Wow wikken day.

se stavningen TIHIHIHIHIHIHIHI^^^^^^^   


Ja men de är verkligen wow.


För Idag fick jag veta att jag ska göra FYS PROVET inför polishögskolan 08 i VÄXJÖ den 12 dec !!

Kickilina får jag komma till dig den 11 åka o göra provet och komma tillbaka till dig?? får jag hälsa på i kalmar..?? kanske till och med kanske hinner med en trip till Fjedjikka om jag har tur och hon är hemma och vill.! Växsjö.. undra hur jag ska komma dit om mamma och PAPPA har tänkt att låna mig bilen eller om jag ska ta TÅG??!!!!

VÄXJÖ - 1. harres test
               2. löp test
               3. dockan
kanske 4. simtest !!

love gå o simma i morn jaaaa! köp en baddräkt.. JAAA!! JAG SKA FAN KLARA FYS PROVET!!!!!!!

Pass på jag ska bli polis...=)


Kollade precis på offside ala jörgen på facebook IGEN O IGEN O IGEN.. Underbart. Fördel: lika bra jämt skrattar som fan tack för förklaringen Jörgen. Nackdel: börjar gråta när jag ser de saknar de så otroligt. Emelie, Emeli, Johanna kom hem nu. Jörgen umgås mer med GÄNGET..! LOVELOVELOVE. 

jörgen "åhh vikken jävla stor boll" (en chips skål)

jörgen "han passar till honom nu (flaskorna) får han stå där?  (flaskorna står på varsin sida om glasen!)

jag- "NEJ"
jörgen "men du kan ju de här, kristina hänger du med här?(o filmar)"
kristina "JA"
jörgen " då kan du stänga av här för då va vi färdiga"

Du måste ha varit där och lyssnat för att förstå.. SÅ UNDERBART

JOBB

nu är det 4 timar kvar tills jag ska börja jobba.. sedär ja..! hur tråkigt kan de bli..!!!!!!! sen jobbar jag till 9 sen ska jag hem och BARA slappa..!=)Har igentligen inte så mkt att skriva.. MEN ni får ha de gurra...

Tyck till

Har besluts ångest..

TIM BOLAND AUSTRALIEN LIMITLESS LODGE

Fördelar: Med fredrika, Engelskan, Goa människor, Hästar, Underbart land, roligt, ett tag till i mitt andra hemland känns som jag vill flytta dit och aldrig mer komma tillbaka..!!!

Mot: Långt hem , hårt jobb, missar Åre, missar antagligen Peter Le Marc.

TYSKLAND AUPAIR

Fördelar: Kort hem, Åre resan är jag med på, Missar inte Peter Le Marc, Kan läsa kurser på distans, Tyskan

Nackdelar: Hushålls arbete, Ensam, Jobbigt, Inte mkt pengar.

SNÄLLA hjälp mig.. Om jag åker till Aus blir det typ i de närmsta dagarna typ om 2 veckor.
Om jag åker till Tyskland blir det i början av Februari.


Mår dåligt över allt. helvette.. Inte varit på min engelska på typ över en vecka och kommer få såååå mkt IG.. fattar ju nada o helvette!! BAJA MAJA

Vem vet

kanske blir smulan med Kickilina. De skulle vara den 10 feb isf så de går kanske o klämma in det med....

Men här kommer det, de kommer alltid ett men. Jag har lite bollar i luften nu för jag vill inte stanna i Svedala längre än vad jag behöver.

ALT 1 Åka tillbaka till AUS och Tim på Limitless lodge. Han är deserat och vill ha dit de perfekta teamet som består av mig, freddie, 2 killar och en tjej från england, karan och harjindra (indierna). Vi skulle få bo i huset inne i Wyong. (jag o freddie) ha staff caren. och bra lön ca 5-600 aud/v och kanske få åka till hongkong. =)

ALT 2 Aupair i Tyskland start i början av feb. ett till ett och ett halvt år. Hos en familj i München som älskar att vara i skidbacken typ varje helg. 400 euro i månaden bidrag till tyska kurser. Flygbiljett ner och hem. 2 tjejer på 6 och 9 år mamma o pappa (svensk familj)

Jag vet inte vad jag ska välja och måste välja innan inatt då vi ska lämna besked till Tim Boland=)

problem JAAA för jag ska hyra ut min lägenhet med.. ngn som vet ngn som vill hyra min 2:a på 53,5 km disk och tvättmaskin möblerad om man vill. för 3500 kr / månad 4 min gångväg till högskolan i Trollhättan.. 5 min gångväg till city......Puss o kram för mig..

Nej lämna mig inte

Neeeej jag vill inte vara ensam. Kan ingen förstå det. Det är de värsta som finns.. Och nu flyttar Jessica ut i helgen.. Vi funkar skitbra, men hon vill ha ngt eget, jag förstår henne faktiskt. Vem fan vill bo med mig mer än 3 månader??!! Idag har jag varit och pantat och köpt grönsaker o mjöl o jäst o sirap mm. Ska nämligen få tummen ur röven och baka lite hade jag tänkt.. om det inte blir idag så ngn annan dag. O sen massa grönsaker; spenat, champinjoner, paprika, socker ärtor, morötter o potatis.. Tänkte göra en wok ala AUSTRALIEN. Var så himla längesen men de är så jävla gott. Först ska jag bara åka till ÖB och köpa Julljustakar för 39:- styck=) as bra när man är fattig som jag=)

V5 2008 = MIN 20 års dag och ÅRE med gänget. Jag, Jessica, Sandra, Cattis, Helen, Berg, Björk, Wictor, Larsi o Wezzlan. 10 pers sön-tors.. VI KOMMER ÄGA BACKARNA se upp i stugan här kommer vi..

Vi har tåg upp och ner LIGGVAGN tack gode gud. Jätte fint boende och LIFTKORT nu ska vi bara skaffa spriten..=) Jag måste köpa binningar till min bräda med men det är ju ett tag kvar det fixar sig.. La in pengarna till Wezzlan idag så nu är jag fattigare än fattigast.. =)

27-31/1 2008 UNDERBART
28/1 2008 JAG 20 ÅR i ÅRE=) LOVE

RSS 2.0