Knivrån på jobbet.

Igår var det knivrån på jobbet. Mikael och Suvi jobbade. Som tur var kom ingen till skada.

Vi belv inkallade till krismöte i morse, naturligtvis inte Suvi och Mikael. Vi kommer nu få täcka upp för våra skärrade arbetskamrater. Och försöka jobba på som vanligt (natuligtvis kommer det inte bli som vanligt än på ett tag men vi ska göra allt vi kan) Vi har redan täckt upp den närmsta veckan så att de två drabbade inte ska behöva komma in något under v 10 iaf.

Detta hände runt 20,28 på ICA NÄRA MÖLLAN i TROLLHÄTTAN. det är andra gången butiken blir rånad. Förra gången var för lite mer än 3 år sedan och då fick det ett mycke mer tragiskt slut. Ulla blev knivhuggen och hon har fortfarande en nervskada som hon lider av. Denna gången var det Mikael som satt i kassan, så fort han fattade vad det handlade om backade han stolen och tog upp händerna. Rånaren fick förse sig själv ur kassan medans Mikael kunde studera singnalement. Det gick jätte fort fast det kändes som jätte lång tid menade Mikael på. Rånaren kom undan med pengar (summan vet jag inte)  sen tillkallades polis, som var på plats ganska fort. Vi har ju G4S vakter som kommer runt 20,40-20,45 men tyvärr inte tidigare. Detta kommer ändras nu! Vi ska även ändra kassa system så att det blir svårare att råna.

Nu hoppas jag bara på att alla som vet något ringer till polisen på 11414. så klar får man vara anonym om det önskas men om man berättar vem man är så tar dom tipset allvarligare. Så snälla om ni vet något så ring gärna.

Min telefon gick i ett runt 21-22 med oroliga vänner som ringde o frågade om det var jag som satt i kassan, denna dag var det inte de men dagen innan så var det jag som satt där, det får hjärnan och slå i spinn lite. Tur att jag fick mycket annat o tänka på i samma veva så jag kunde smälta det lite långsammare annars hade nog en flod kommit ur mina ögon.. TACK för att ni bryr er <3

Vi har blivit erbjudna psykologsamtal och så som vi får gå till om vi vill. Som kund får ni gärna fråga hur det är o visa att ni bryr er. Men gärna inga fula "skämt" som var efter förra rånet som "haha jag ska råna dig upp med händerna" DET ÄR INTE ROLIGT! så håll truten stängd om ni ska försöka "skoja" om sån skit.

Nu vill jag tillägna en rad till SUVI OCH MIKAEL. Fy fan va underbara ni är. Sådan bra hantering fast man blir så himla rädd. Jag är fruktansvärt IMPONERAD..!

LOVE till Möllan och alla medarbetare.. Peppa peppa nu vi klarar det här!

RSS 2.0