kl är 03.01 och jag är stenpackad!

Hohohohohihihihi.. Nu lurades jag. Jag är inte alls packad. Jag är NYKTER! Det är förjävligt. Lördag och kl är 03.01 jag är vaken men aldeles på tok för nykter. Men kanske kan vara bra o vara nykter när man sitter på jobbet. Det blir lite galet annars.

Tänk dig att dom släpar in en LOB och så tar jag emot här inne och är packad.. WEEEI!

Jag har seriöst 3 timmar kvar nu men det känns som en evighet.. Är så himla jätte trött.. Kanske inte så konstigt eftersom jag jobbade 09-15 sov två timmar och började kl 19 igen. Jag går till 07 nu.. Är det kanske någon som vill möta mig på donken kl 07.05 och käka frulle med mig? TRÖTT OCH HUNGRIG kan det bli så mkt värre.. Jo det kan ju de TV:n i vaktrummet har tappat färgen så den är bara svart/vit.. YEY!

Vad har jag nu. Hmm exakt at the moment har jag 2 fyllor och 3 anhållna.. Det är ganska bra siffra.Tyvärr för hög för att jag ska få någon blund här inatt. Får helt enkelt vänta tills jag kommer hem till min sköna säng. O gud vad gott jag kommer sova i 6 timmar.. :D sen är det jobb igen.. ICA KASSEN!

En fråga jag funderade över förut.. Varför heter det arbetskläder de jag har på ICA och uniform de jag jobbar i på arresten? är det så att jag som tjänsteman står över mig själv som butiksbiträde? vilket är finast tjänsteman med uniform eller biträde med arbetskläder.. KLASS uppdelningen skulle legat i graven sen många år tillbaka men vad kallar man detta då? Nä nu ska jag slöa lite på soffan är sjukligt trött..

Puss o kläm!

RSS 2.0