Smulan!!

Satt på bästa stället i stan från kl 21-24.45 idag. Ganska mysigt faktiskt de va jag Emeli och Kristina. Bästa musiken också, Peter LeMarc. Alla skivor kommer ju från mig! Nyktert blev det idag fast jag fck erbjudandet att bli däng på andras bekostnad. Menkänner att jag ska inte dricka mer i Svea-rike för att den här lilla lilla pytte lilla stan får reda på precis allt Glappkäftar är vad de är i THN. Ska faktiskt bli skönt att få komma ifrån och upptäcka världen lite o se om det är lika illa på andra ställen på denna jord. Om det är det kanske jag blir den första som flyttar till MÅNEN för gott. tänk att bo på månen och dö på månen bli begravd på månen dricka skumpa på månen göra vad man vill utan att en jävel vet om det! Hade kanske varit något.

Kommer nog sakna mina Thn brudar men o andra sidan kommer jag väl hem nån gång. Men tänk att få mysa med en het Australensare utan att Svea-riket vet om de =) De du!! De hade passat mig super bra.

Förresten ska jag åka till smulan imorn vid 5 tiden och hämta en snygging bild därifrån så jag har något att kika på! Men WYONG = stad - lagun - havet. 1,5 timme med tåg till Sidney. Semester i Australien = STORA BARRIÄRREVET - dyka - surfa och spana =) OOO bara hmm 31 dec - 1 januari - 04.00 2 januari sen så åker vi mot landvetter där vi hoppar på planet som tar oss till Wien där vi byter plan som för oss till Kualalumpur som sedan för oss vidare till Sidney. Drygt 24 timmars restid med flyg och mellanlandningar. 1,5 timme med bil till Landvetter + 1,5 timme med tåg till Wyong!

Men nu ska jag sova det är trots allt Nyår imorn (idag) så måste vara lite pigg när jag ska städa mitt rum och sen göra iordning husvagnen till mig och Linn.Puss o kram

Hajen

Mamma o pappa sitter och kollar på Hajen 2. Antar att jag INTE ska se den innan jag åker jag komemr ju inte våga surfa eller dyka eller nått efter en Haj film. Fast jag sa faktiskt till mamma idag att jag skulle personligen dra ut en hajtand ur en haj och hänga runt halsen. De hade fan varit äkta status o så Jävla roligt..!

Jag har låst upp mammas mobiltelefon med så den får hon INTE ha kvar för den ska jag ha med mig till KÄRA AUSTRALIEN. Sen va mormor och morfar här förut och lämnade AUS dollar fick 350 sådanna. om ni vill veta vad det blir är det bara att gå in på FOREX  valutaomvandlaren och kika.

För dom som undrar vad jag gör nu ska jag tala om det. Jag skriver i min blogg, ritar i ett Block och planerar vad jag ska köpa på Torp imorn när jag o tessan ska dit o kika in rean!=) Nice värre Sen ska jag testa Nyårsdrinkar imorn dom blir ALKOHOLFRIA för allas trevlnad.

Crocodile dundee går på 4an nu kanske skulle kila ner o kolla på de så man kommer in i livet i Australien! Yes mam. Nu ringer jag Linn också. tänk vad jag gör mycket.! Men nu ska jag säga hej då dags att säga hej då=) hehe pussa

Packa!

Ja packa packa packafan måste nog tvätta lite med för jag har bara 3 dagar på mig sen natten till den 2/1 måste fixa de mesta nu. Och sen kommer Mormor och Morfar och då ska jag få födelsedagspresent! AUS dollar ska jag få. Dock vet jag inte hur mkt men Jag är tacksam för allt jag får. Behöver lite slantar nu när jag ska resa så långt. Tänk att sitta på ett plan i 20 timmar. Resan tar totalt 24 timmar med mellanlandningar! Nä nu tar batteriet slut på Laptopen. Ha de Pjukk

Vad håller jag på med!

Fy fan jag är ett svin fan tur att jag åker den 2/1 slippa den här stan där alla får reda på ALLT..

O de va BAD mig ör typ 15 min sen jag skulle aldrig tagit tryckarn med den pojken. Behövde något nu jag är full men fan inte tillräckligt hitta lite maritni i kylen passade på =) Sipsons på tvn. Fan känner mig sååå dålig..Hur kan jag göra så här fan fan fan..o innan jag åker o grejer.! HELVETTE

Katastrof, Lycka och Ångest

Ja de funka ju inte så bra med sprit löftet. Dagen efter för att vara exakt den 26/12-06 Ringer Emeli Kristensen och frågar är du trött. Vad svarar man på sånt när baksmällan sitter i och precis kommit hem efter 7 dödande timmar på jobbet, jo man svarar JA. Men så ville ju lilla Emeli gå ut o man ställer ju upp=) Ja de gör man. så till Lipz onykter och dan hamnade vi av någon knstig anledning på efterfest. Där vi slutligen utökade våra färgers vidgning på den fina Kartan. Kommer hem kl 10.20 idag o är DÖÖÖD verkligen. Jag går upp äter lite och konstaterar att Lilla Julafton med tjejerna börjar kl halv 6 YES så SOVA lite då kanske JA,.

Somnade i fotöljen uppe, med katt i knät o tvn på. Vaknar när pappa o mamma ruskar i mig o säger gå ner o lägg dig i sängen o sov lite så du orkar med något sen. Okej inte så svårt att övertala mig till att sova.Vaknar igen kl 4 och inser att jag nog ska krypa in i duschen och försöka skrubba bort baksmällan. Går faktiskt ganska bra.

Johanna hämtar mig och vi beger oss ner för att möta alla tjejerna (utom Marie som jobbade lite för länge). När alla är på plats säger dom JAHA då går vi väl upp då. Men hallå Marie bor väl i Skoftebyn hallå inte i stan va håller ni på med nu då!! Nä då hade tjejerna hyrt Temahana o sollyan! Ja alla söta tjejer hade bikinin på sig utom jag för jag visste ju inte ett skit om detta. Får låna ett par bikini trosor av Emelie, allt va ju bättre än kalsongerna jag hade på mig.. Sen sitter vi där inne i underbar värme i en timma med en fruktdirnk (alkoholfri) och fyller i den underbara kartan. Sedan åker vi hem till Marie och har lilla julafton, Emelie Nord va de som hade köpit till mig. AScooolt överlevnadskit med solbrillor, tandborste, tamponger, kondomer,liten sprit sak=),en liten bok med kort i på mina brudar och lite smått o gott. Sen skulle vi åkt till GG´s jag Nord och Syd men jag bangade insåg att jag har MASSOR att göra för det redan är torsdag imorn och måste fixa mängder med saker i affärer o dyl innan jag åker om 6 dagar.Plus att det är NYÅR o sån skit med öppettider.

Men jag vill tacka mina tjejer för tiden på Temahana och för dagboken och lovar att jag ska vara flitig med den. Underbara tjejer Kommer sakna er men nu har jag adresserna så jag kan skriva till alla.!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn..pussa

SUPA???

jag ska nog aldrig mer dricka för när man dricker gör man konstiga saker som att följa med två grabbar hem till Edsborg LÅÅÅÅNGT.. sen går barfota så man blir iskall och får sår på fötterna och för att inte förtränga lite så blir man så jävla sketen..

Sen får man för sin kl 6.30 på morgonen att man ska hem, då bor man ju på andra sidan av stan så då tar det ca lite mer än en timme å gå hem i KLACKAR.. o sen är man sketen igen=) o sen behöver man dricka ja de behöver man så går man upp o hämtar i kylskåpet en flaska julmust och en flaska bubbelvatten. o sen somnar man så fint kl 8 på morgonen och vaknar kl 12 flyger upp i sängen och kollar på klockan och konstarerar att man kan sova en timma till innan man måste göra sig i ordning för jobbet som man ska vara på kl 3!! FY FAN jag ska inte supa mer innan jag åker.exakt en vecka kvar.! Puss å hej

Australien =)

Pratade precis med en kompis till Linn som varit i Australien i ett år. hon har PANIK för att hon är hemma hon vill tillbaka för hon älskar de landet. HOOH Jag längtar såååå.. Vi har också kommit överens med min pappa att han kör oss till Landvetter natten till den 2 januari vi får åka senast kl 04 för att vi ska va i GOD tid till inchekningen.


Gaaaah blir galen på mig själv varför ska jag alltid kolla på klockan när den är typ 17.17 eller 20.20 nu är kl för fan 01.01 är det så ofta alla tänker på mig nu för tiden asså=) men de kanske är bra jag ska ju va glad inte galen!!


Nu hoppas jag bara att jag får alla julisar jag vill ha imorn (eller senare idag kl va ju 01.01 24/12-2006)

Hoppas också att tomten kommer MIN TEORI:

Han bor på sydpolen så han tar typ australien, nya zeeland, thaliand, kina, indien o alla dom länderna sen är hans renar så himla trötta så han måste ringa på ersättningsstyrkan i resten av länderna..:::: Australien måste vara ett toppen land för dom får den RIKTIGA tomten varje år...

MAETS (ohlsson) TEORI:
Tomten har ju en tidsmaskin vet du väl så han hinner komma till alla barn bara man är snäll..

det får avrunda kvällens inlägg ha en riktigt GOD JUL..


RUND ring med KRYSS i

Jaaa de va vad jag o Kristina fixade inatt, fast min va ju fixad för några månader sen! Men vi fixade en ny till Kickilina=) fan va nice de va...., jag tänkte inte gått med till Lipz igentligen men efter mycket tjat av både Johanna och Emelie så gick jag med..

Sen råkade jag hamna någon annan stans än hemma i min säng med Krisitna. Men frukosten hade vi ihop alla fyra.. med dom flygande äggen=) Fan vad roligt de va.. o jag såg tydligen ut som någon som druckit bensin!! Men de kanske man gör när man är bakis och trött...

Blev ju väckt kl 8 typ! O sen stå som en soooombie i en dusch i 20 min.. då kanske det ser ut som man druckit  bensin! fast jag har aldrig sett någon som gjort det så jag vet inte!

Idag blir det ut IGEN herregudars. Men idag blire Killgänget. Heikki och Ohlsson o doma dära..! vet inte vem som ska med mig men de löser sig till slut..! nu ska jag friska upp mig lite med en kopp the och en filt o tvn=)=) för jag är ALDELES själv här hemma:( buuu jaja men dom kommer ju sen iaf! kan passa på att slå in julisar med,, kyssa

panik ångest

Håller på att städa mitt rum o packa i banan lådor o nu är det verkligen på riktigt. Jag åker i Januari. Jag vet inte om jag ska hurra eller gråta. Jag ska lämna mina vänner och vet inte när man ska ta de där riktiga HEJ DÅ vi syns inte på minst ett år men ha de bra. Vi skickar brev o kanske kan höras någon gång på Internet men 6 timmars tidsskillnad är ju lite galet.

Hoppas bara att jag kan hålla bra kontakt med någon/några vänner när jag är borta det vore GULD. Och någon kanske har vägarna förbi sådär på andra sidan jordklotet.

Jag är väldigt nervös på hur det ska gå där nere men jag ska ge mig fan på att jag ska klara det. Om inte annat finns ju hästarna man kan gå ut o gråta hos dom är verkligen bra stöd. MMM o när jag kommer hem när det nu blir och om det nu blir, kanske hittar en snygg SURFARE=) då ska jag ta tag i min utbildning och skaffa ett seriöst liv med lägenhet och Vovve=) Hälst en liten pojke också såklart men goa killar växer inte på träd o kanske inte på sjögräs häller vi får väl se.

oo Jag vet inte vad jag ska ta mig till undra om jag kommer sakna familjen. Det gjorde jag defenitivt i Luxemburg men nu är vi ju TVÅ så hoppas att det går bra..

Men nu ska jag sova för jobba imorn  9-12 puss o hoj

Nyår!

En förfärlig historia men ändå rolig!!!!

Jag kan tyvärr inte åka med till Lindevallen över Nyår?! för att flyget til Australien går den 2/1 och från Lindevallen hade vi kommit hem 5/1 så de krockade ju lite. Hade kunnat åka med och åka hem den 1 men då visade det sig att jag skulle jobba de 1/1-07 kl 08.00-15.00 SHEAT där sket sig Nyår! Men då får jag ju en liten slant extra i Februari så de ska nog gå bra!! Sen har min ena mobil gått upp i vinnande bud också så får ju sålt den med KLIRR I KASSAN=)

Nyår blir nu då Jag, Linn, mamma, pappa, Claes, Eva, Sven-Åke, Bigitta och 2 till som jag inte vet vad dom heter. Middag hemma hos familjen med andra ord! Sen om jag ska sova på Klyftevägen 30 på Nyår så får jag sova i Husvagnen=) men de ska nog gå bra ska vi se till! Men nu ska jag ner o ringa Linn ha de nice majs=) puss

LUXEMBURG vs AUSTRALIEN

som dom flesta vet så tackade jag JA till AUSTRALIEN.
Idag så ringde jag Luxemburg familjen och berättade om situationen. Va lite tråkigt för de hade hänt en hel där så dom behövde väl knappaset en smäll till!

Eva (mamman) hade blivit av med jobbet för de gick inte så bra för företaget så dom va tvungna att skära ner. Lars (pappan) hans mamma hade opererat sin höft och fått en prop som slog ut talet mm så hon kunde inte prata nu! Stackare men men jag hade gjort både mig och dom en stor otjänst. för jag tror att jag skulle vara en sån som hade åkt hem efter 3 månader och jag hade LIPAT mig igenom dom månaderna!

Men nu blir det ju Australien den 2/1-07 kl 07.00 från Landvetter!

och nu ska familjen äta god mat.. pusshaj

Til Salu!!

Yes nu har jag fått ut min Opel Corsa på Blocket. sorry tjejer men måste sälja PWRn för att ha råd med flygbiljetten till Australien!=) o de ska bli å underbart roligt att få komma ifrån regn och rusk och komma till HÄSTAR, sol, vatten och egen "lägenhet" (delad med Linn då men de kommer bli topen)! o Vi har skrivit massa listor på vad vi ska packa och så försöker vi sälja alla våra grjor på blocket och tradera, jag lyckas ju nästan inte få sålt något=) vill ju ha betalt för mina grejjor!!

Någon som vill köpa sony eriksson mobiler så har jag två över=)
En bil och ett antal par skor som jag ska försöka sälja!! men men de ska nog gå bra tror bilen går på en vecka om jag har tur annars är det bara att panta burkar och försöka få ihop 15000 på 3 veckor då måste jag typ panta 30000 burkar, eller 15000 1:- flaskor, eller 7500 2:- flaskor, eller 3750 4:- flaskor se där de kanske går att fixa o efter de måste jag hjälpa Linn att panta lika många=)

men vi har nästan startat ett städbolag=) vi städade hos en som heter Anders igår och jag kan säga att badrummet tog MINST 1 timme så jävla ingnort med skit! huh an hade behövt en flickvänn som städar åt han NU!

Nä nu ska jag duscha sen ska jag banka åt mamma o sen hämta pappa o sen äta o sen mitt förhoppningsvis sista pass på möllan=)

Fast i Frankfurt Hahn!

Yes jag o kickilina skulle ju akt hem ihop men sa blev det inte för jag hade visst bokat min flygbiljett hem den 5/12-06 inte 4/12 FAN jaja men de fanns internet pa hotellt men de suger ända för den kopplar ifran och till hela tiden!

Men jag hade en minibar och den kan jag verkligen kalla MINI de fanns 2 öl, 2 läsk, och 2 soda vatten HAHAHA

Tv hade jag med men de finns väl bara tysk tv pa den! Kanske förstar lite!

Sa imorn är det utchekning kl 11.30 o da aker jag tillbaka till flygplatsen och spelnderar nagra timmar till där som om jag inet gjort det tillräckligt nu eller?!

Förresten drick aldrig en caffelatte pa Frankfurt Hahn flygplats SKIT ÄCKLIG jag vill ha din Emelie!=)

Ja ja har ju varit lite roligt i Lux iaf Ebba malade Henna pa hela min hand de är jättefint verkligen om jag skrubbar riktigt sa kanske jag far bort de pa 1 vecka=) Nä nu ska jag kolla lite tysk tv tror jag kommer väl o sätter mig här igen sen nu ska jag ta lite gratis the och ma gott för jag är trots allt pa ett hotel men inte riktigt i SWANIA klassen men hoppas inte man far lika ont i ryggen av denna sängen som den i LUX=)

CIAO ses kanske pa tisdag eller annan dag=) PYSS

RSS 2.0