LIPZ!

japp igår va jag o linnea på lipz till en början.. shit vad underbart det är där.. allt som händer i stan får man reda på så fort man kliver in igenom dörrarna.. helt underbart, då mår jag kanon. Igår jobbade Hilta då betyder de billiga groggar, och jag skulle ju  inte dricka så mkt men när han får göra vad han vill blir det en 12a istället för en 4a som man kanske borde druckit..Eller vad säger alla som vet va jag snackar..

när jag väl kom hem så sov jag 4 härliga timmar ¨sen va de bara att gå upp mot sin vilja och ta på sig arbetskläderna och knega..4 timmar påjobbet lite smått bakis.. de är gött. nä vet du va nu ska jag nog se till att få mitt rum städat, för att de ser ju ut som ett bombnedslag, alla som känner/har varit hemma hos mig vet vad jag menar KATASTROF;) puss

Nossebro!

Japp i morgon bär det av mot Nossebro marknad. jag och Kristinas lilla Roadtrip denna veckan. Det ska bli härligt att gå på lite marknad. se om det finns några 10 pack strumpor kanske, de behövs..

Fått i uppdrag av mamma att köpa korgar också.. ska de va nödvändigt, jaja det är bara o lyda order.

KL:08.30 bär det iväg hemmifrån mig raka vägen till NOSSEBRO. jag får gå upp 07.30 så jag fixar lite matsäck också.. kan vara gott.. undra om jag ska göra lite varm oboy och ostmackor och lite saft.. det blir nog kanon bra. Behöver komma iväg lite, syrran är ju iväg med hennes pojkvän på en sverige runt resa typ. Dom är över allt och ingenstans! Och då tjötar så klart föräldrarna bara på mig, men de går fint ändå..;) hehe så de löser sig allt.

Spenderat lite tid med Evelina idag, var rikgit roligt, det var längesen. Plus att jag har varit på SAAB intervju med, så nu är det bara att hålla tummarna för lilla mig..;) hehe

Emelie och jag va o luncha idag på Heat. Det va riktigt god mat och inte alls dyrt ;) o sen snackade vi om Nyår.. SÄLEN 12 manna stuga? vad sägs? vill DU hänga på?

Sen har jag hämtat ut min klänning på gunnars tvättbar, avslutat Företagskontot. Jag har fått massa uträttat idag Yippie..

Men nu ska jag ta o lyssna på HEJ sötnons, skruva upp din radio! Pjukk pjukk på er sammans

Peter LeMarc

Det är just den personens låtar som går runt i mitt huvud, i bilen, på rummet och över allt för tillfället. De sämsta är att den vännen till mig som uppskattar han mest och vet vad det är jag snackar om är inte i SVERIGE och Peters hemstad TROLLHÄTTAN, hon sittar i LUXEMBURG sååå långt bort så de finns inte. Det känns ganska tungt, men eftersom jag spelar alla 13 skivor med han jag har hela tiden så börjar nog alla andra vänner se hur underbar röst han har, det är ju så goa tester också. nu i SEPTEMBER den 27 för o vara exakt släpps en ny skiva med LeMarc, jag ska ha den. sen saknas det bara 7 skivor i min samling så har jag alla. Eller jag och jag pappa är lika dan fantast så att han är den som skaffade alla 13 album som just nu ligger på matbordet. Några är dubletter så igentligen har jag ju mer skivor men eftersom det är två ex av vissa så räknas inte de.. den bästa skivan är ändå (sorry Emeli men ny favorit) "Peter LeMarc, Begränsad upplaga 1000 exemplar, Endast för LeMarxister (FOR FANS)" helt underbart att ha fått den till samlingen massa live inspelade låtar men nu är de låt 8 som gäller EMSELEMSAN..

Men nu är det ju så här att det är ju faktiskt inte LeMarc jag ska få se Live i December med Kickilina. Det är ju faktiskt RED HOT CHILI PEPPERS;) okei liten Musik krock men bådr är lika bra tycker jag! Jag längtar verkligen på att jag ska få sitta där i Globen brevid Kristina och digga RHCP... näe men nu ska jag tillbringa lite mer tid framför TVn de är ju faktiskt Parlamentet..;) puss o kram

vad är det för fel eller de kanske är det de inte är

ja det blev en lååång rubrik men jag fattar inte..

förra veckan va vi på sand dom ända jag snacka med va vakterna + en polare till. igår va vi på Gamleport, den enda "good lucking" killen va en vakt som kom fram o prata med mig. På Lipz kläcker vakterna HEJ HUR ÄR DET när man kommer inte hej har du leg! en vakt smsar mig.. jg säger bara nu har det gått för långt. Eller ser jag mobbad ut så att dom ska prata med mig. eller ser jag så farlig ut så att bara vakterna vågar prata med mig?  Jag tror inte att jag är mobbad, för varje gång har jag ju haft en stackars kristina eller linnea med mig. och farlig är jag defenitivt inte. Jag kanske bara ser ut att ha lätt att prata med folk och vakterna är pratsjuka?? jo de är nog min teori.. haha nä vi får väl sen om det bara är vakter som snackaar med mig ikväll nu ska jag gå o laga min mat, pommesen står i ugnen och bara o steka kött o firra såsen.. Puss o kram

Utgång..

ja men där har du mitt liv just nu.. jag går ut o partar.;) weeei.. jag vill inte ens tänka på hur lite pengar jag har de löser sig nog någon gång.. hoppas jag..

nu sitter jag och lyssnar på Peter LeMarc och bara chillar.. tänker på Emeli när jag hör NR 16 så underbart..

o min bil kom hem idag.. underbart det med nu är den fixad. tack Anders du är en ängel.. o syrran med då.. men kan tänka mig att hon inte gjorde så himla mkt mer än o köra bilen;) hehe så kan de vara ibland..

och jag o kristina ska på RED HOT CHILI PEPPERS den 11 dec 2006 GLOBEN sthlm.. nu kan man ju inte uppnå mer underbart.. hoppas att vi får möjlighet att åka bara det är trotts allt en MÅNDAG, de är de sämsta..

o valet imorgon, hur ska de gå??!! jag bara undrar. tänk hur framtiden kommer se ut. vem vinner och vem försvinner? jag undrar om det är (citerar farmor)"den tjocka jäveln" som kommer vinna igen eller om det blir någon förändring.

farmor den härliga typen hade bestämmt sig för att inte rösta på "den tjocka jäveln" som hon gjot i hela sitt liv.. nu skulle hon rösta på den där tjejen, jaha farmor du menar Maud. Japp så va det. så hon tog telefonen och ringde till centerpartiet och frågade om dom kunde köra farmor o hennes gubbe till jätten så dom kunde lägga sin röst på tjejen;) (farmor är 80+ och får inte köra bil så vi har tagit hennes bil) Centerpartiet var överlyckliga de fick ju 2 till röster så dom sa villigt ja och åkte o hämtade gamlingarna så dom fick välja..;) KANON farmor Kör hårt med partierna! härligt

nä nu ska jag faktiskt snart ta o krypa till kojs igen, blev lite mkt igår och kräftskiva idag o jobbar 10-21 imorn då måste jag vara pigg.. så mer valsnack imorn kanske..

Puss å hej..

Hej allesammans

Hej hå.. iadg har varit en såndär vila upp mig dag..:S Ute igår. de känns kan jag lova. inte alls kul att bara bakfull. men jag är stolt över mig själv jag gjorde inget dumt igår iaf.:P

och ja imron tänkte jag ta tag i de där med träning.. och så är de ju sluta röka dags.. men men de löser sig ska du veta..;)

Nu pratar jag med  min tillfälliga lillasyster på msn mycket trevligt må jag säga..

Kollade på idol förut också, herregudars jag hade aldrig velat vara med i sånnt program. För det första kan jag ju inte sjunga, för det andra så har jag inga sånna nerver, hade ju stått o skakatröven av mig av nervositet..:)

Och så kom jag fram till att jag ska nog ta tag i min häst nu också..så att hon inte bara står där och plus att jag blir lite tränad..P mohahaha..

SAKNAR dig emeli för jag har ingen att gå till strandgatan med.....:( puss allemann på däck..

film är roligt

ja igår gjorde jag inte mkt nytta.. jag kollade på en film, sen kollade jag på 2 till med emelie o sen hämtade jag mamma som va på fest...snackade lite med kristina och johanna och marie men mer va det inte..


NU tänkte jag att jag skulle kolla lite om det är försent att anmäla sig till komvux.. men men de ska kanske gå hoppas jag iaf..;) men men nu drar jag mig.. får skriva mer sen puss

SJUKHUS! är boooring

Ja sen jag kom hem från cypern har jag varit på sjukhus/vårdcentral en gång varje dag ILLA säger man åt det. Idag va det fjärde gången gillt..

Fick pencilin för mitt öra efter 2 timmars väntan.. det jag skulle göra där va bara o få ett recept utskrivet men eftersom mottagningen hade stängt så fick jag bege mig bort till akuten och där tog det en jävlans lång tid. öron läkaren va på operation och när han kom tilbaka skulle han samtala med infektion i uddevalla om vilken mecicin jag skulle få o de tog en jävla bra tid.

Men när jag väl fått de där dumma recceptet så tog jag och mamma en shoping runda på siba och etage.. köpte en tjocktröja, hängslen och en klänning bra kombination va..:P 

Så min dag spenderade jag halva med pappa och halva med mamma. så kan det vara ibland.. och imorn ville mamma att vi skulle ta affärerna på stan också, jag kanske får ta o lyda lilla mamma o vara lite social..

På måndag bär det iväg till sjukan igen, men dock till en annan avdelning som tur är;) och en bokad tid.. men på vuxen avdelningen (medicin, mag och tarm avdelningen) det låter väl underbart roligt.. sen på tisdgen ska jag på hälsokontroll (ett till sjukan besök) fast denna gången inför ett arbete på SAAB på linan får hoppas att jag får jobb där måste ha pengar innan jag anmäler mig till engelska b på komvux till nästa termin.. gaaah.. kanske ska läsa lite fler ämnen så att man kan få studiebidrag.. WHY not??!!

men men nu ska jag gå och kolla på den där fredagsfilmen på ettan den hette nog the gift.. får se om den är nått bra annars blir det en dvd film på rummet.. se ya puss saknar er alla hooomisar..;)

RSS 2.0