart henne saga kukhuvud och hennes latar ar underbara) Oliver, Lisa och helt klart SANDY med hans fantasier om bad boys.
.. sämsta: KYLAN PA MORGONEN
.. citat: "du ar ingen vit flicka langre" sagt av fredrika.
.. sms: Ru bringin ma food? me is hungry! Fuckin rain.cu soon?Saz  (JA SARAH vi tutade utanfor din husvagn 2 sek efter jag fatt de och du fick din mat snygging tat lugnt)


men maste kila pyssa

KARLEK eller NARHET

Jag undrar om det ar jag eller hastarna som soker narhet. Om det ar dom sa visar dom de pa ett konstigt satt for jag ser inte narhet som att ha 500+kg pa min fot dar stalhattan inte tacker.. Klart jag vill ha narhet har ju inte haft de pa skit lange... Men INTE en krossad fot tack.

Lite mys i en soffa med en filt och en bra film de skulle vara toppen just nu men de kommer allt fa vanta ett bra tag. Maste ju komma hem forst..=)

O fattar inte vad ar stalhatta for skit igentligen de hjalper ju inte natt. hastarna prickar ju bara dar den inte sitter..

Idag mockade jag 6 boxar, red 2 hastar, la in nytt stro i 7 boxar, holl hast for veterinar, Ryktade 21 hastar, gjorde mat och ja va gjorde jag mer gjorde iording hastar och tog vara pa dom efter ridning.. 12 timmar gar ganska fort. jobbar ju 7-8 timmar pa morgonen och sen ar det 3 timmars vila om man har tur kan man sova i tva timmar. och sen ar det ca 4 timmar pa eftermiddagen och nu nar vi kommer hem ska jag forda ho med.. da har vi en halvtimma till........

Men men nu maste jag kila... GE MIG KARLEK.. orka hora pa alla karleks latar pa MP3n blir ju bara deppig.. =(

=) PUSS O HAJ KAJ 

Weeehooo

Yabbadabbadooooo...
Idag har man vridit tillbaka klockan en timme eller inatt. Fast de visste ju inte vi sa klart.. Sa vi gar upp nar klockan ringer 04.20 (sommartid har nere) men igentligen va klockan bara 03.20 da (vintertid har nere) sa vi borjade jobba en timme for tidifgt. men Tim va ju snall anda och sa att vi fick ga pa lunch 10.30 istallet for 11.30 =) Sa vi hade 4 timmars lunch de va gott de. o sen va vi klara kl 5 sa pang booom hela em ledig..=)

nu sitter vi pa internet cafet och fetar oss. (MED OSS MENAR JAG MIG OCH FREDRIKA OM NI INTE FATTAT DE) sa vi har en timme har...! ska ringa mor och far med for dom ringde forut nar Sarah dansa romp dans och stojjade i husvagnen

ska till coles sen och handla mat sen och med mat menar jag mjolk och flingor for det ar de enda vi ater. Orka laga mat. okei vi ater ute da och da. men i stort satt blir det bara mjolk eller yoghurt och flingor varje dag.. jag ater havregrynsgrot till frukost till lunch blir det mjolk och flingor och till middag blir det mjolk o flingor..=) hehehe jag vet att de inte ar bra men fan orka laga mat nar man jobbar 10-11 timmar om dagen..

GLAD idag for jag tittade pa TV igar och sa bestallde vi PIZZA Otroligt att man bara kan ringa ett samtal och sen sa ar Pizzan utanfor dorren efter 40 min

OO jag har ett GANG.. det bestar av mig sarah, fredrika och oliver. Nar lisa och dan jobbar ar dom med i ganget eller Lisa ar jamt med. javligt roligt har vi iaf ihop.... sen har vi Sofie som inte ar med i natt gang for de ar hon som ar the boss fucker sa hon ar med tim hela tiden =/ och sen har vi de inidska ganget som bestar av 2 super tontar till indier, dom forsoker verkligen va tuffa men dom blir bara mesigare

Kickilina pluggar och jag jobbar roven av mig=)

Min sota lilla mate ar pa Malta och Pluggar och enligt min tid som ar x antal timmar fore henne ( vet inte om det ar ngn tids skillnad mellan Malta och Sverige) sa har hon precis gjort dag NR 1 i skolan har det gatt bra min prinsessa?? Och enligt mina berakningar sa har jag gjort 35 dagar pa mitt skit jobb. Men det ar val ungefar lite mindre an en 3 del av de jag ska gora..=) hehe sa snart sa. inte sa langt kvar. Den fosta manaden svishade forbi. Tank om resten kunde gora de med.

Mina tjejer dar hemma peppar mig sa mycket och jag uppskattar det verkligen. Och har nere har jag Fredrika som peppar mig. Hon vill att jag stannar for vi trivs ihop men ocksa for att hon INTE vill va med indierna sjalv.. hehe jag skulle ta sjalvmord om jag hade behovt att bo ensam med dom mer en en natt som jag redan gjort...!!! det ar verkligen sa fruktansvart. =)

Saknar snygga kilalr som luktar gott som man bara inte vill sluta sniffa pa.!! Far hitta mig en san nar jag kommer hem igen=) wehooooo

Och i Lordags va vi pa pubben och tog ett par Ol! en tjej jag kommer sakna ar LISA sager bara WOOOOOOOOOOOOO MORNING! underbar tjej!

Jag har ju borjat ta efter henne sa jag kommer defenitivt skrika wooooooooo hur hogt som hallst nar jag ser den som hamtar upp mig pa flygplatsen. WOOOOWOOOO!! hehe underbart. Namnde jag de att jag har fatt massa smeknamn. SANDY kallar mig Lizzy, TIM kallar mig Liz och for SARAH ar jag Lisa 2. KART BARN HAR MANGA NAMN!!  Bara 10 min kvar pa min timme pa it cafet men skrev mer i resedagboken. O nu ska jag sluta har sa jag hinner kika in pa Kickilinaas blogg och sydans med.. o kanske nordans..=) puss och hej stumpor.

BAJA MAJA

Mhm idag sa gick allt bra tills vi skulle lagga in nytt span.. BAKLAXA LISA inte tillrackligt bra uttaget allt piss. Bara att borja om. Tomde verkligen hela boxen och la in nytt. men va far man for de en javla indie som sager you are to slow!! AND ---- YOU. Hatar sant fan gor sakerna sjalv da jag har bara kort ut 5 skottkarror o verkligen mockat ur sant som du aldrig skulle ta ur. BAJA MAJA!! Nu sitter jag o Fredrika ( som har sin dag off idag) pa biblan igen. STAMMISAR=) o sen ska vi ga och kopa ett par ol... Konstaterar att man somnar battre da. IGAR va de pizza som gallde for hela slanten.

Har massa underbara Anglar pa jorden (utspridda pa den runda globen) men en star hogst. Har ar det GODIS man suktar efter och Emelie Muller visste precis att de va djungelvral och nappar som va nr ett och tva pa onskelistan. UNDERBART EMELIE tar en apa ur djungelvralen varje dag=) den maste ju racka ett tag.=)

Far be min pappa att boka om min hembiljett for jag kan inte gora de om jag inte ringer till australian airlines och till Thaiair. gaaah men pappa fixaer allt smidigt och latt=)

SAKNAR alla dar hemma o de va nara att jag borjade grata idag igen (sorry om jag klagar men orkar inte dolja de langre) Nar jag ---- YOU ARE TO SLOW och en indie som bara lamnade mig for han skulle hamta vatten VA FAN vattnet i kranen funkar jag har testat.!!! sen ---- jag ratt ok jobb.. Det ar helt underbart o hand walking en hast (beta gras med den, star o haller den sa den far ata for vissa hingstar far inte ga ut i hagarna o vissa ar skadade) och bara sta i solen o NJUTA de ar helt ok faktiskt..=)

sov ganska daligt i natt for min mobil MIN SVENSKA mobiol ringde mitt i natten. Nagon som kanner pa sig att dom ringt?? tror de va mormor horde bara hej sen klickade jag sa fort jag kunde ville ju SOOOOVA ! ---- ett sms av KICKILINA idag med de kom dock 05.15 sa jag hade redan borjat jobba da kickilina. O min svenska mob har jag inte med i stallet sa sag de nu pa lunchen.

Men maste avrunda nu.. Tjejer de ar nog inte sa forjavligt som de later men

sanningen!

ibland ar det sa himla hemskt att behova beratta sanningen. Men det kan vara varre att halla den innombords. Jag tror jag har gratit mer den tiden jag tillbringat har i Australien an vad jag gor pa ett helt ar hemma. Vissa dagar kanns det bara som jag vill do eller bara slappa allt och aka hem. Men jag tvingar mig sjalv att sta ut i helvettet. Idag her jag mockat 9 boxar och vad far man for de ingen credit iaf bara skit. Jag va tydligen for langsam de skulle kunna gatt pa 1,5 timme. Fattar ni 1,5 timme for nio javla boxar med hastar som star inne dygnet runt. jag var glad bara jag hann gora 3 boxar i timmen. Men om de fortsatter sa har sa har ni mig hemma innan ni hinner blinka for de varker i armar och fotter. Lunch timmen har gatt at till att handla och att kora runt pa folk. SA hima utattad. Det ar inte roligt alls nu. och sa fort jag satter pa MP3n langtar jag bara hem annu mera. Tror jag snart far fixa min biljett sa jag kommer  hem for jag vill SOVA bara ligga i en sang o sova ut. Hade varit gott. Har sover man som langst till 7 pa sin lediga dag men nu kommer jag inte ha ledigt pa 3 veckor vilket betyder upp 04.20 i 21 dagar i rad MINST.. men ska forsoka sta ut i 8 veckor till minst sa har jag gjort 3 manader har o da kan ag kopa lite grejjer o sen bara satta mig pa ett plan med en bok i handen och MP3n i oronen och verkligen veta att jag ar hemma om nagra timmar.

Saknar er alltihopa. SE YA SOOOOOOON.. Pussa

Ledig dag igen

Idag har jag en ledig dag igen! hade de typ i torsdags med men man tackar ju inte nej till en ledig dag nar det inte finns ett enda moln pa himlen. Eller vad sager ni dar hemma i kylan..! Ska till Beahen efter vi suttit har en timma.. Gott gott. Anna och Annie aker imorn  (dom tyska tjejerna) lite lessamt. imorn sa ar vi bara 3 som jobbar efter typ 10 for dom indiska pojkarna ska ivag pa ngt mote om deras visum bla bla. oo igentligen ar vi 4 men Sofie raknas inte for hon gor inte manga hantag..! Loggade precis in pa msn men de va inte sa manga som  va inne o alla som va inne va AWAY. men kanske inte sa konstigt kl ar typ 5 pa morgonen hos er nu.. Har ar den 3.32 PM sa de sa.

Solen stralar sa klart och fint utanfor.

Jag har bestamt mig for att boka om min hembiljett med 4 NOV ar way to long. ska nog jobba hos tim i 14 veckor till sen resa lite o sen hem nan gang efter de inget bestamt datum an. Plus att datumet kommer jag inte beratta de far ni veta nar jag star och plingar pa dorren hemma ska rita upp en plan om vem jag ska plinga pa hos forst.! ska bli sa roligt..=) sen sa ar det fest som galler.

Horde rapporter fran emelies fest att den va kanon, hade garna velat vara dar men nu har den varit och jag ar pa helt fel sida av varlden for att overhuvudtaget kunna tanka pa att jag skulle kunnat vara dar. =(  sorgset men sant.

Tror att jag far med mig fredrika pa min resa sen vi planerar allt ihop nu. men grejjen ar bara hur vi ska kunna flyga hem tillsammans for hon flyger till Sthlm sen vidare till Visby och jag flyger till GBG men jag vill inte flygga sjalv sa funderar pa att ta STHLM sen flyg eller tag till THN! far se hur de blir. Nu ska jag forsoka uppdaera min resedagbok sen ska jag AKA TILL STRANDEN....!!!!!

Puss pa alla sma lingon dar hemma

Wyong

Hej ha nu sitter jag pa bibloteket igen for att forsoka uppdatera har det har inte gatt dom tva sista gangerna sa nu haller vi tummarna.


5/3-07

Hej ha raopport fran Wyong. Trivs ganska bra faktiskt. Lite slitigt bara. Mockat 6 boxar och 13 hagar ansalange idag. Bara 2 hagar to go. Tim ar trevligt om man ar trevlig mot han. De gar faktiskt att skojja med honom..=) Hovslagaren Sandy ar ju toppen rolig. Han kan klacka sana dar dumma saker sa bara jag hor och sen star man o as garvar i 15 o ingen annan fattar ett skit. Men vad han sager ska vi nog inte ga in pa har de kommer i nagot annat inlagg nar jag har mer tid. Bara har pa bibloteket pa lunchen och har en halv timma pa mig.


Maste hanla mjolk med. =) livet leker verkligen har sa mkt rolig fritid. Borjar 5 pa morgonen - 11.30 om man har tur och allt ar klart sen lunch till 14.30 sen pa och jobba igen till ca 18 om Tim ar hemma sa blir det lite langre arbetsdagar. Men men de ar ganska kul ibland..


Pa min lediga dag i Lordags besokte lilla Lisa standen aaa sa harligt de va 2,5 timme lag jag dar o jobbade bort min brottalinnes solbranna. Yes de gick bra jag ---- bort den ska jag saga er men jag ---- rand av bikinin istallet. Kanske ska citera min rumskompis Fredrika. - Du ar ingen vit flicka langre och kanske sofie -  You look like black on your shoulders.


Yes jag ar den svara ankungen..=) men maste kila puss o kram skicka garna brav..=)


Elisabeth Melander
c/o Limitless Lodge
RMB 1124
Yarramalong Road
Wyong Creek
N.S.W. 2259




8/3-07

Yes jag jobbar och sliter.. Men de gar allt bra. Ar ledig idag och har kollat pa lite film antagligen blir det mera film nar jag kommer hem igen ( till stugan) men de ar ju faktiskt migg hem utan en mamma och pappa som tjatar pa dig om disk osv men tror att jag blivit mkt vuxnare nu stadar ju sjalv, diskar och tvattar sjalv o ingen sager at mig att jag ska gora de utan jag bara gor de.! underbart ju. En sak till som ar underbart. ---- ett paket av familjen igar. De inneholl : 2 gina tricot linnen ett gult och ett rosa, 3 par trosor och SVENSKT LOS GODIS helt underbart att de inte tog godiset i tullen. O min Kickilina ger mig massa uppdateringar. Sa ni dar hemma ar inte valsingnade hor allt om er o de ar fort..=) Men de basta ar att ingen vet nagot om mina bravader. For de som hander i AUS stannar i AUS de ar bast sa inte for att jag ar busig men alla behover inte veta allt om mitt liv. De enda ni behover veta ar att jag langtar hem som fan ibland kan jag dromma att jag ar hemma och allt ar sa bra men sen vaknar jag upp nar klockan ringer kl 04.20 varje dag och inser att jag ar pa helt andra sidan klotet an hemma. Lite jobbigt ibland men fan sant man far ta! Sa tjejer kan bara saga om jag ar dalig pa att skicka brev till er betyder de inte att jag inte tanker pa er de betyder  bara att jag inte har ngn fritid och att de kostar en del att skicka brev + att jag har sisadar 10pers att skicka till..=)


men keep going och sa skicka garna brev med SKVALLER jag alskar skvaller.


och jag har kommit pa mig sjalv att jag borjar glomma ord pa svenska bara kan dom engelska orden men de kanske ska va sa inte vet jag.


Tim ar jatte rolig med men ganska stressig nar han hade paketet fran min familj hor man en skrikande tim.  - Elisabeth the post man is here HURRY UP! okok ingen postman va dar isjalva varket hade han varit dar och lamnat de till Tim men jag sprang ju som en galning for jag trodde jag skulle skriva pa ngt..=) hehe


En bonus grej jag maste saga med JAG.......................................



                                                                                                          HAR..........................


SLUTAT....................................................................................................................................................................ROKA


=) hihihi Puss o hej pysar nu maste jag skynda mig till Woolworth och handla mjolk och flingor





sa hoppas det gar


RSS 2.0