Jag behöver HJÄÄÄÄLP!

Jag är seriös nu. Jag börjar nog få ALZHEIMERS!

Idag hände de fruktansvärda igen, jag är en glömsk jävel, jag skäms över mig själv! Jag är så himla besviken och lessen över vad jag gör, jag har haft tur. Nån gång kommer lägenheten brinna upp.

Det jag pratar om är att lämna spisen på i 10 timmar. De är tur att jag inte glömt ngn kastrull/stekpanna på. Men det lär ju hända någon gång. För nu är de tredje gången på två månader jag glömmer stännga av spisen. URSH! Men idag tänkte jag på de faktisk men ändå tror/litar jag på mig själv att jag hade de, så jag gick aldrig tillbaka hem o kollade, vilket jag skulle. För den stog ju på, idag på fyran, förra gången på sexan så de går neråt men de är fortfarande INTE BRA!
                                                                  HELP ME!!

Nu pratar vi om något gladare. Jag har köpt en ny kamera idag.! en rosa casio. Riktigt nöjd med den!=) kom hit så fotar jag dig. Den har smink funktion så jag kan sminka fotot, den tar bort alla ojämnheter i hyn SKIT BRA!

Jag vet vad jag vill!

Nu vet jag vad den heter. HARLEY DAVIDSON NIGHT ROAD. de är den jag vill ha, den jag kommer ha om några år när jag säljer lägenheten..;) för den kostar beg 170 000:-  lite pengar. Jag har inte Mc kotet än men nästa år denna tiden har jag de..! Jag lovar!!!  Jag vill ha mitt natt åk.. den är så fin se här själv.. Visst är det en skönhet. Jag dör, smälter bort måste bara ha! Vill ha, gärna ståendes i källaren NU!!! Jag har spanat in denna modell sen i sommras, men det var först nu jag kollade upp vad den hette...



Igentligen har jag lite mer o tala om.. MIN SYSTER har förlovat sig!! fattar du eller helt jävla sjukt.. Underbart grattis systera mi.. önskar verkligen att de blir bröllop snart så man har en anledning o ha på sig TJUSIGA klänningar!! Love u sister o jag vill vara brudnäb o bli moster snart..;) hehe GO FOR IT.  Therese och Anders. Kan du tänka dig. Skit snygga ringar med ingraverat innuti o skit.. fy fan vad jag är glad för er, vill krama er hårt nu, men mest är jag ute efter att ha eran hund på smekmånaden..;)LOVE puss 

RSS 2.0