Nykter lördag på Lippan med Jessica! OCH LUND MED HELEN ;)

Ja i lördags var jag, jessica, helen och sofia på lipz. Jag o Jessi var nyktra. Jag slutade jobbet kl 21 och skulle bara hem och duscha och byta om.. Precis när jag kliver ut duschen ringer Jessica och hon har inte sina nycklar med sig så jag får springa ner i Handuk och öppna till den lilla råttan.. Tur att den var stor och jag hade skor..;)

Sen åkte vi till Sofia där hon och Helen satt och drack. efter ett tag tog vi räsern ner till stan och entrade Lipz. Väl där inne träffar vi Gustav, gud vad roligt o se honom igen det var redigt länge sen, Mikael, som berättade att han fått lägenhet i Trollhättan och de visade sig att vi typ blir grannar =), Spjuth, som är lika galen som vanligt =). Riktitg kul var det om de inte hade varit för GUMMI RÖVEN, jävla täntig idiot tjej som puttade rupma på oss hela tiden. Var nära att ta ett grepp och släp ut henne men hon överlevde det..;)

Nu på fredag åker jag och Helen till Lund för att shoppa och bara koppla av lite. Ska bli så fruktansvärt roligt... bo på Vandrar hem och ta Ullared, shopping och ja allt man aldrig hinner med för att man jobbar..! men nu måste jag sova för jag ska ut o springa i morn bitti..! puss puss

sassi och tiger

Nu har dom åkt hem känns otroligt tomt! ingen itger som skriker och springer runt mina ben ingen sassi som föjler varje steg jag tar..! älskar dom.. fick en fin "tavla" på maya kalandern av sirpa och bisser men de erätter inte katterna den möter mig inte i dörren och den stryker sig inte runt mina ben när jag minst vill det... Saknar er redan mina pärlor och de har knappt gått 5 timmar ( som jag dessutom inte varit hemma under) men jag har ju ingen som möter mig i dörren=(!!

SOL!

Visst är det underbart med sol!. Tråkigt bara att man inte får se den så mkt när man har inomhusjobb.. jag har två jobb och båda är inne.. Tråkigt men sant. Jobbade natten till idag, inte så mkt att göra med de var ok ändå! sov till 4 idag:P  imorn ska jag jobba dubbel skift. 9-16 på möllan 23-07 på arresten.!hoppas att de blir jätte lugnt..! Sova tja de får man göra när man dör.. Idag kunde jag välja mellan att skita i at min lägenhet såg ut som fan och gå ut i solen, gissa vad jag valde.. Jag städade tro de eller ej men jag tog mig i kragen och städade hemma, det var välbehövligt för de tog ungefär 2,5 timme! Men nu är det fint igen och jag är jäte nöjd med mig själv..De känns så underbart nr man gjort något bra...! Men men nu ska jag pipa Linn för vi ska se på CSI idag..! puss o haj

RSS 2.0